akf Herem
läheme nüüd ristamisi.
Tsiteeri:
a) sõdur peab iseseisvalt mõtlema. Ajateenistusest tulevad rühmaülemad ja jaoülemad, kui nemad ei mõtle on allüksus kasutu või rutt otsas. Kui reamees ei mõtle, siis juhtub sama, ainult et ükshaaval.
sõdur peab mõtlema
antud piires iseseisvalt kuna kui iga sõdur hakkab mõtlema täitsa ise , siis jookseb ta oma peret/kodu/linna/nahka päästma ja sõjaväest kui organiseeritud struktuurist jääb järele...punaarmee 1941 suvel-sügisel.
selge see,et sedasorti--kodu/maa/pere --kaitsmise võimalikkust AINULT suurema organisatsiooni--armee--osana tuleb selgitada õpetada sünnist saati.kui see on emapiimaga sees, siis tulebki anda sõdurile võimalus ise mõelda-otsustada-tegutseda Soome armee 1939-40 Talvesõda, suurem jagu 40.armeest afgaanis alates 1982.
Tsiteeri:
b) 24/7 tuleb ära kasutada - see on puhas kõvatamine. Ma ei oskagi seda jama kommenteerida. Päevatöö ongi õppimine. Sellele otsa veel õppida on muidugi võimalik, kuid lühiajaliselt. Varsti on see õppimise imiteerimine. Tulemuseks loll ja alamotiveeritud sõdur. NL armee näited ainult kinnitavad seda.
sõduri õpe ei koosne ainult kirjatähest,püssist, määrustikest vms. sõduri PEAMINE JA PÕHILINE õpe sisaldab seda, kuidas olla valmis supostaadile vastulööki andma 24/7
see sisaldab suuresti füüsilist vastupidavust, ärkvelolekut ka magades jmt, vt. näiteks erivägede väljaõpet ja siis lahjenda ja saadki normaalse 24/7/365 toimiva kaitseväe sõdurid. (linnaload my ass)
Tsiteeri:
c) tuuba - lase oma allikad lahti. Nad söödavad sind puhta sitaga!
selle soovituse võtan kuulda,kui kuulen/näen vastupidist.
ma olen vana ka juba--54 ,ja ühe kadunud riigi kadunud armee motopehhota seeru,kel kogemusi nii noorte väljaõpetamisel kui vastaste füüsilisel likvideerimisel. mis ma ikka tean....