klemmikas kirjutas:
Ma kusjuures imestan, et mingit vana VW Borat kätte ei saadud, see auto ei ole sooritusvõimelt, mitte midagi erilist.
Bora on muidugi tõsisem auto, kui 71 aasta vaz 2101, see on selge.
Eks politseis ole ka juhte erinevaid ja juhtub ka neil, muidugi ma olen nõus, et mikrobuss ei ole sõiduautoga sugugi mitte võrdne kurvides, kuid vana VW Bora ei paku mingit erilist sooritusvõimet selles osas.
No igal juhul, parem olgu see buss 140kW, kui 105kW, siis on vähemalt mingigi võimalus järgi saada.
Nägin videot ka, kus politseibuss järgi kihutas, minu meelest ta ei jõudnud sellele järgi ja pingutas lihtsalt üle ning pani teelt välja.
See otseselt ei näita seda, et see buss kurvides vanast Borast kehvem oleks oluliselt, aga muidugi mingi 1200kg vs 2500kg autod kurvides loomulikult käituvad erinevalt.
Eks see tagaajamine on üldse psühholoogiliselt raske asi, kui oled temast maas, siis üritad ju järgi saada ja nii on kerge tulema ülepingutamine, sama asi võidusõidus.
Sul oleks ükskord aeg arusaada, et ainult KW ei määra midagi. Nagu sulle korduvalt on kirjutatud loeb juhitavus, kaal, juht ja keskkond.
Selle bussi eest on ka mopeediga minema sõidetud, rääkimata isegi 55 kw vanadest Golf-st jms.