Hertsog kirjutas:
hea laps. võta mulle ka veise sisefileed. kuhu rokkima lähete? ma olen ka homme Lindanisa poole tulemas vist... mudeleid kaasa võtta ilmselt ei viitsi, aga targutama tulla võin küll.
Annab siis teada palun, mis päeval tuleng toimub. Toomas pidi küll täna juba tööl olema, aga ma jäin igaks juhuks valvesse. Homme oleme mõlemad tööl, aga vanaema on kodus, ta saab teid sisse lasta, kui päeva peale saabute
Sel korral jäi küll seltskond ise fotolt välja, aga mõni asi sai ikkagi bittide ja baitidena salvestatud.
Üks lennuk näituseks :

Ja veel üks lennuk. parasjagu õhku tõusmas :

Oli ka veoauto, see on see valge ja sõiduato - see roosa :

Ka teist marki sõiduatosid võis kohata. Valge, punane ja kollane auto ja roheline kustutuskumm :

Taamal olevaid erinevat värvi ponisid kahjuks ei õnnestunud oma väriseva käega teravasse pilti püüda.
Üks pisike tank oli ka, aga see oli lausa nii mitut värvi, et ma ei julgenud isegi proovida teda pildistada.
Kui ei saa, siis ei saa, sest pisemad on niikuinii vastavalt võimalusele :

Lõpetamiseks üks lähem võte rongirattast. Kui tavaliselt on väljend "nagu oleks üks mees ise teinud" pigem kergelt halva tooniga, siis siin ei ole küll midagi ette heita. Asju tuleb teha ikkagi raskest rauast, sest kui 20 kilone vedur on vaja rööbastele tassida, siis võivad igasugu fitnessklubid oma kuutasudega koos kukele minna. Mudelism on sport ja sport on tervis!

Sellekuine lugejaküsimus auhinnale :
Kas "Sherman" tanki mudelit ehitades oleks tarvis autentsuse huvides muretseda tollmõõdus nihik?
Auhinnaks vastanute vahel on loosimisel kaks markeeringuteta veoauto rehvi mõõdus 1/35.