Eesti looduses välisabita ellujäämine

Relvastatud gruppide tegevus väljaspool ametlikke väeosi. Metsavendlus, sissisõda, mittekonventsionaalne sõda, gerilja, banditism ja mis iganes nimed sellele nähtusele antud on.
Vasta
viiking
Liige
Postitusi: 594
Liitunud: 06 Mär, 2008 11:00

Re: Eesti looduses välisabita ellujäämine

Postitus Postitas viiking »

Õige märkus.

Kes saab aru mitmest keelest, kes aga hädavaevu ühestki...
Lemet
Liige
Postitusi: 19937
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Re: Eesti looduses välisabita ellujäämine

Postitus Postitas Lemet »

Isand Juhanile (ja teistele) siis lühikokkuvõte kurtmistest.
Autor pole ilmselgelt kuulnud sellest, et marodöörid lastakse kohapeal maha, et inimene relvaga tekitab rohkem ebatervet uudishimu kui maskeerimisülikonnas kodanik, nõuanne "peita automaat rinnale" tekitab küsimuse, kas autor automaati üldse näinud on, üksik meesterahvas kotiga ja moondamisriietuses tekitab assotsatsioone rohkem marodöörist kui põgenikust, tundmata on termin "põgenike koridorid"
Soovitus püstoli peitmiseks linnast väljapagemisel on masohhistika valdkonnast, sest juba esimene kontrolliv seltskond ei hakka esmalt mitte kotti puistama, vaid nuhib läbi inimesed. Mis püstolipeitjaga juhtub, jääb iga inimese enda fantaasia hooleks, kui veab, lüüakse kohe mättasse, aga võidakse ka spiooniks pidada.
Krooni pani pähe jutt granaatidega puhastamisest, hea soovitus lahingus või arvutimängus. Igasse tuppa granaat, standarthruštšovkas on 12 tuba trepimademe kohta, 60 trepikoja kohta ja 240 terve maja peale keldrit arvestamata. Jagu 8-10 inimest peab nina peale tassima 25-30 granaati, rääkimata sellest, et peale esimese trepikoja puhastamist on see jagu kurttummad ja kottpimedad. Ja nii edasi samas vaimus.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
viiking
Liige
Postitusi: 594
Liitunud: 06 Mär, 2008 11:00

Re: Eesti looduses välisabita ellujäämine

Postitus Postitas viiking »

Ja ongi kõik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist