Tjah, veerand tundi meenutasin, et mida ja kuidas...P.S. Buterbrod sdelai!
Missugune oli sõjaväes tavaline menüü
-
- Liige
- Postitusi: 807
- Liitunud: 09 Aug, 2009 9:40
- Asukoht: Jõgevamaa
- Kontakt:
Pagan seda teab:tundus jah pakazuhha olema, kuidagi liiga puhas , üle lakutud ja sile, et uskuma jääda.
Noh, arusaadav, et uksel passivale tšurkale oli paradka selga aetud, kingad jalga ja puhas ürp kah. Missugune ta tavaliselt välja näeb teame me, vene kroonus käinud, hästi.
Mul jäi millegipärast mulje, et seal pildil on ühe priisõvi tüübid, käitumise, eneskindluse ja üldmulje järgi vist aasta teeninud, st pisut juba nimese staatuses. Edasi, suht europiidne seltskond ja mingeid eriti jõhkraid deduška või dembli lõustu silm ei haaranud. Ei olnud kohe sellist nahaali pilku,mida me kõik hästi teame.
Kas ma nägin valesti või oli seal mingi "bankomat" isegi poes!?
Reaväeosaga vaevalt tegemist oli, võimalik, et tõesti kusagi Piiteri-Moskva jms okrugi staabi juures asuv allüksus.
Samas osadel vendadel vist lõkmete peal suurtükiväe tunnused, suuremal jaol ei midagi.
Mis seals ikka , vähemalt oli huvitav perra kaeda.
Ja loomulikult tänud.
Noh, arusaadav, et uksel passivale tšurkale oli paradka selga aetud, kingad jalga ja puhas ürp kah. Missugune ta tavaliselt välja näeb teame me, vene kroonus käinud, hästi.
Mul jäi millegipärast mulje, et seal pildil on ühe priisõvi tüübid, käitumise, eneskindluse ja üldmulje järgi vist aasta teeninud, st pisut juba nimese staatuses. Edasi, suht europiidne seltskond ja mingeid eriti jõhkraid deduška või dembli lõustu silm ei haaranud. Ei olnud kohe sellist nahaali pilku,mida me kõik hästi teame.
Kas ma nägin valesti või oli seal mingi "bankomat" isegi poes!?
Reaväeosaga vaevalt tegemist oli, võimalik, et tõesti kusagi Piiteri-Moskva jms okrugi staabi juures asuv allüksus.
Samas osadel vendadel vist lõkmete peal suurtükiväe tunnused, suuremal jaol ei midagi.
Mis seals ikka , vähemalt oli huvitav perra kaeda.
Ja loomulikult tänud.
eks tsuurikud on enamik ju enam vene kroonus ei käi , enamik omas riigis ja kui ongi vene alam siis on raha eest priiks ostetud
aga pirozki ja sotsniki on raha eest nagu tsainajas vanasti
meil tehti ka soldatskaja stolovaja 1989 aastal umbes selliseks aga muidugi kas psheno oli kandiku peal või batsokis siis erilist vahet ju pole
aga söökla oli isegi nii viisakas et osad ohvitserid käisid seal söömas ,muidugi tasuta
aga pirozki ja sotsniki on raha eest nagu tsainajas vanasti
meil tehti ka soldatskaja stolovaja 1989 aastal umbes selliseks aga muidugi kas psheno oli kandiku peal või batsokis siis erilist vahet ju pole
aga söökla oli isegi nii viisakas et osad ohvitserid käisid seal söömas ,muidugi tasuta
Nii ühte, teist, kui ka kolmandat
Eks ta üks jäätmete kompott oli. Ilmselt ikka loomset päritolu. Olid ju eraldi artiklitena olemas margariin ja taimerasv. Kuigi väideti, et see on erinevatest toormaterjalidest valmistatud taimerasv. Mine sa võta kinni.
Kindlat vastust ilmselt ei ole, sest laost tuli lambaliha, mis asjatundjate hinnangul ei olnud ei lammas, ega oinas, vaid eelnevate habemega sugulane - kits.
Eks ta üks jäätmete kompott oli. Ilmselt ikka loomset päritolu. Olid ju eraldi artiklitena olemas margariin ja taimerasv. Kuigi väideti, et see on erinevatest toormaterjalidest valmistatud taimerasv. Mine sa võta kinni.
Kindlat vastust ilmselt ei ole, sest laost tuli lambaliha, mis asjatundjate hinnangul ei olnud ei lammas, ega oinas, vaid eelnevate habemega sugulane - kits.
Lugupeetavatel tuli hirmus valu teada saada, mida neile ikkagi see kaks või kolm aastat sisse aeti...
Комбижир- http://khmelkoff.livejournal.com/16379.html
Kombirasv pole mingil juhul ei margariin, ei rasv ega koorevõi, kuid asendab neid kergelt kriisisituatsioonides ning on soovitatav strateegiliste tagavarade loomiseks.
Selle lisamine keevasse vette võimaldab peale suvaliste looduslike (ämblikud, rotid) või kunstlike (kirves saabas etc) täiteainete ning soola lisamist muuta selle vee supiks.(Maitseained on sealjuures vältimatud)
Kombirasv võimaldab kaunistada ükskõik millist putru, kuid erinevalt koorevõist on sellega väga kerge pudru ära rikkuda, seetõttu tuleb doseerimist rangelt järgida.
Praadimiseks kasutatakse kombirasva ainult mustade jõudude kaasabil vastavalt kodanik Dante nägemusele maailmalõpust. Ka mõned kokad püüavad ajuti seda rasva praadimiseks kasutada, kuid teevad seda oma vastutusel ning riskeerivad sealjuures suuresti sellesama kodanik Dante põrgusse sattumisega.
Sulatatud kombirasva võib kergelt segamini ajada tee või kompotiga. Sellise kombirasva tarbimine on aga võimalik vaid kolloidse seguna keevast veest ja kombirasvast. Vastasel juhul tekivad rasked ja vältimatud tagajärjed tervisele, kusjuures pole välistatud ka järgnevad geenimutatsioonid.
Kui puuduvad teised toiduained, on kombirasva võimalik ka leivale määrida(ei soovitata!)
Kombirasva säilitatakse kahesajaliitristes vaatides. Tarned toimuvad tsentraliseeritult. Kombirasva valmistamiskohad on riikliku saladuskatte all.
Kombirasva valmistamiseks ei kasutata geneetiliselt muundatud produkte. Nagu on näidanud viimased laboratoorsed uurimused, ei kasutata selle valmistamiseks üleüldse mingeid taimset või loomset päritolu saaduseid.
Kaubandusvõrku kombirasv ei lähe, selle sattmine ühiskondlikku toitlustusse pole veel lõplikult uuritud.
Aga kui ilma naljata, siis pidada olema segu loomsetest ja taimerasvadest, nimetuse etümoloogia tuleneb sõnadest комбинированный + жир= комбижир
Комбижир- http://khmelkoff.livejournal.com/16379.html
Kahvatu-oranžikas kõrgmolekulaarne substants, margariini konsistentsiga. Oli välja töötatud endise NSVL militaarstruktuuride keemikute poolt ning kasutati odava sööda valmistamiseks(mitte ära segada söögi või toiduga!!!)Комбижир (далее К.) - это высокомолекулярная субстанция бледно оранжевого цвета, консистенции маргарина. К. разработан секретными военными химиками бывшего СССР и применяется для приготовления дешевого хавчика (не путать с едой или пищей).
К. - это ни в коем случае не маргарин, не жир, и не сливочное масло, однако с легкостью их заменяет в кризисных условиях и может быть рекомендован к организации стратегических запасов.
Добавка К. в кипящую воду позволяет превратить эту воду в суп после случайного попадания туда любого наполнителя естественного или искусственного происхождения, а также соли (эти ингредиенты являются необязательными).
К. позволяет украсить любую кашу, но в отличии от сливочного масла, им кашу легко испортить, поэтому нужно строго соблюдать дозировку.
Для жарки К. используется только нечистой силой на соответствующем уровне мироздания в модели Данте. Некоторые повара также пытаются использовать К. для жарки, однако делают это на свой страх и рискуют быть привлечены к ответу на этом самом уровне.
Растопленный К. можно спутать с чаем или компотом. Однако, употребление такого К. в пищу возможно только в виде коллоидной смеси с кипятком. Иное приводит к тяжким отложенным последствиям для здоровья, не исключая последующие мутации.
Если отсутствуют другие продукты, К. можно намазать на хлеб (не рекомендуется).
К. хранится в двухсотлитровых бочках. Поставки К. осуществляются централизованно. Место промышленного изготовления К. является государственной тайной.
При производстве К. геномодифицированные продукты не используются. Как показывают последние лабораторные исследования, для его производства не используются никакие продукты растениеводства и животноводства.
В розничную торговлю К. не поступает, пути попадания К. в предприятия общественного питания до конца не изучены.
Kombirasv pole mingil juhul ei margariin, ei rasv ega koorevõi, kuid asendab neid kergelt kriisisituatsioonides ning on soovitatav strateegiliste tagavarade loomiseks.
Selle lisamine keevasse vette võimaldab peale suvaliste looduslike (ämblikud, rotid) või kunstlike (kirves saabas etc) täiteainete ning soola lisamist muuta selle vee supiks.(Maitseained on sealjuures vältimatud)
Kombirasv võimaldab kaunistada ükskõik millist putru, kuid erinevalt koorevõist on sellega väga kerge pudru ära rikkuda, seetõttu tuleb doseerimist rangelt järgida.
Praadimiseks kasutatakse kombirasva ainult mustade jõudude kaasabil vastavalt kodanik Dante nägemusele maailmalõpust. Ka mõned kokad püüavad ajuti seda rasva praadimiseks kasutada, kuid teevad seda oma vastutusel ning riskeerivad sealjuures suuresti sellesama kodanik Dante põrgusse sattumisega.
Sulatatud kombirasva võib kergelt segamini ajada tee või kompotiga. Sellise kombirasva tarbimine on aga võimalik vaid kolloidse seguna keevast veest ja kombirasvast. Vastasel juhul tekivad rasked ja vältimatud tagajärjed tervisele, kusjuures pole välistatud ka järgnevad geenimutatsioonid.
Kui puuduvad teised toiduained, on kombirasva võimalik ka leivale määrida(ei soovitata!)
Kombirasva säilitatakse kahesajaliitristes vaatides. Tarned toimuvad tsentraliseeritult. Kombirasva valmistamiskohad on riikliku saladuskatte all.
Kombirasva valmistamiseks ei kasutata geneetiliselt muundatud produkte. Nagu on näidanud viimased laboratoorsed uurimused, ei kasutata selle valmistamiseks üleüldse mingeid taimset või loomset päritolu saaduseid.
Kaubandusvõrku kombirasv ei lähe, selle sattmine ühiskondlikku toitlustusse pole veel lõplikult uuritud.
Aga kui ilma naljata, siis pidada olema segu loomsetest ja taimerasvadest, nimetuse etümoloogia tuleneb sõnadest комбинированный + жир= комбижир
Viimati muutis Lemet, 28 Mär, 2011 0:11, muudetud 2 korda kokku.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
ju oligi selline ollus mille mõjul pidid muteeruma nõukogude inimeseks
mul muteerumine millegipärast ei õnnestunud aga kombizir koos saepuruleivaga tekitas jubedaid kõrvetisi
kõrvetised olid teinekord nii hullud et nende vastu ei aidanud santsastis väljastatavad aegunud köhatabletid ega ka legendaarne zeljonka
ja siis joodikompott peale-too muidugi radiatsiooni vastane
kas ka Eesti Vabariigi kaitseväes on antud kobizir kasutuses,kusagilt kuulsin et alguses oli
mul muteerumine millegipärast ei õnnestunud aga kombizir koos saepuruleivaga tekitas jubedaid kõrvetisi
kõrvetised olid teinekord nii hullud et nende vastu ei aidanud santsastis väljastatavad aegunud köhatabletid ega ka legendaarne zeljonka
ja siis joodikompott peale-too muidugi radiatsiooni vastane
kas ka Eesti Vabariigi kaitseväes on antud kobizir kasutuses,kusagilt kuulsin et alguses oli
Nunuhh kamraad, meil on kaubanduses juba pikemat aega juustumaitselised juustulaadsed tooted jne. mul rebib kohe järgmise käigu sisse, et sellistest "hõrgutistest" kaugemale hoida.karrvik kirjutas:Ei usu et on meil kasutuses. Kust kuradi kohast nad seda saamagi peaks? Seda enam et kahtlen kas seadusega on lubatud inimesi toita tundmatu toiduainesarnase söödaga? A pakitud oli ta meil kastidesse mitte purkidesse.
sitt päev, kellele kurdad
-
- Liige
- Postitusi: 2080
- Liitunud: 14 Jaan, 2011 0:37
- Asukoht: Viimsi
- Kontakt:
Ma kuulsin mingist reklaamist ka sellist värdsõna nagu alkoholijook. Aga jah selle kombirasva kõrval tundub pirnimatseline õuntest pressitud tomatimahl täisti normaalse asjana.jackpuuk kirjutas: Nunuhh kamraad, meil on kaubanduses juba pikemat aega juustumaitselised juustulaadsed tooted jne. mul rebib kohe järgmise käigu sisse, et sellistest "hõrgutistest" kaugemale hoida.
Tahtmata Lemeti tõlketööd maha teha juhin tähelepanu ühele pisikesele näpukale - kombirasva tarnitakse mitte kaheliitristes purkides vaid kahesajaliitristes vaatides...mis toob silme ette eriti värvika kujutluspildi ...samasugustes vaatides veetakse väeossa ka bensiini ja napalmi ehk et kombirasv näeb omas taaras veel pisut vähem toiduaine moodi välja
jah olid suured vaadid
<p>В группу комбинированных кухонных маргаринов (комбижиры) входят: комбижир животный, комбижир животный особый, комбижир свиной и маргагуселин.</p>
<p>Комбижир животный содержит 30% натурального растительного масла, 55% пищевого саломаса (гидрированного жира) и 15% говяжьего или свиного сала или гидрированного китового жира.</p>
<p>Комбижир животный особый содержит до 25% говяжьего сала высшего сорта или столько же гидрированного китового жира, а комбижир свиной — свиной смальц.</p>
<p>Маргагуселин содержит 70% пищевого саломаса, 10% натурального растительного масла и 20% свиного смальца.</p>
<p>Для того чтобы придать маргагуселину вкус и аромат пережаренного с луком гусиного сала, этот вид кухонного маргарина ароматизируют масляной вытяжкой из пережаренного лука.</p>
<p>Кухонные маргарины, как видно по составу каждой их разновидности, представляют собой, таким образом, различные жировые композиции, почти одинаковые по своей безусловно высокой питательной ценности, но разные по своим вкусовым особенностям. </p>
<p>В группу комбинированных кухонных маргаринов (комбижиры) входят: комбижир животный, комбижир животный особый, комбижир свиной и маргагуселин.</p>
<p>Комбижир животный содержит 30% натурального растительного масла, 55% пищевого саломаса (гидрированного жира) и 15% говяжьего или свиного сала или гидрированного китового жира.</p>
<p>Комбижир животный особый содержит до 25% говяжьего сала высшего сорта или столько же гидрированного китового жира, а комбижир свиной — свиной смальц.</p>
<p>Маргагуселин содержит 70% пищевого саломаса, 10% натурального растительного масла и 20% свиного смальца.</p>
<p>Для того чтобы придать маргагуселину вкус и аромат пережаренного с луком гусиного сала, этот вид кухонного маргарина ароматизируют масляной вытяжкой из пережаренного лука.</p>
<p>Кухонные маргарины, как видно по составу каждой их разновидности, представляют собой, таким образом, различные жировые композиции, почти одинаковые по своей безусловно высокой питательной ценности, но разные по своим вкусовым особенностям. </p>
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist