Tarmo Männard kirjutas:
Ok, kuna kolm päeva on vaikus olnud, siis suskan oma teose siia. Niisiis:
Kohtusid kord juhuslikult kaks kampa sõdureid. Ühtedel oli kuulpilduja.
Hetkeks vaadati hämmastunult tõtt.
"Hei, seiske seal, kus olete ja kõik jäävad ellu!"- nii hüüdis mees kuulipritsi tagant.
Kõik tardusid.
Siis kisas teisest kambast üks mees vastu:
"Mina seista ei kavatse ja tulen igatahes edasi!"
"Miks, kirevase päralt. Seisa lihtsalt seal, kus oled!"
"Sest ma tahan teid kõiki ära tappa." ütles mees ja hakkas püssile tääki kinnitama.
"Seisa, kurat, seal ja lihtsalt oota!"
"Ei, ma ei oota, ma tahan teid ikka ära tappa!"
"No oota ometi üks minut ja kõik võib lõppeda veel hästi!"
"Eiii, ma tulen nüüd, surege, koerad"
"Tagasi, sõdur, see on käsk! Paigal!" Niiviisi röögatas seersandipagunitega mees tulipea enda seltskonnast.
"Ei...sest...põmm....ma tahan need kuulipilduri-raiped....põmm.....kõik mullatoidule saata!"
"Viimane hoiatus, seisa seal ja me jääme kõik ellu!!!" hüüti kuulipilduja tagant. Aga tapahimus vastane ei kuulanud ning alustas rünnakut. Üksi.
Lühike kuulipildijavalang.........ja vaikus. See üks mees saigi surma, kõik teised ootasid pisut, nagu kuulipildurid lubanud olid ja jäidki ellu.
Kogu mõttevahetus on küll minu fantaasia vili, ent ühe konkreetse sündmuse kulgu ta siiski kirjeldab.
Küsin intsidendi aega, kohta ja vähemalt ühe konfliktis osaleja nime.
Esimese maailmasõja lõpp ja see, kes kõiki maha tappa tahtis, oli Henry Gunther ehk viimane mees, kes selles sõjas surma sai. Rahuni oli jäänud kõigest üks minut. Koht, nagu Wiki väidab, Chaumont-devant-Damvillers.
P.S.
illike kirjutas:
Siitsamast vallast järgmine küsimus. Lõkkesse pandi midagi, mille tagajärjed võisid olla samasugused kui eelpoolnimetatud tootel? Muidugi juhul kui Sa ei teinud midagi, mis muutis toote ohutuks.
Konservikarp, kui sellele enne lõkkesse viskamist auku sisse ei tee. Sest selle pauguga laiali lendava tulise rasvasodiga pihta saada poleks just kuigi meeldiv

.