Tegelikult on päris kenad jah, selle modernsema masina koha pealt ma suurt midagi öelda ei oskagi - pilte vaadates tundub kõik suht loogiline.
Too teine masin, seda tunnen veidi paremini. Mudel jätab küll hea mulje - lõpetatuse tunne on täiesti olemas. Paar momenti ehk siiski - pole ju minu moodi, kui ma üldse kohe ei vingu...

Mõned materjalosaga seotud momendid on rohkem nagu tootja rida ja neid torkima hakata pole mõtet - otse karbist on täiesti arvestatav suundums. Üks asi, mis küsimusi tekitab, on lahinguruumi lagi, täpsemalt selle perimeetrit pidi kulgev ühendusjoon. Lähedalt jääb mulje, nagu see oleks eraldi lahtine detail, kuigi peaks olema paksult kinni keevitatud. Iseasi, kas taganjärele on mõtet selle "keevitamisega" mässama hakata - võib liiga palju ära rikkuda. Jäägu parem nii, nagu on. Eks teinekord on mõistlikum eelnevalt fotosid uurida (kuigi mul endal juhtub tihtipeale, et hiljem avastan momente, mida oleks võinud varem näha...)
Ja veel veidi - summutite otasd tunduvad seestpoolt kah roostesed - need võiks küll musta läikiva värviga üle käia.
Nüüd värvusest - see mida ma enda ekraanil näen, tundub ehk veidi teine toon, kui võiks olla, kuigi siin on paras "aga", sest esiteks fotika värvilahutus, arvuti värviedastus, minu monitori värviedastus ja tegelikult võib kõik ekraanil nähtust üksjagu erineda. Nii et selles mõttes ma sõna ei võtaks.
Aga üldmulje on päris hea - korrektselt viimistletud mõlemad.
Urmas