Ajaloovõltsijad, pugege peitu!

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
sturman
Liige
Postitusi: 148
Liitunud: 02 Nov, 2008 21:18
Asukoht: võrumaa,antsla
Kontakt:

Postitus Postitas sturman »

tõesti kõlbab kuhugi anektootide rubriiki-eriti see,mis puutub v-2 rakettidesse.mõne lollus küünib tõesti pilvedesse.
Karuke
Liige
Postitusi: 1445
Liitunud: 12 Veebr, 2006 19:49
Asukoht: Stockholm
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

sturman kirjutas:tõesti kõlbab kuhugi anektootide rubriiki-eriti see,mis puutub v-2 rakettidesse.mõne lollus küünib tõesti pilvedesse.

Miks lollus?
Kui oleks vaja selliste üllitistega võidelda - siis esimene mis mulle pähe tuleb - on ise hakata genereerima sedasorti kirjutisi. :shock:
Loomulikult mitte peatuma jäädes V-2 juurde, vaid minnes ikka julgelt edasi, "Haunebude", okultismi ja muu hiromantia juurde.
Mõtleks välja ohtralt uusi seniteadmata fakte ja väeüksusi ning kirjeldaks värvikalt nende poolt kasutatud eriti rafineeritud piinamisvõtteid ja lisaks selle läbi hukka saanute numbreid (mitte alla kuuekohaliste)
Viitaks pidevavalt nende rahvavaenlaste seotusele (üheaegselt) natside salaühingutega, ülemaailmse sionistliku vandenõuga ja luure keskagentuuriga... :write:
Ohtralt peab lisanduma viiteid dokumentidel mitmesugustes arhiivides, väikekodanlasele mõjub see kindlust andvalt ja kontrollima ei hakka seda ju ometi keegi :dont_know:
Rohkelt lisada faktivigu mis jäävad kindlasti märkamata piiritagusele elanikule - kuid riivavad kohe silma nende siin elavatel rahvuskaaslastel.
No ja nii edasi :D

Tulem peab haritud inimesele mõjuma hullumajas üllitatud sonimisena kuid olema veenev tattnokkadele kes seda jama entusiasmiga oma saitidele paigutavad ja foorumites tsiteerivad.

Kui võtate venekeelses internetis ette otsida andmeid näiteks turismiobjektide või sõjatehnikat puudutava kohta - siis märkate varsti, et üks ja sama tekst, kordub pidevalt erinevatel internetiressurssidel.
Seletus on lihtne - inimest kes oskaks ja viitsiks sõna seada, andmeid koguda ja millegist-kellegist tõsiseltvõetavalt kirjutada annab tikutulega otsida.

Targutajaid kes ainult viitavad erinevatele allikatele (ka kontrollimata)
seevastu on murdu ja seda saab lihtsasti ära kasutada :D
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Postitusi: 3173
Liitunud: 08 Okt, 2004 16:59
Asukoht: Viljandi
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

sturman kirjutas:tõesti kõlbab kuhugi anektootide rubriiki-eriti see,mis puutub v-2 rakettidesse.mõne lollus küünib tõesti pilvedesse.
Ega see hukkamisi puudutav osa parem pole, eriti kui arvestada seda, et Dembica (täpsemalt Debica ehk Heidelager) polnud mitte kontsentratsioonilaager, vaid SS vägede väljaõppekeskus! Nii et "Galiitsia" mehed hävitasid hoopis SS-lasi! :D
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
sturman
Liige
Postitusi: 148
Liitunud: 02 Nov, 2008 21:18
Asukoht: võrumaa,antsla
Kontakt:

Postitus Postitas sturman »

kõik on õige,mis karuke ja troll välja tõid.kui oleks inimene,kes saaks meie idanaabrile selle jaburduse selgeks teha.arvan,et sellist inimest pole.olin suvel tallinnas tööl ja sattusid minu brigaadi ka ports venelasi.nii,nagu ikka ,läks jutt ka sõjale.rääkisin siis neile,kuidas sõja ajal saksa vormis nkvd-lased külasid hävitasid ja põletasid valgevenes.mehed läksid nii marru,ütlesid-see on propaganda jne,.veel rohkem läksid marru,kui ütlesin,et see kuulsusrikas nõuk.armee tappis ise teadlikult pea üks kolmandik oma meestest.nendega on huvitav vaielda ja nad on tõesti lapsikud oma veendumustes.
mangust
Liige
Postitusi: 509
Liitunud: 15 Apr, 2006 13:49
Asukoht: Eesti

Postitus Postitas mangust »

Pea aasta tagasi valminud selline film,mede keelde ümberpanduna "Okupatsioon eesti moodi".Algab" hariv dokumentaalfilm" aprilli sündmuste kajastamisega.Tuleb välja,et kesklinnas laamendasid fašismi meelsed tugevad eesti noormehed ja kohale toodud sõjaväelased-rahuvalvajad.Viimased tunti siis prantslasest ajakirjaniku poolt ära.
Jutt läheb viimasele suurele sõjale.Nüüd on siis selgunud,Omakaitse organiseerisid-vapsid! Tartu tankitõrjekraavis tapsid "eesti fašistid" 12.000 vene sõjavangi.Nendest julmustes ei saanud villand,10.000 siirdus Pihkva oblastisse karistus operatsioonidele.Seal aidati nende aastatega tappa 300.000 inimest.Mõne süüks piisaks seegi,et oli sündinud venelasena.Sakslastest olid nad olnud julmemad.Näidatakse ka "eesti gestaapo"peakorterit (praegu Lenini muuseum).
Dokumentaalset tõestusmaterjali ei ole ja milleks seda,on ju elav tunnistaja,Niina Andrejeva.Teine "dokument" on vanamees,kes oli sõjaajal kümne aastane.Nägi,teab kõikke nemad ju ei valeta.Ainus mis vilksatas,oli Aleksander Piigel'i toimik.Süüdi mõisteti ta nende väeosa kokatädi ütluste põhjal,tema olevat kõike näinud.
Filmi lõpus esitatakse küsimus-"Miks ei ole Pihkvas Eesti okupatsiooni muuseumi? Tallinnas ju on Nõukogude okupatsiooni muuseum(Okupatsioonide Muuseum).Miks ei ole ühelgi memoriaalil kirjas,et siin tapsid "eesti fašistid"? Varem seda teatud põhjustel ei olnud võimalik,ei tahetud heita varju lihtinimestele eestlastele.Aga nüüd võiks!"
Sellistel "dokumentalistidel" tuleks laimu ja vaenu õhutamise eest EU piir lukku keerata,kas või mõneks kuuks (revormikommarid nagu nii selle esimesel võimalusel tühistavad).
Filmi on siiani neli inimest kommenteerinud,suurele enamusele läheb see peale.Teevad endale reklaami kui debiikikute maast.
Midagi on selles filmis ka õige-Eesti lipu värvid ja õiges järjekorras :wink:
http://rutube.ru/tracks/2356763.html?v= ... &bmstart=0
Parem peenike peos, kui punalipp katusel!
Arnold
Liige
Postitusi: 5110
Liitunud: 23 Jaan, 2005 16:26
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kui aega saan, vaatan kindlasti lõpuni - hariv materjal :wink:
Aga ega meilgi propagandistidest puudus ole - http://si.kongress.ee/uudised/2-Arvamus ... uehishauda
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Postitusi: 3173
Liitunud: 08 Okt, 2004 16:59
Asukoht: Viljandi
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Nüüd on siis asi Venemaal niikaugel, et uusimate teaduslike meetoditega on kindlaks tehtud, et Saksamaa inimkaotused olid vähemalt sama suured kui Nõukogude Liidu omad! Sellise imelise teadaandega esines enne järjekordset võidupüha kuulsaim ajalooteaduse korüfee Mahmud Garejev:
http://www.rbcdaily.ru/2010/04/30/cnews/476547
Veel veidike ja tuleb välja, et hoopis Saksamaa "завалил трупами" (mattis laipade alla) Punaarmeed. :wall:
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Postitusi: 1069
Liitunud: 10 Juun, 2005 8:57
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Troll kirjutas:Veel veidike ja tuleb välja, et hoopis Saksamaa "завалил трупами" (mattis laipade alla) Punaarmeed. :wall:
Ei, seda ma ei usu et nad sellisele järeldusele jõuavad. Lihtsalt järgmise juubeli ajal kuuleme arvatavasti hoopis seda, et tegelikult ikka kannatas NSVL selles sõjas kõige rohkem ning käiakse välja uus, suurem arv oma kaotuste kohta. Idanaabri teooria tundub olevat lihtsalt selline - mida rohkem aega läheb sündmustest mööda, seda suuremad arvud käiakse välja. Noh, muidugi, Saksamaa kaotused võivad ju ka koos sellega suureneda, aga mitte mingil juhul naabrite juures valitsevate arvamuste järgi ei tohi olla kellelgi suuremad kaotused kui seda ikka olid neil. Muide, esimese hooga käidi minu teada ka Talvesõja kohta välja arvud, kus Soome kaotused olid suuremad, siis aga pandi selle koha pealt suu raudselt aastakümneteks kinni. Aga Soome sõda ei olnud ju nii tähtis kui 22.juunil alanud sõda. :scratch:
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
krijgsvolk
Liige
Postitusi: 802
Liitunud: 09 Aug, 2009 9:40
Asukoht: Jõgevamaa
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Kae tarakani: ma mõtli, et Mahmud Ahmetovitš juba ammu kommunistide taivan, aga ei,kae küll siputas veel!
Pole aga parata:ükskõik kui palju asjalikumad mehed tõtt otsivad või kõnelevad, lasevad need ätid ja nende vaimsed pojad seda laulu edasi,täiesti lootusetu ja patoloogiline juhtum.
Teeb vahel kurjaks ja vahel kurvaks, aga teha ka midagi ei saa,vaenlane jääb vaenlaseks.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Postitusi: 3173
Liitunud: 08 Okt, 2004 16:59
Asukoht: Viljandi
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Kuskilt Venemaa avarustelt:

Pilt
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

http://svpressa.ru/war/article/24767/#471481761
Ma ei ütle, et see kõik vale on, kuid näiteks see lõik ülekuulamisprotokollist В это время я увидел невдалеке от себя двух немецких часовых и, проявив трусость, убежал в лес, расположенный в метрах 300 от деревни. Как я только прибежал в лес, на меня навалились два немецких солдата, отобрали у меня наган с патронами, сумки с пятью бутылками «КС» и сумку с продзапасами, среди которых также был литр водки.


- Какие показания вы дали офицеру немецкой армии?


- Как меня только сдали офицеру, я проявил трусость и рассказал, что нас всего пришло трое, назвав имена Крайнова и Космодемьянской.
paneb seda arvama, ka teiste ülekuulamisprotokollide sõnastus paneb seda arvama.

http://regnum.ru/news/1283372.html
See aga ei pane vist enam kedagi hämmelduma.
sitt päev, kellele kurdad
sama123
Liige
Postitusi: 63
Liitunud: 06 Mai, 2010 20:44
Kontakt:

Postitus Postitas sama123 »

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=31601049
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=31593471
Vene meedia jaguneb 2-eks,ametlikud telekanalid ja lehed ja mitteametlikud.Ametlik meedia väljendab 100% kremli soove ja see ongi indikaatoriks.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=31614005
Mida annab näiteks Krossi diskrediteerimine? :mrgreen: Mitte kui midagi, miks seda siis vaja?Pronksiöö tegelestest tehti kangelased (Ganini tänav),eesti suursaadikut rünnati,kaupade boikott kuulutati,transiiti piirati.Jälle lihne küsimus miks?Kononov (kuulus läti mõrvar-partisan) on venemaal kangelane,kas 9-kuud raseda naise elusalt tulle viskamine on ikka NII SUUR KANGELASTEGU?? :evil:
http://www.grani.ru/Politics/Russia/m.178565.html
Putja keelas "sõltumatu vabariigi"presidendil oma määratud peaministrit kritiseerida!!Naljakoht
http://rusinfo.org/news/2009-05-06-63
Georgi lindikesed:nagu rahvalaulus Parunid ja vonnid:lindid jälle mähiti ümber oma M........muuseas talutaat see laulu lõi.... :lol: :shock:
http://www.grani.ru/Politics/Russia/m.178782.html
Venemaal boikoteeritakse Lukoili,hea algatus ka eestimaale...
Vene propakanda? :write: Kirjuta mida sülg suhu toob,küll usutakse.Miks see nii on oleks juba pikem jutt.....
Kodurahu huvides kustutasin "hinge paiknemise" lingi.VOT.
Viimati muutis sama123, 12 Juun, 2010 0:12, muudetud 1 kord kokku.
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

sama123
Ma olen kah suhteliselt radikaalne tegelane, kuid Sinu puhul hakkab isegi mulle paistma ühe partei kallutatud poliitika, seega edaspidi paluks tagasi tõmmata või üldse lõuad pidada selles osas!
P.S corvusega vaielge kah privas edasi :wink:
sitt päev, kellele kurdad
sama123
Liige
Postitusi: 63
Liitunud: 06 Mai, 2010 20:44
Kontakt:

Postitus Postitas sama123 »

jackpuuk kirjutas:sama123
Ma olen kah suhteliselt radikaalne tegelane, kuid Sinu puhul hakkab isegi mulle paistma ühe partei kallutatud poliitika, seega edaspidi paluks tagasi tõmmata või üldse lõuad pidada selles osas!
P.S corvusega vaielge kah privas edasi :wink:
Miks nii kurjalt kohe.....kas propakanda häiris.Nagu olen maininud russofoobiast olen kaugel ka siis kui dedovšina pärast 1,5 kuud Krasnodaris hospidalis olin...... oli aasta siis 1977.Muide vene saitidel kirjutatakse ka palju baltikumist paha,ma mõtlen mitte kommentaare (mida üldjuhul ei loe) vaid artikleid.Valgete sukkpükste legend elab peale 10-t aastat ikka veel nagu oleks surematu.Kui on kange soov vihastuda vihastu parem Krossi alusetute süüdistuste peale!
andrus
Liige
Postitusi: 4353
Liitunud: 02 Juul, 2004 11:39
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

Kuna siin teemas oli juba miniseelikus Poolast juttu, siis lisan ka ühe väikese raamatututvustuse. Tutvustusest selgub, et tegu on Poola ja mõne teise riigi eliidile suunatud õppevahendiga, kuidas õigesti käituda (see peaks tähendama vist Venemaale meelepärane olemist):

Лимитрофы - формально суверенные государства на границах России, но фактически являющиеся политическими сателлитами крупнейших западных стран. Роль лимитрофов в современном мире - создать "санитарный кордон" вокруг России и служить проводником враждебного влияния на нашу страну. Эту роль в полной мере выполняет не только Польша и другие страны бывшего Варшавского договора, но и Грузия, а также бывшие советские прибалтийские республики. В книге исследуются исторические, политические и психологические причины превращения Польши в лимитрофное государство, объясняется трагическая роль в этом процессе ее национальной элиты. Главная мысль и идейный стержень книги - необходимость высочайшей ответственности национальной элиты за формулирование смысла жить в своей стране, отстаивать сплачивающие народ ценности, преследовать единую цель, объединяющую народ, власть и бизнес. Элита - это беззаветное служение Родине, а не своим прихотям, алчности, амбициям и высокомерию. Но этому необходимо не только специально учить, но и желать учиться.
Польская элита, допустившая три раздела Польши, заведшая свою страну в тупик в годы, предшествующие Второй мировой войне, является главным виновником нынешнего кризисного положения Польши и проведения ее антироссийской политики. Монография доктора психологических наук, профессора МГУ им. М.В.Ломоносова Н.М.Ракитянского и кандидата физико-математических наук, старшего научного сотрудника ИПУ РАН С.Н.Бухарина "Россия и Польша. Опыт политико-психологического исследования феномена лимитрофизации" - пособие для элит стран-лимитрофов. Она учит их, что принадлежность к элите предполагает не право на сверхпотребление, а обязанность объективно, точно и полно знать о причинах успехов и неудач своих предшественников.

Mul igatahes oli peale selle süüdimatu teksti lugemist pool päeva hea tuju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline