soesilm kirjutas:
Ma olin oma iroonias vist liiga peen ...
Reservväelaste kutsumine on igal juhul normaalne sellise tegevuse puhul, kui kavatsetakse mööda maad ka pauk panna. On ju mõistlik nad valmis panna kui kasutamise tõenäosus jõuab teatud protsendini.
Kui juutide tankistid kaamerate ees inimketis laevad sabot'eid (ehk tankivastaseid noolmürske), siis seda tehakse enne soomusvägede lahinguid (nt Süüria armeega).
Lihtsalt tehakse kuiva trenni, sest kaltsupeade raketimehi ja savionne sabotiga hävitada ei ole võimalik (sabot on peenike kõvasulamist ora, mis ei sisalda grammigi lõhkeainet ega anna kilde ka). Lihtsalt tähelepanek - kui küsimus on veel mingi linnalise ala puhastamises, kus Hamas on tsiviilidega segi, seal pole ka suurtükiväega midagi peale hakata.
Tsiteeri:
USA valimistega siin küll palju seost olla ei saa. Kui on, siis pigem Hamasi tegevuse puhul, sest nemad on suurendanud rakettide hulka valimiste aastal
Aga tühja sellest, minu eesmärk oli luua mingi võrdlusmoment, et eestlane juutide tegevust veidi teise pilguga vaataks.
No kuidas ei saa....................
Muidugi nad suurendavad rakette valimiste aastal, sest nad teavad, et juutide käed on siis (rohkem) seotud ja rakettide laskmise efekt on suurem (vastulöögi võimalus väiksem).
Hamasi ei juhi ka idioodid, need viimased sõjad näitavad, et ka seal osatakse asju ette näha ja sättida nii, et IDF agressori sildi külge saaks.
Nagu näha edukalt - tänu peamiselt EL kasulikele idiootidele, kes tormasid kohe barrikaadidele, kui IDF pommitama asus (miks nad ei tormanud siis kui raketimehed tuletihedust tõstsid??). Kui Iisraelil asi vähegi kannatab, siis vähese strateegilise mõtlemise võimega nad siiski pole, et tõmbaks tule peale istuvale pealiitlase USA presidendile (kelle tagasivalimine oli kõigile ette näha), et presindendivalimiste läbiv teema oleks konflikt Lähis-Idas, mille vältimises istuv president failis - ja mõistagi rivaalid lõksutavad lõugu mis kole....