Tervitus!
Jajah, see vormide tegemise ja kloonimise värk on veidi nagu tuttav küll. Praegugi tegelen pea iga päev kloonimisega, vahel on vaim väsinud, siis pigistan silma kinni...
Aga asja juurde: silikooniks kasutan üldjuhul hambatehnikute kraami - annavad sama ideaalse pinna, nagu master mudelil (juhul ,kui see on hullult üles vuntsitud). Kopeerivad ka kõiksuguseid imetillukesi detaile ja konarusi. Hetkel toimetan Siladent -i kraamiga, aga ei ole rahul, selline näeb välja:

Miks ei ole rahul? - esiteks läksin ise kõhuli, et ei hakanud ära ootama, millal veidi "aeglasem" kohale jõuab - laos oli nüüd ja kohe kiire variant olemas ja võtsingi ära. Aga on ikka liiga kiire küll - kümne minutiga on lõplikult tahkestunud, ehks siis vormi tegemiseks jääb imevähe aega. Teiseks - kena tibukollane on küll, aga vormi täites ei näe detaile, roheka massiga sellist probleemi ei ole.
Lähipäevil tellin Zhermak-i oma Elite Double, selle Shore A on 22, ehk siis parasjagu elastne, suurema Shore A arvuga (üle 24) on juba kõvavõitu, väiksemaga (olen proovinud ka nr6) üsna kallerdise moodi ja sobivad rohkem vaakumis valamiseks.
Kuna olen suht kõhuli oma kiire möksiga, siis lähipäevil annan tellimuse sisse ja et pakend on 1+1 kg siis pakun, et kui oled huvitatud, asja ära proovid ja meeldib, siis teeme pooleks? Või kui pool tundub palju siis sellise osa, nagu soovid. Käe saad valgeks koos minuga - näitan ette, kuidas mina toimetan, aga kui oskad midagi paremat välja mõelda, siis õpetad mind kah..
Ahjaa, läks ju täiesti meelest ära, et kuskohast saab: seda Zhermack-i oma lasen kulleril Kemotex-ist (asub Männikul) tuua. Nende koduleht:
https://www.kemotex.eeUrmas.