jackpuuk kirjutas:
Minu jaoks on huvitav, kuidas kavatseb juudi riik oma rahvust mujal maailmas kaitsta, seoses nende eeldatavate rünnakutega kardan mina küll, et saavad kannatada süütud kõrvalseisjad nii Eestis, kui mujal Euroopas. Kuidas seda pärast peatatakse? Vägisi hakkab WWIII moodi asi välja nägema. Ja see pole poliitika, nagu siin üks mees enne mainis, karta on, et see saab meid kõiki puudutama.
Mina arvan, et asi on just vastupidine - mida rohkem pakkuda kaltsupeadele neile sobivat meelelahutust Iraagis, Afganistanis ja Lähis-Idas, seda vähem jätkub neil auru ja ressursse siiapoole.
Oleks vist naiivne arvata, et kui väed toodaks Iraagist-Afgaanist koju ja Iisraeli riik kolitaks ära näiteks asustamata maale kuskil Aafrikas, et siis moslemid maha rahunevad ja kõik rahus elama hakkavad. Tegemist (need kes meid huvitavatad) on valge inimese suhtes vaenulikult meelestatud kambaga, kellel on 2 varianti - kas valge hakkab moslemiks või sureb.
See, et igasugu seltskonda on Euroopasse elama lastud, kes nüüd usinalt raha ja õigusi nõuab, ei ole vast Iisraeli ega sionistide, vaid Euroopa enda probleem - hea eluga harjunud eurooplane ei taha enam teha madala palgaga lihtsat ja musta tööd. See paneb valitsused sundviskesse - keegi peab ju haiglas haigeid kasima ja koolis lappi lükkama.