Henn kirjutas:
Just nimelt TEGUTSEDA! Mitte allaheitlikult kögiseda, et me oleme väikesed ja nõrgad, ei meie Vene vastu saa, äkki paneb pahaks, mis siis saab jne.
Kuid tegutseda tuleb mõistusega, mitte ajada mingit jama jõuga tagasivõtmisest. Tegutsemise üks vorm oleks kasvõi mittetegutsemine ehk siis piiriküsimusele moratooriumi kehtestamine. Status quo jätkub - meie oma aladest ei loobu ja venelane on endistviisi kurjategija ja okupant.
Moratoorium ei tähenda aga, et me vait peaksime olema. Rõhudes rahvusvahelistele seadustele, konventsioonidele, õigusele, moraalile jne. peame me jätkuvalt Kremlil ora p----s hoidma ja kuulutama üle maailma, et Venemaa peab vabastama okupeeritud alad.
Kas meie hoiame kremlil ora perses kuidagi??!! ma arvan et enne kui ikka munad alla on kasvanud, ei ole mõtet häält teha, tuleks ikka üht teist ette valmistada, näiteks kõige hullemaks, praegu me võime ju minna mingi oraga, aga kerge peeretus kremli poolt ja peame möönma et peab vist jah vähe rasva koguma.
keegi ei ole allaheitlik, vaid tahet täis, aga asjad takerduvad igalepoole.
kas sina Henn oled proovinud midagi teha ka?
mina võin juba öelda et olen proovinud, fiaskoks hakkas kohe kiskuma, lähen teisele ringile, ja tigedamalt.
vahel ma mõtlen et mille eest palka makstakse....
ja ma arvan et me ei ole väikesed, me suudame palju ära teha, efektiivne sissivõitlus, miinid jne heidutab vastast, õhuruum puhas hoida ja juba hakkaks looma, aga hetkel, pead isegi sina, Henn, nõustuma et meist ei oleks mitte mingit vastast.