Tänud, Levar.
Sedakorda on mudeldamisega pikem vahe sisse tulnud - tundub, et esmane elevus hakkab vaibuma ja tavapärane mudeliehitustempo on taastunud.
Või on süüdi vahepeal olnud pühadeperiood - kurat seda teab.
Igaljuhul, järgmiseks loogiliseks sammuks on sponsoonid, ent enne kui nendega üldse kuhugi edasi minna, tuli alumisele küljele kinnitada kinnitusaasad schürzeni kanduritele.

Mootori ja lahingusektsiooni eraldaval seinal on ka tulekustuti, mis oli siiani tähelepanuta jäänud. Et mul on mitmest komplektist neid etsitud tulekustutihoidjaid üle jäänud,
siis leidsin sealt ühe ja aitasin kustutile plekiga pisut kaasa. Pildil on minu variant koos karbis olnud originaaliga.

Seejärel tuli kerge paus sisse, sest laskemoon oli alles teel minu poole ja sellega ei saanud edasi minna. Sestap panin kokku roomikud.
Need on MasterClub'i omad, metalllülid koos resintiftidega kummaltki poolt. Lülide puhastamisega oli seekord oluliselt tegemist,
kui eelmiste StuG III roomikutega samalt tootjalt, kuid seda seletab ka asjaolu, et Pantri roomikud on suuremad ja rohkema detailsusega.
Roomikudte tugevdamiseks lisasin iga ühenduskoha keskele ca. 8mm pikkuse 0,5mm messintraadi jupi.
Kumbki pool 85 lüli - siin nad on.

Mürsud jõudsid siiski jõuludeks kohale - 5 komplekti messingust treitud laskemoona Pantrile - tootjaks Tamiya.
Aftermarketi mürskudele läksin peamiselt seetõttu, et minu umbusk metalli imiteerivatesse värvidesse on suur ja ma leidsin, et naturaalne messingutoon hülsina
on turvalisem valik. Ja ma ei pidanud pettuma, sest lisaks on treitud mürsud silmnähtavalt peenema detailsusega, kui karbis olevad plastikvariandid.
Lisaks olid mul Eduardi interjöörikomplektist võtta plekist mürsukonteinerid lahingusektsiooni põrandale, kuid need jäivad kahjuks eraldi pildistamata.
Ülemisel pildil siis munaaluse täis paugumaterjali. Alumisel on kõik see värvitud ja ritta laotud.
Dekaalidena kasutasin Archeri komplekti Pantri mürskudele.

Ja järgnevad pildid on juba sellest, kui kogu see kraam koos muu pudipadiga on taas kord mudelile laotatud.

Ja lõpetuseks üks madalamalt võetud foto, et näidata kui kenasti roomik veermikul istub.

Olge terved,
Kristjan