Nonii, sai siis käidud. Meie seltskond oli seekord veidi väiksem, aga muus osas kõik endine, niiet väga hästi veedetud päev.
Eelmine aasta oli mudeli osa kõikidest messidest veidi kaootiline ja lauad tühjemad, seega olin veidi mures arengute pärast. Sel aastal tahtsin siis näha kuhu poole arengud liiguvad. Ja hea meel on tõdeda, et arengud on liikunud paremas suunas ja minu hinnangul päris tublisti. Kogu ala oli paremini orgunnitud ja erinevad messuid ei sõitnud üksteisese sisse.
Rahvast oli muidugi meeletult palju ja eriti laste messi osas tundus liikumine kohati päris raske olevat. Mudelite osas oli rahavast mõõdukalt palju ja kõik, mis tavaliselt, aga osakonnad tundusid palju paremini paigutatud ja hästi täidetud. Stendimudelismi osas oli meeldiv näha, et välja toodud töid oli rohkem ja tase endiselt kõrge. Stendiosa müüjaid veidi vähem, aga kaupa tehti siiski vilkalt. Kuna Kuivalainen ikkagi väga lähedal, siis ei jäänud midagi saamata ja messi puhul tehti jällegi korralikult hinnasula.
Ühesõnaga tänu palju paremale orgunnile ja paremale lauale stendimudelismi osakonnas, võib öelda, et kogu expo oli minu jaoks kõvasti paremal tasemel ja loota võib, et trend on püsiv.
Mõned pildid kah
https://picasaweb.google.com/1108446177 ... 14HelsinkiKk