Sääsetõrjevahendid

Kõik mis puutub ülejäänud militaarvarustusse...
Vasta
KMFDM
Liige
Postitusi: 40
Liitunud: 06 Dets, 2009 21:05
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas KMFDM »

aasta möödas, oskab keegi öelda kus tartus seda ben`s i saaks. sai nv proovitud ja töötab väga hästi. haises täpselt nagu taiga omal ajal ja töötas vähemalt sama hästi.
RVT
heino
Uudistaja
Postitusi: 21
Liitunud: 15 Okt, 2009 14:32
Kontakt:

Postitus Postitas heino »

Tartus on vähemalt Riia 130 ärimajas olevas jahipoes seda saadaval.
Kasutaja avatar
paadikapten
Liige
Postitusi: 305
Liitunud: 06 Juul, 2005 14:34
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Postitus Postitas paadikapten »

aero+ kirjutas:
Troll kirjutas:
aero+ kirjutas: peab tunnistama et see kapo imevidin tõesti töötab. nii väike tabletike kui ka see lõhnapudel mis sinna masinasse võimalik külge pookida teevad oma tööd täiega. lausa mõnuga tegin eile akna lahti et kõik need väikesed värdjad sisse tuleksid, siis üllatusena pistsin selle stepslisse ja nautisin kahjurõõmsalt kuidas 5 minutiga sumisev tuba vaikusesse laskus. soovitan kõigile soojalt!
Võiksid veidi täpsemalt seda seadet kirjeldada: kus seda müüakse, mis hinnaga jne.
soetasin selle Tartus, Zeppelinis asuvas Kodu Ekstra poest. sain õnnekombel eelviimase ning minust järgmine naine soetas endale viimase. näeb ta ausaltöeldes välja selline väike ja armas:), peopesa suurune ning töötab ta siis kas väikese tableti v vedeliku pealt. see hakkab tuppa eritame sellist lõhna mida inimese nina väga ei taju. ühe tableti kestvus on 10 tundi ning lõhnapudelik kuni 45 päeva. kokku läks seade, 10 tabletti ja 1 pudel maksma tsipake alla 200.- krooni. Uus kaup pidi tulema Kodu Ekstrasse selle nädala alguses niiet kui on võimalik siis see seade peaks vähemalt mõnusa ja sääsevaba une tagama küll :) :wink:
Sel aastal vist polegi seal Kapole varumaterjale? Muidu pudeliga variant on mul olemas, kah 2010. ostetud.
Hea on see tõesti. Paned seina ja algabki toas viibivate putukate seas selline massimõrv, et vaata ja naudi. Panin tähele sedagi, et suured mesilaselaadsed elukad, kes muidu lahtisest aknast võisid tuppa eksida, tegid Kapo lõhna tundes enamasti aknal kiire kannapöörde ja kimasid välja tagasi.
Mõjub natuke ka inimestele. Mul põhjustab ninakuivust. Kuid see on väike mure, mille kompenseerib positiivne tulemus.
Offiga oli kunagi Pärnu kandis lausa kogemus, kus selle pealepihustamine töi vaid rohkem sääski kallale. Tookord olid need sääsed seal pöidlapikkused, isegi metsa "asjale" ei lasknud minna - küll istusid nad "toru" otsa, küll üritasid tagant "sumpsi" pugeda... :D

Aga Diffusil on asjalik. Seda ei saa näole lasta ning kui keha on kaitstud, koonduvad kõik mu juures hõljuvad lendlejad just mu molu ümber.
Vaatame siis, mis siin toimub...
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Postitusi: 674
Liitunud: 08 Veebr, 2008 13:36
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

paadikapten kirjutas:Aga Diffusil on asjalik. Seda ei saa näole lasta ning kui keha on kaitstud, koonduvad kõik mu juures hõljuvad lendlejad just mu molu ümber.
Punane Diffusil mõeldud just nahale. Ise lasen ka näkku ja on OK. Roheline on way kangem ja mõeldud AINULT riietele. Naha võtab kärna minutitega(loomkatsed enda peal). Odavaim ja allergiavabam vahend näo jaoks on juba nimetatud sääsevõrk. Maksab paar euri ja kasutad aastaid. Tõsi küll, segab pisut väljavaadet, eriti vastu madalat päikest. Ei saa suitsu teha ega süüa-juua.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Postitusi: 2059
Liitunud: 22 Veebr, 2005 12:20
Asukoht: Dorpat
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Äkki annad poesoovituse sääsevõrgu hankimiseks?
Kui on probleem, tõmba lõuga
Eps
Liige
Postitusi: 38
Liitunud: 31 Mär, 2009 17:28
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Eps »

Ei tea kas see on juba siit läbi käinud, aga VÄGA hästi töötab NELGI vesi!!!

Paned nelgi 24h likku ja pane see vesi piserdavasse pudelisse. Määri kuhu tahad ja palju tahad.
Kasutaja avatar
mees põõsast
Liige
Postitusi: 41
Liitunud: 14 Mär, 2011 18:31
Kontakt:

Postitus Postitas mees põõsast »

off töötab ka väga hea värvi eemaldajana. :D :D :D
ise proovitud.
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Postitusi: 674
Liitunud: 08 Veebr, 2008 13:36
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

speedsta kirjutas:Äkki annad poesoovituse sääsevõrgu hankimiseks?
Seda poodi, kust mina ostsin(Pillar), kahjuks enam pole, aga müüakse neid arvatavasti igas matka ja militaarpoes.
http://www.kroonuait.ee/1peakatted.htm
http://www.travermotox.ee/index.php?tr=3&ctg=87&it=747
http://www.travermotox.ee/index.php?tr=3&ctg=87&it=754
http://www.travermotox.ee/index.php?tr=3&ctg=87&it=2327
Traveril on poed Pärnus ja Tallinnas.
Antud isendid jah, kallimad kui mina mõni aasta tagasi ostsin, 25 eeku nimelt. Endal on roheline mitteläikiv võrk, woodland mustriga riidest põhjaga. Visatakse üle kaabu.
Pärnus olen neid näinud veel Antera poes. Kas neil praegu ka on, ei tea.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Kasutaja avatar
redhott
Liige
Postitusi: 85
Liitunud: 03 Nov, 2006 20:33
Asukoht: tartu
Kontakt:

Postitus Postitas redhott »

Difusil repelent ka tõõtab, lased pudelist nagu kreemi peale ja hõõrud laiali.
holt
Liige
Postitusi: 197
Liitunud: 09 Juul, 2005 8:45
Kontakt:

Postitus Postitas holt »

Riietele mõeldud rohelise Difusili suhtes on päris kindlasti erinevaid reaktsioone, mina võin seda vabalt endale mõistlikul hulgal ka nahale pihustada, ei lähe kärna. Ei taha muidugi soovitada, et proovige kõik, ameerikamaal tiritaks mind vist ainuüksi sellise soovituse eest juba elu ja tervise ohustamise pärast kohtusse, aga tugevad ja julged panevad nii endale kui riietele ja naudivad vabadust :P
Kasutaja avatar
inkvisiitor
Liige
Postitusi: 45
Liitunud: 06 Apr, 2006 1:21
Kontakt:

Postitus Postitas inkvisiitor »

Eks ole saanud igasuguseid Off'e ja KGB'sid proovida,aga julgen kinnitada ülalpool kirjutatut,et ega BENS'100 vastu ei oska midagi panna.Tartust võib leida nii kauplusest Trofee (decora taga) ja ka Lõunakeskuse jahitarvetest.Hind 6-7 euri.Julgen soovitada!
...
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Puugid ainult irvitavad nende vahendite peale (jackpuuk kaasa arvatud :twisted:). Peaaegu pool oma kakisest elust olen metsas veetnud (+lapsepõlves esivanematega seeni ja marju korjanud). Isegi sülitama ei hakka üle õla, pole ühtegi suguvenda minu küljes olnud. Nädal tagasi kõndis varvaste peal (lasen ka metsas plätudega), korjasin küünele ja vajutasin lapikuks (tea kas kättemaks järgneb? :roll:). Tegelikult on põhimõte lihtne, OMASID EI PUUTU! :wink:. Ja nii lihtne see ongi.
sitt päev, kellele kurdad
Lemet
Liige
Postitusi: 19939
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Ja siis satud ühel päeval sehandse renegaadiga vastakuti, kes entsefaliiti silmini täis, sugulust millekski ei pea ja nähvi ära paneb. Kunagine paarimees kirjeldas selle haiguse lõbusid kaunis veenvalt, tükk aega läks, enne kui end taas inimesena tundma hakkas. Aastaid...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Lemet, ju siis on see kokkusattumine karmavõlg :wink:. Mul ema on aastaid metsi mööda kolanud ja selle aja jooksul on vist 2 korda suguvend küljes olnud. Ema töökaaslane on peale iga seene-marjaretke tulnud puhtaks noppida (tõsine probleem ja metsa ta enam ei roni), samas ema töökaaslase maakohas imetakse talle isegi niidetud muruplatsil ligi. Minu fooruminimi tekkis kunagi aastaid tagasi, sest ma imevat inimestele ligi ja enam lahti ei lase (võtsin selle omaks, ju siis iseloomustab mind õieti), küll ei oska ma seda põhimõtet kuidagi seostada oma emaga. Fakt on see, et suguvend mind pole puutunud, metsas plätud ja lühikesed püksid, vikatiga mõned hektarid rinnuni heina ja vikki niitnud, kirsad ja 60 aastat nõukogude jalgpalli jalas.
Ma ei tahagi öelda, et ettevaatust poleks vaja. Kellel vähemalt 1 on nahas olnud, see peaks topelt ettevaatlik olema! Aga jah, puugid omasuguseid ei puutu. Sääsed on tüütud, suured parmud kah undavad lihtsalt ümberringi (need väikesed nn. pimedad parmud tükivad vahepeal nokka sisse lööma), kolmnurksed vikerkaarevärvilised "tulikärbsed" mulle meeldivad, tulevad ilma suminata, pistavad noka ja surevad ilma suminata :twisted:. Mesilase, herilase (ka korduv jutti), vaablase litakas korra kõrvetab, 12 tundi hiljem on ainult pisike täpike järgi. Organismus peab ikka õige olema (ja suhted kah omasugustega :twisted:).
sitt päev, kellele kurdad
oliver
Liige
Postitusi: 2100
Liitunud: 01 Dets, 2004 17:53
Asukoht: Saarel
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Tegelikult on see puugi teema huvitav, mõni läeb elus korra põõsasse kusele ja naaseb entsefaliidiga, mul on peale igat metsaskäiku küljes 2-3 elukat, rekord 21tk, aga häda mitte midagi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist