Odavaimad leathermanid eestis

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kadalipp
Liige
Postitusi: 324
Liitunud: 21 Mai, 2006 15:16
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Kadalipp »

Pealetükkiv reklaam = ebameeldiv reklaam, mõtle selle peale. Kas tasub oma tuttavatele või iseendale halba promo teha?
harrikas83
Liige
Postitusi: 41
Liitunud: 15 Mär, 2011 9:51
Kontakt:

Postitus Postitas harrikas83 »

Okei, nüüd tuli minu pihta see tarbijakaitse asi? Selge, siis küsiks niimoodi, kas teil on tõendeid, et see leht müüb mingeid järgitehtud asju(ehk siis teevad kellegi teise firmamärgi all ise järgi tooteid)? Ning selle asja kohta veel niipalju, et samamoodi nagu on keelatud müüa siis fake Nike või face adidast(kus firma nimi on kirjutatud ADIDAS ja NIKE, mitte nice ja adibas), on keelatud alusetult kedagi või midagi süüdistada. Ma ei kaitse seda lehte(kuigi polegi millegi eest ju kaitsta, mina sain saelt korraliku asja ning olen rahul), kuid enne kui kedagi või midagi niimoodi rünnata, võiks ju ikka mingid tõendid olla vms? sest ma ei näe siin ühtegi hinge, kes sealt tellinud oleks, ning tarbijakaitsega ähvardaks vms? :) Eestlane on ikka vaenulik, nagu see anekdoot. kui Kõik rahvused on põrgus ja siis Sakslased üritavad kuumast katlast välja saada, inimesed töötavad ühiselt ning üks mees hakkab välja saama, kõik lükkavad tagant ning kiidavad, venelased samamoodi lükkavad ühte meest tagant, teevad ühe juhendamisel pingutusi et see üks välja saaks ning ta saab välja ja kõik on rõõmsad , ning siis on eestlaste katel, kus üks üritab välja saada ning hakkab juba servani jõudma ronimisega, kui teised ta tagasi tõmbavad ja ütlevad, et " ei lähe sa kuhugi"...


Ja siis küsiks kohe niipalju, et mitte teinekord "petta " saada. Kus on Eestis pood või mõni ametlik e-pood, kust saab osta odavamalt kui sealt lehelt kus mina ostsin? Ootan vastuseid just nendelt, kes ütlevad, et see ei ole kõige odavam. Tahaks ausalt teada, siis tean järgmine kord arvestada.
B2 Spirit
Liige
Postitusi: 298
Liitunud: 04 Mai, 2009 14:31
Asukoht: Paldiski/Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas B2 Spirit »

:wall:
First Cavalry Sniper Regiment of Theatre Critics
marksman
Liige
Postitusi: 605
Liitunud: 15 Nov, 2005 15:58
Asukoht: kaardilt sa seda kohta ei leia;)
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

harrikas83 kirjutas: kas teil on tõendeid, et see leht müüb mingeid järgitehtud asju
Tuleme nüüd tagasi nende OAKLEY kinnaste juurde. PILT on seal kodukal OAKLEY kinnaste oma, eelnevalt ise ka ütlesid, et tegu pole originaalidega. Mida sa seletad siis veel, et kas teil on tõendeid
Tegelikult mind üldse ei huvita, kes mida müüb, aga kuna sa ise seda teemat edasi kerid ja faktide ette üritad meid seada, siis me võime vastu ka öelda.

MINU väide: JAH, firma müüd järeletehtud asju, VÄHEMALT, mis puutub nendesse konkreetsetesse OAKLEY kinnaste pildi all müüdavasse.

(kui reaalis need misiganes firma kindad ei näe välja nagu pildil olevad OAKLEY omad,siis pole mõtet ka sellist pilti panna. Opeli´t müües sa ju ka KIA pilti ei pane vms....
Kadalipp
Liige
Postitusi: 324
Liitunud: 21 Mai, 2006 15:16
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Kadalipp »

Tegelikult on suurem probleem see, et nii militaar.net-is kui ka sõdurifoorumis on avalikult müüdud koopiaid päris asjade pähe. Näide omast käest võtta - ostsin müüja sõnul orig Blackhawki Glocki kabuuri kõva hinnaga ning hiljem oli päris "tore" üllatus, kui tuli välja, et tegemist on hiina junniga, mis mul käes ära lagunes. (Müüs teistelegi!). Pärast pikka vaidlemist andis müüja lohutuseks ühe hiina võrksalli, kuid raha tagasi saamisest võisin unistada. Praegu on sama kahtlus nn Hatchi kaitsmete suhtes, mille ma siit foorumist ostsin, sest neil puuduvad küljekonksud vms need ka pole. Käivad lihtsalt krõpsudega.

Masendav.
harrikas83
Liige
Postitusi: 41
Liitunud: 15 Mär, 2011 9:51
Kontakt:

Postitus Postitas harrikas83 »

ma ei tea, kust sa mingid black hawki kindad ostsid vms, aga see pole kuidagi seotud ju selle lehega, mis ma andsin leathermanide kohta, kust mina ostsin... ma tean, et oaley kindad on olemas, jne aga ei oska tõesti kommenteerida neid kindaid mis seal müüakse, pole ju oakley kindaid seal reklaamitud... elemendi omasid hoopis, ja kui see element teeb mingeid kindaid oakley sarnaselt siis on see ju hoopis selle elemendi probleem? või on mulle midagi arusaamatuks jäänd?
B2 Spirit
Liige
Postitusi: 298
Liitunud: 04 Mai, 2009 14:31
Asukoht: Paldiski/Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas B2 Spirit »

Disaini on täpselt sama palju keelatud varastada kui firmamärki. Ja selle varastatud disaini edasimüümine ei ole samuti lubatud.

Aga üldiselt on mulje küll jäänud, et siin foorumis on reklaam vaikselt käest ära minema hakanud. Mõnes suuremas ja populaarsemas foorumis on reklaam tasuline. Äkki peaks siin ka selle peale mõtlema hakkama? Mulle on küll mulje jäänud, et mõned kontod on spetsiaalselt selleks loodud, et ühte või teist (neti)poodi promoda. (Ei räägi käesolevast teemast hetkel). Selline pealetükkiv haipimine on pehmelt öeldes ebameeldiv ja kui seda liiga palju saab, hakkab foorumi mainet kujundama...
First Cavalry Sniper Regiment of Theatre Critics
harrikas83
Liige
Postitusi: 41
Liitunud: 15 Mär, 2011 9:51
Kontakt:

Postitus Postitas harrikas83 »

olen täiesti nõus, et see foorumi mainet kujundab, aga samapalju nagu kujundavab foorumi mainet reklaam, mõjutab seda sellele reklaamile või misiganes teemale vastavad kommentaatorid ning kasutajad. Kui peaks kirjeldama Delfi kodulehte, siis tulevad ka esimese asjana meelde need "positiivselt meelestatud" kommentaatorid. Ei tahaks küll, et selle lehega siin samamoodi juhtub. Hakkad millestki rääkima ja tehakse sajaga maha, ükskõik mis teema on, peaasi et saaks negatiivselt kraaksuda ja millegagi "ära panna". :!:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 27 külalist