"Rehe" vormileib peaks olema suhteliselt see, mida Jaanus2 taga igatseb, ja ma kahtlustan, et ka ETKVL süsteemis "Säästu" peitekaubamärgi all müüdav on seesama.metssiga kirjutas:Rukkileibasid ja sepikuid on piltlikult öeldes sadat sorti, erineva koostise, maitse ja hinnaga, ja mina olen küll neid erinevatest poodidest ostnud. Tõsi, neid nö traditsioonilisi on ainult mõned sordid, aga need on ikka tunduvalt paremad, kui nõukaajal..Jaanus2 kirjutas:Kui selle pilguga kaupluses ringi vaadata, siis ei ole sel ühtegi leiba, ainult leivalaadsed tooted. Tänapäeva inimese jaoks olevat ilma magusaineteta rukkileib liiga hapu.
Kilohind igatahes on seksikas ja ma vahepeal ostan... Kui röstida on täitsa okei ja kui käest hakkab ära minema, siis üle praadides veel parem.
Muus osas ühinen (et mitte ütelda ühtin! ) Jaanus2`ga.
P.S.
Et veelkord taga nutta rohelisemat muru ja ärakadunud noorusaegu, siis pagaritoodete kilekotti toppimine on saatanast.