Lahti mudelinäitus

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Postitusi: 1239
Liitunud: 17 Aug, 2005 21:23
Kontakt:

Lahti mudelinäitus

Postitus Postitas kalle »

Tere,

Tegin ühest näitusest taas eraldi teema, sest äkki õnnestub seda ka tulevikus külastada ja sedasi edaspidi täiendada. Lahti näitus kannab pealkirjas numbrit VIII ja seega päris korraliku ajalooga asi. Kuidas meil see siiani külastamata, on eraldi küsimus. Sel aastal sirvinud sommide IPMS lehte tekkis tunne, et sügises kipub mulle sobivaid üritusi nappima, aga midagi oli vaja kindlasti ette võtta ka sel aastal.
Viimasel hetkel võtsin mõtte üles Lahtis käia ja kuna üksi on sellist näitust palju igavam külastada, siis sai ka üsna mitu kõnet võetud kaaslaste leidmiseks. Nagu arvata oli, siis nädala alguses asja orgunnima hakates laupäevaks palju kaaslasi ei leia. Kõigil plaanid tehtud vms, arusaadav. Õnneks sobis Meelisele aeg ja mõte ja nii siis tegime ära.

Ei olnud teada mida oodata, aga kohapeal selgus, et igati korralik üritus. Oli mudeleid, oli müüjaid ja meeleolu. Korralik värk ja mina jäin käiguga väga rahule. Kuna Vanta lennujaamas olunud näitus-konkurs kippus ära vajuma ja sel aastal vist jäigi vahele, siis see näitus korvas selle ürituse puudumise küll väga ilusti. Kaugus Helsingist veidi üle 100km, seega päevakrusiiga käia sobib väga kenasti. Pärast tegime aega parajaks Helsingis sadama promenaadil purjekaid, kaatreid jm nooblite tegelaste tegemisi uudistades. Ilm oli nagu unistus ja kogu päev üks suur kordaminek. Sellise meeleoluga jääb sisse tahtmine järgmine aasta korrata seda tegevust. Näis kuda sellega, aga selle aasta näitusest tegin mina sellised pildid:

https://picasaweb.google.com/1108446177 ... /Lahti2014

Kk
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Postitusi: 985
Liitunud: 20 Aug, 2005 20:30
Asukoht: Lasnogorsk, Balti mere ääres
Kontakt:

Re: Lahti mudelinäitus

Postitus Postitas Parovoz »

Tere tere
Paistab impsi alternatiiv olevat vist:)
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist