nonii. selline ta siis sai. iga mudeli juures peab midagi pekki minema. seekord siis dekaalid. valik oli suur. kohe mitu lehte. küll aga ei olnud pilti konkreetsest masinast. stiilis "uho-gorlo-nos, h*u-bi*da-i-hvost" markeeringutega masinat ei tahtnud teha. seega panin ainult kaks märki külgedele. needki läksid metsa. aga ei ole hullu. tuleb aega, palat kõrge valge laega. siis võtan need sealt seljast äkki maha.
mudelist endast: oli tore ja töökas projekt. minu esimene dragon. "porgandi" poolele võib öelda, et kõvasti jäi kraami üle. näiteks: 4 kuulipildujat, 8 vintpüssi, kanistrid jne. rääkimata täiskomplektist roomikutest ja poolest masina kerest. rõõmu kui palju.
küll aga "kepi" poole pealt mainiks ära kohati liiga "televaatajate endi otsustada" jääva koostejuhendi, seda ka värviskeemi ja markeeringute osas. kahuri ülidetailsus põhjustas omajagu roppe ja leidlikke erinevat laadi mudeli konstrueerija (sugu)elu kajastavate hüüatuste kostumist. aga see on puhtalt antud loo kirjutaja enda eripära. üheks markantsemaks näiteks olid detail, mis jäigi kuhugi kahurilafeti rägastikku lisamata. seda lihtsalt põhjusel, et ajaks, mil see soovitati lisada, ei olnud enam ruumi ega võimalusi seda teha. maha lammutama ei hakkanud ja nii jäigi autentsest kahurist mingi nurkraud puudu. kurat temaga. näha seda niikuinii ei ole ja usun, et ka dragoni enda mehed selllest aru ei saaks.
kuna mürsulindid jäid kahuri juures peitu ja nendega tegin niikuinii haltuurat, siis meeleolu loomiseks riputasin ühe lindi üle parda. küll jäi alumine ots vähe ebamugavalt. polnud seda tõbrast võimalik eriti painutada - ilma murdmata. isegi kuuma veega mitte. üks kahur jäi ka üle. sellegi panin kompositsiooni mõttes kokku ja parda peale vedelema. eks siis materdage...
P.S. ei mehed, ausalt, mul on ühe kolleegiga räägitud. ta tuleb üks päev normaalse fotokaga mulle külla ja siis saab ehk natuke paremad pildid...