Tsiteeri:
Ainus asi millest ma aru ei saa, on et miks ei õnnestu sul neid antenne vähe sirgemalt sinna mudeli külge saada? No ei näe need ühelgi päris tankil välja nagu rahhiitiku kusejuga. Ja sirget terastraati peaks ju ka ikka siit-sealt saada olema.

Tead õnnestub küll, ja algselt isegi võivad sattuda sirged...kuid mis mul ei õnnestu, nende sirgena säilitamine, kui nad juba mudelil on. Eriti kui minu elamises on mul neid pidevalt kuhugi ümber tõsta kus mu kolmetoalises me 7kesi elame ja pidevalt asju ringi tõstame et teisi asju kätte saada. Kui palju haarates kuskil, end unustades oma mudelit mujale tõstes, olen tardunud, pomisedes omaette: fffffffkkkkkkk... tundes kuidas antennid mu peopesas teevad vaikselt pinn-poing.... ja siis jätkanud ohates poolelijäänud liigutust selle tõstmisel lõppunkti, olles tänulik et need üldse külge jäid ja mitte põrandale ei kukkunud, kus 1 ja 2 aastane need lutsukommiks ei leia...Või teine, kus olen tõstud korraks mudeli kõrgelt riiulilt alla( et säästa seda põngermannide uudishimulike ja kohmakate näppude eest) , ilma damagita (

) ja unustanud sekundiks-kaheks selle LIIGA MADALALE!!! kus ma kirun iseend ja kas: a) olen jõudnud oma kohmaka käe selle kaitsmiseks peale panna b) on väiksed kohmakad käed selle suutnud haarata b) olen unustanud oma mudeli algse asukoha ja olen pannud oma kohmakate kätega midagi peale
Sel põhjusel olengi oma lõviosa valmis mudeleid Jõgeva Kaitseliidu malevahoonesse püsinäituseks. No seal on kellegi teiste kohmakad käed ja pidev transportimine muidugi kõverate antennide põhjuseks.
Aga jah, ma olen nõus, need on tihti liiga kõverad, üritan teha pildid enne kui need väänduvad edaspidi. Et vähemalt nende mälestus püsiks sirgena!