Kapten Trumm kirjutas:
üsimus: Kui mitu inimest on haiguse staadiumis Eestis kui võtta elanike arvuks 1,3 miljonit? Mitu protsenti viirusekandjatest on suudetud ametlikult tuvastada kui ametlik nakatunute arv on 1459
Tead - mina väga ei usu sellesse suurde asümptomaatiliste nakkuskandjate mudelisse. Ma usun, et on olemas palju isikuid, kes põevad selle Korontsiku (ot kes see siin ütles lahedalt maakeelselt pärgviitus, või haloviirus vms

) läbi suht leebelt, aga ma ei usu, et enamik läbipõdejaid lihtsalt nö. nuuskab. ja ei saa aru ka mitte. Jube nunnu oleks loota. Ausalt tahaks. Tavaliselt reaalsus ei jälgi nunnnumeetreid.
Mis ma arvan - me ilmselt tuvastame ca 2/3- 1/3 nakatunutest.
Ja..
Matemaatiliselt - mina ei ole matemaatik, aga. Kui on Gripilaadne mudel, siis see ei kirjelda seada, kuidas Korontsik levib. Ja sitt lugu on kulla tervishoiutöötajad, et te kasutate seda Gripi mat.mudelit ilmselt päris laialt.
Mina ei ole matemaatik, aga ma juba varem siin pakkusin, et korontsiku puhul lõppeb tõenäolislt enamik nakkusridasid enam-vähem nulliga. Aga seda pandeemiat jooksutavad eelkõige lolli. Nagu Austrias oma vile jagajad. Kui tegelikult uurida, siis leiab ka selle ,kuidas see levis Saaremaal ja Võrus. Ehk siis - sõltumata oma väga austustäratavast seksuaalsest sättumusest te vahetate tatti tunduvalt suureme hulga inimestega, kui te tegelikult teadvustate...vups...
Aga mudeldamiselt. Lõppkokkuvõttes ei ole vahet, aga me endiselt räägime ca 1-2 % nakatunutest Eestis - ja siin mängib see korontsiku omapära. Ja nüüd analüüsiga ja tulge mugavustsoonist välja...
Ei ma ei looda....ma tean väga hästi, kuidas te töötate, kui ora pees ei ole...
verri sorri.