M:VANA Napoleoni aegne ork.

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Postitusi: 3281
Liitunud: 07 Jaan, 2005 15:02
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

On ju sõnaselgelt öeldud, et torketääk on tsiviilkäibes keelatud riist. Mida siin veel küsida?
Ja teistele, kes siin kena teemat sitaviglaga ära rikkuda proovisid. Sitavigel pole keelatud riist, kuna pole valmistatud mitte inimese eluküünla kustutamiseks, vaid on selleks vajaduse korral vaid kohandatud, mis aga pole mitte keelatud tegevus. Tääk on aga igal juhul just spetsiaalselt eelpoolnimetud tegevuseks välja mõeldud ja ka selleks valmistatud. Selle faktiga ongi tema klassifitseerumine tsiviilkäibes keelatute hulka paika pandud. :twisted:
Seadusekuuleka ja EV-le lojaalse kodanikuna pead muidugi taolise koleda tapariista selle leidmise korral ise politseisse viima, sest mis küll saaks, kui sellise vedelema jäänud mõrvarelva peale mahajätmist hoopis mingi paha ja EV suhtes kuritegelikult käituv kodanik (või mittekodanik) leiab. Ja neid hulgub meil endistel lahinguväljadel teadupärast karjakaupa. :twisted:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
canislupus
Liige
Postitusi: 1044
Liitunud: 14 Veebr, 2005 13:23
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Täägiseadus on HAIGE. Kõik.

Ent mõtteainet nendele kes on just vaadanud filmi mootorsaemõrvadest... Kas ei peaks siingi parandused seadusesse tegema? Mis saab veel siis kui ma otsustan vändata kultusteose "Jäneda käsisaemõrvad"?
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Postitusi: 2354
Liitunud: 21 Jaan, 2005 0:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

kapral kirjutas:ei tea kas piisab kui see naelaauk kinni keevitada või peab ka siis varre otsa suskamise võimaluse kõrvaldama.mul neid sitaviklu mõned kodus ja ei tahaks jama kaela.
naelaaeuk kinni keevitada, sinna mulku, kuhu vars pistetakse, tuleb keevitada risti jäme polt ja harud tuleb läbi freesida nii, et neid jääb kinni hoidma 1 mm paksune osa.

PS! iga haru otsa tuleb keevitada ka 5 cm läbimõõduga raudmuna.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Postitusi: 2354
Liitunud: 21 Jaan, 2005 0:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

desert eagle kirjutas:Tõsiselt hea postitus!Ilmselt hakkavad varsti talumehed oma hangusid ja sitaharke deaktiveerima.Need ju 100 korda hullemad külmrelvad kui mis tahes tääk!
täpsustan: mitte 100, vaid keskmiselt kõigest 3-4 korda hullem!
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Postitusi: 2354
Liitunud: 21 Jaan, 2005 0:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

hillart kirjutas:On ju sõnaselgelt öeldud, et torketääk on tsiviilkäibes keelatud riist. Mida siin veel küsida?
üleskutse kõigile tuhnijatele: kui leiate metsast mosina täägi, helistage miilitsasse ja NÕUDKE, et nad kohale tuleks ja ohtliku riista kahjutustaksid. tegelt on nad selleks kohustatud. kui nad hakkavad aga vastu puiklema ja seletama, et too ise kohale, siis tuleb vastata, t sul puudub õigus nii ohvtliku riistaga ringi jalutada ja kui keegi peaks su tee peal juhuslikult kinni pidama ja läbi otsima, on kole karuperse majas. kui soovitatakse vedelema jätta, tuleb vastu öelda, et see pole lubatav käitumine kuna selle võib leida keegi teine, kes ei teata miilitsale vaid korjab hoopis üles ning jookseb aega viitmata kaaskodanikke suskima või teeb ehk midagi veel hullemat.

soovitatav oleks vestlus salvestada ja kui ment su lõpuks ikkagi peesse saadab, siis loovutada see meediale. võib muidugi juhtuda, et ment tulebki, piirab metsa lintidega sisse, otsib läbi ja viib kõik ohtliku minema. aga mõlemal juhul on suur võimalus, et üsna pea muudetakse seadus ära kui mõttetu.

mina igatahes kavatsen niimoodi teha kui leidma peaks.
hillart kirjutas:Seadusekuuleka ja EV-le lojaalse kodanikuna pead muidugi taolise koleda tapariista selle leidmise korral ise politseisse viima
võta siis teadmiseks, et seda ei tohi sa mitte mingil juhul teha sest tee peal võib parasjagu toimuda mõne rahvusvahelise kurjami püüdmise aktsioon, teesulud, lauskontroll ja kui sa kogemata kombel kurjamit meenutad, otsitakse sind läbi ja pannakse täägi leidmise korral kõige lihtlabasemal kombel istuma.
nemps
Liige
Postitusi: 537
Liitunud: 04 Juun, 2008 10:04
Kontakt:

Postitus Postitas nemps »

Et siis veelkord lollile puust ja punaseks, mosina tiku omamine on igal juhul kuritegu, niiöelda deaktiveerida teda pole võimalik ? Ka igasuguste läbiroostetanud ja poolikute rapete omamine võib minna paragrafi alla. Mitte et mul hirmus isu oleks omada sellist "kohutavat" relva, aga hea on teada mis sita torkimisest võib suuremat jama tulla.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Postitusi: 5343
Liitunud: 27 Mai, 2005 22:55
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

kahjuks on miilits kinni pandud

http://www.miilits.ee/

ilmselt tuleb pöörduda mõne konkureeriva organisatsiooni poole
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Postitusi: 2354
Liitunud: 21 Jaan, 2005 0:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

kui miilits on kinni pandud, siis pole konkurentsist muidugi enam juttugi. ilmselt on see mõni muu organisatsioon nüüd lihtsalt monopoolses seisundis.
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Postitusi: 885
Liitunud: 24 Juul, 2007 9:50
Asukoht: Pärnumaa metsad
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Menti julgete mõnitada, aga seaduseloojatest peaaegu ei sõnagi, tooge ometi nimed lagedale. Ja järgmine kord valige jälle samad tegelased tagasi, et oleks JOKK 8)
johnbull
Liige
Postitusi: 470
Liitunud: 07 Jaan, 2007 0:59
Asukoht: Saaremaa
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

kunagi üks orgimüüja oligi sealt kojast :dont_know: arvatavasti hakkas tal kade meel mõne teise edukama müüja üle sest orgid oli kuum artikkel :write:
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
Kasutaja avatar
lant
Liige
Postitusi: 356
Liitunud: 05 Apr, 2005 22:28
Asukoht: Järvamaa
Kontakt:

Postitus Postitas lant »

Selle tobeda "täägi seaduse" jätkuks küsiks, et kas keegi teab, et millistes Euroopa riikides veel tääk tsiviilkäibes keelatud on?Või oleme siin ainuke.
ruusserg
Liige
Postitusi: 81
Liitunud: 14 Veebr, 2008 8:43
Asukoht: Saaremaa
Kontakt:

Postitus Postitas ruusserg »

Kas keegi teab öelda mitu inimest aastas Eestis püssi otsa kinnitatud täägiga ära tapetakse ? Küllap vist palju , sest muidu poleks ju tääki ( mida saab relva külge kinnitada ) tsiviilkäibes keelatud relvaks kuulutatud .
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Postitusi: 982
Liitunud: 08 Dets, 2007 15:30
Asukoht: Dorpats
Kontakt:

Postitus Postitas Plönn »

Ok, on selline jopastunud ja kollektsionääre ahistav seadus kord vastu võetud... Aga kas oleks väga naiivne tunda huvi selle seaduse annuleerimis võimaluse kohta ?! Kui see nii kergekäeliselt vastu võeti, kas ei võiks sellest ka lahti öelda, nagu teada /tuntud eestlaste jäärapäine nn püsiv talveaeg mõned aastad tagasi, mille jaburdusest peagi ka võimustruktuurides aru saadi .
mangust
Liige
Postitusi: 509
Liitunud: 15 Apr, 2006 13:49
Asukoht: Eesti

Postitus Postitas mangust »

Pealinna keskus pekstakse segamini,keegi karistada ei saa-seaduses auk.Kodus roostes ork seinale naelutatud,molekulaar seadus toimib täie rauaga.
Taome mõõgad(täägid) atradeks...ja orgid äketeks! :D https://www.osta.ee/10861587
Parem peenike peos, kui punalipp katusel!
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Postitusi: 2354
Liitunud: 21 Jaan, 2005 0:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

T-62 kirjutas:Menti julgete mõnitada, aga seaduseloojatest peaaegu ei sõnagi, tooge ometi nimed lagedale. Ja järgmine kord valige jälle samad tegelased tagasi, et oleks JOKK 8)
kui aus olla, siis seaduse LOOJATEKS on üldiselt siiski need inimesed, kes kõnealuse seaduse rakendamisega vahetult kokku puutuvad. seadusi LOOVAD just politseinikud, politseiametis, prefektuurides, siseministeeriumis. seejärel esitavad nad seaduseelnõu koos seletuskirjadega valitutele ja valitud võtavad vaid selle seaduse vastu. seega on probleemi allikas ikkagi enam-vähem rohujuuretasandil ja siinkohal valituid tänitada väga ei maksa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: maskeerimisvork ja 33 külalist