Täna sai käidud Lasnamäe Mekas, nimi vääris sedakord valikut

- riiulid olid tihedalt Tamiya karpe täis laotud - kõiksugu kraami, silmad võttis kirjuks, kui aus olla... no ja üht teist Dragonist ka, Makett ning Italeri sinna juurde veel. Tundub et selline küllus mõjus vist häirivalt - kuigi rahakott puges hirmunud niutsatusega kõige kaugemasse taskusoppi - jäi seekord laristamine tegemata ja piirdusime vaid statistiliste vaatlustega, aga eks see Kullos ettetulnud aadrilaskmine mõjus ka üksjagu
Pärastpoole kimasime veel Mustakivi keskusse ja kuigi seal nägin läbi klaasi Maketi Valentine IX -t, ei saanud ma temaga lähemasse kontakti asuda, kuna putkapidaja oli just äsja uttu tõmmanud nii tunniks ajaks. Nii et seekord oli puhkepäev.
Kullo varude täienemise kohta ei oska ma miskit kosta - mulle tundub, et seal vist mingit korrapärast sagedust polegi - nii nagu neil tellitud kaup kohale jõuab, nii need riiulid ka täituvad (vist)
Kallele - sul on õigus, ega see pole aus jah - kuna olin enne "tankistiks" saamist kah "lendur", siis tekkisid mul ka vahel sarnased kahtlused...
Aga mis siis saaks, kui võtaksid vahelduse mõttes mõne tanki ette? Mõne sellise, mille võiks rahulikult lõdva randmega otse karbist kokku visata? No lõõgastuse mõttes või nii...?