Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Postitusi: 2364
Liitunud: 07 Juul, 2014 19:43
Asukoht: Tartumaa
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Otto K »

Paar U-last on Debaltseve all kahjurite kätte vangi langenud ja väidetavalt ka mingi tehnika.
Aga nagu ikka, ahvid oma tundud "headuses" ja "viisakuses"... vastik, vastik, vastik.
Taustal paistab muidugi kohe vene trikoloriga kahjur.
http://vk.com/strelkov_info?w=wall-5742 ... 46fe920839
Manused
Vangid.jpg
Vangid.jpg (36.53 KiB) Vaadatud 9755 korda
Taurus
Liige
Postitusi: 81
Liitunud: 04 Veebr, 2015 11:58
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Taurus »

Lisaks Kriku jutule, et tugevalt rõhutati ka abi (sh rahalist) Ukrainale kaitsevõime parandamiseks, majanduse ülesehitamiseks ja korruptsiooni vastaste reformide läbiviimiseks.
Võimalik, et Vene gaas ja nafta otsustatakse asendada Iraani omaga...
Denis, see video on juba läbi käinud siin. Koos ääremärkusega: vene huumor.
vss
Liige
Postitusi: 183
Liitunud: 20 Mär, 2014 9:27
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas vss »

Kriku kirjutas:
loyalist kirjutas:Kohe hakkab Merkeli ja Obama pressikonverents (LIVE):

https://www.youtube.com/watch?v=aUtNa8MKMw0
Obama: "Russia's aggression against Ukraine"
Obama: Kui Venemaa võtab selle eesmärgiks, siis suudab ta Ukraina vallutada. Seetõttu on rõhk Venemaa nõrgestamisel, sanktsioonidel. Letaalset relvaaabi ei ole veel otsustatud.

Merkel jäi rohkem meelde. Esiteks, ta ütles, et Minski lepped ei toimi, nad ei ole implementeeritud ning asjad on halvemaks läinud. Teiseks ütles ta, et nii nagu Iraaniga, loodab ta ka Venemaaga suhtluses abi sanktsioonidest. Kolmandaks, et ta on oma seisukoha relvade küsimuses välja öelnud, aga kui keegi (USA) teeb selles suhtes teisiti, siis see ei muuda mitte mingil määral Saksamaa ja USA või siis EU ja USA suhteid!

Ma arvan, et Merkel ja ka Saksamaa ei saa lubada, et neist tehakse Vene meedias vaenlane. Mis saaks olla veel löövamat venelaste propagandas kui vajadus võidelda sakslastest fashistide vastu! Seetõttu on oodata, et Saksamaa jääb otsest relvaabist kõrvale, isegi kui ta seda õigeks peab. Hollande't teadagi ei vabanda miski, aga põhiraskus sõjalise abiga saab olema USA'l.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Postitusi: 2364
Liitunud: 07 Juul, 2014 19:43
Asukoht: Tartumaa
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Otto K »

No vot. Ainuüksi Lugandoonias on "mobilisatsiooni" algusest alates vormi selga saanud 4500 kaabakat.
"С начала мобилизационной работы военкоматов толкьо в одной ЛНР в ополчение вступило 4,5 тысячи человек. Контракт заключается на 1 год, жалование рядового около 7 000 гривен. На волне удачного наступления и открывшихся возможностей освобождения Новороссии в административных границах бывших Донецкой и Лугаснкой областей поток добровольцев растет с каждым днем. Есть много случаев, когда мужчины, бежавшие летом в РФ в качестве беженцев возвращаются и вступают в ополчение."
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36617
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Kriku »

Teine küsimus: mis on Obama punane joon, et hakata relvi tarnima? Millal ta hakkab arvama, et õige hetk on saabunud?

Merkel: "Seisame uuendatud diplomaatilises pingutuses tihedalt koos, hoiame ühendust" jne. Minski kokkulepete keskne punkt on autonoomia ja valimised idaoblastites Ukraina konstitutsiooni raames. Rohkelt loba.

Obama: "Relvade tarnimise osas: esiteks oleme andnud NATO programmi raames UA-le abi. Poroshenko ei taha vägivalda eskaleerida, vaid oma piire kaitsta. Ei ole mingit kindlat punkti, millel ma ütlen, et nüüd tuleb hakata Ukrainale relvi tarnima." Venemaa on teinud halbu otsuseid ning nende otsuste ja agressiooni palge ees peame näitama, et maailm on ühel nõul ja tegema need kalliks. Rohkelt loba.

Rohkem ei viitsi.
laikar
Liige
Postitusi: 1095
Liitunud: 28 Apr, 2014 9:48
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas laikar »

Äkki lõpetaks enda alandamise. See on Venemaa sõbrakesed, kui ütlesid, et ei vabasta Nadeshda Schavchenkot, siis nii ongi.
Dadshas jälle nalja nabani.

Pilt
Kasutaja avatar
Wots
Liige
Postitusi: 815
Liitunud: 21 Jaan, 2005 23:04
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Wots »

Lihtsalt vägisi koidab minule sellinne ennustus : Minski uus rahuleping jääb sõlmimata kuna Putini tingimused on absurdsed ning peale seda USA alustab relvaabiga ja seal tuleb venelaste jaoks Afganistan vol2 .
võhik
Liige
Postitusi: 1164
Liitunud: 09 Mai, 2014 19:13
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas võhik »

Ehh - ei saa mina aru - miks ootamatult kohale ilmuvale lollitavale-trollivale isikule niipalju tähelepanu pööratakse. Minu arust on see tobe (ja kuna sama asja tegin, siis tunnen ennastki tobedana...). Aga paluks eelnev kustutada.

Aga möliseks asjast ka - ehk sellest august. Vot ei tea - kas eilne Donetski pauk ja kuskil jäätmaal oleva auk -on üksteisega seotud. Veidi kahtlustan - et tegemist eri asjadega.

Neid auke terve sõjategevuse jooksul on olnud mitmeid. Mõni neist on vist ka mööda läinud - suvel vist Zahtjorski juures, kuskil Luganski oblastis jne neid demoti mardikate poolt - ahh kurat teab, mis sealgi oli.

Seda augu videot vaatasin korra kehvakese resolutsiooniga arvutimonitorilt - mingi jutt oli, et näe must muld - ära põlenud. Võibolla oli kah - mina ei saanud aru. Aga lund oli augu juures - millal see tuli (mis ilm oli Donetskis?), loll küsimus - kas see ärapõlenud muld siis lund ei sulatanud jne.

Nojah - täna hommikul mardukad teatasid, et tehase territooriumile sattunud paugu nad kustutasid tunni ajaga. Huvitav - mis seal augus kustutada? Jne,

Kurask - kas mõni kuu tagasi ei olnud video samuti ühest megaaugust - Donetskis - Ukrainlased said pihta oma kunagisele sõjaväeosale - selle raadiuses oli ka mõni põlenud bojevike tehnika (kui vaja otsin tolle video üles, vahest on veel alles).

Veidike kahtlustan mälusopist meenutustega - et meie kõigi lemmik inglasest-mardik-ajakirjanik kuskil 2 kuud tagasi ka tuias mingi suure augu juures (Donetski linnas) - seal oli minu mälu järgi mingi bojevike paugumassin paugu saanud (kohe kõrval oli tee - ja teealune tunnel).

Ühesõnaga - neid auke Donbassis ikka on.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Postitusi: 15567
Liitunud: 12 Dets, 2006 21:43
Asukoht: retired
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Fucs »

Gängarid levitavad teadet, et Debaltsevo all sai surma Tõmtšuk.
ВСУ понесли НЕБЫВАЛЫЕ по силе потери. Прошла инфа, в районе #Дебальцево погиб Дмитрий Тымчук.
***********
Pilt
Pilt


https://twitter.com/SputnikATO/status/5 ... 41/photo/1

Pilt

https://twitter.com/hashtag/%D0%B4%D0%B ... 0%B2%D0%BE
Jaanus2
Liige
Postitusi: 3835
Liitunud: 31 Mai, 2007 13:17
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Jaanus2 »

Ainult et Afganistani puhul ei räägitud, et pole mõtet neile relvi anda, neil N. Liiduga pikk piir ja üldse on N. Liit Afganistanist sõjaliselt üle nagunii. Sellised jutud võivad olla kantud isegi heast soovist, aga Moskvas mõistetakse neid neid täpselt vastupidi - arguse ja nõrkuse märgina. Kui Iraaniga võrdlemiseks läks, siis ootaks naftaembargot näit., et oleks võrreldav.
Kasutaja avatar
denis23
Liige
Postitusi: 1961
Liitunud: 17 Okt, 2004 11:38

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas denis23 »

Muide, ma vahepeal rääkisin ka et minul on üks internetituttav terrorist nimega Evgeni. Ma lõpuks suutsin teda veenda lõpetada terroritegevuse ära ning sõita koju tagasi. Evgeni rääkis minule, et see pole võimalik, kuna neid lihtsalt ei lasta koju. Tagalas asuvad tsetseeni tõkkesalgad, ning kui üritad ära minna, tuuakse sind tagasi rindejoonele ja pannakse keldrisse mitmeks päevaks.

Ja saigi üle tükima aja väljailmunud (ning ohtralt bännitud) kaader selle foorumit "rikastava" posti pääle oma ammuärateenit igavese bänni :lol:
(by Borja)

P.S. siit moraal - asju, mis oleks tulnud ammu ära teha, ei ole mõtet venitada (eriti sõja ajal)..
Aga ma võtan ennast parandada
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Martään
Liige
Postitusi: 266
Liitunud: 10 Nov, 2004 16:40
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Martään »

Palun lõpeta postitamine.
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Postitusi: 1131
Liitunud: 02 Juul, 2005 7:48
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Rändur »

USA Armee komandör Euroopas, kindralleitnant Hodges näeb Venemaa tegevuses valmistumist sõjaks
Commander of US Army in Europe Sees Russia Mobilizing for War

'I believe the Russians are mobilizing right now for a war that they think is going to happen in five or six years —not that they're going to start a war in five or six years, but I think they are anticipating that things are going to happen, and that they will be in a war of some sort, of some scale, with somebody within the next five or six years."

So says Lt. Gen. Frederick "Ben" Hodges, commander of U.S. Army Europe....

---

The Russians have "got some forces in Transnistria," he says of the state that broke away from Moldova in the 1990s. "They've got forces in Georgia. And I think they view China as their existential threat, so they've got a lot of capacity out there." The Russian military is thus already somewhat stretched, and Moscow had to carve out from existing units the battalion task groups currently arrayed near eastern Ukraine. Yet "they are clearly on a path to develop, to increase, their capacity," Gen. Hodges says. Add to this expansion that "they've got very good equipment, extremely good communications equipment, their [electronic-warfare] capability, T-80 tanks." How long will it take for Russia to reach its desired military strength? "I think within another two or three years they will have that capacity," he says....
http://www.atlanticcouncil.org/blogs/na ... ng-for-war
virguja
Liige
Postitusi: 678
Liitunud: 17 Sept, 2013 11:46
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas virguja »

Kriku kirjutas:
soul kirjutas:
Otto K kirjutas:Mardikad on väidetavalt Debaltseve raudteejaamas.
Mardikad poseerivad juba Debaltsevost, väidetavalt.
http://rusvesna.su/news/1423478359
See vististi ongi raudteejaam linna keskel (idaservas on teine), kus nad poseerivad.
Nad on juba ammu Debaltseve NE servas, seal on raudtee sorteerimisjaam.
Linnakeskuse vallutamise teated lükkas separatistide väejuhatus ümber.
* Beduiinile räägiti, et on koht, kus on niisama palju vett nagu on kõrbes liiva. Ta pidas kõnelejat valetajaks ... ta polnud kunagi merd näinud.
* Olla valmis vägivallaks. Võimetust ei tohi maskeerida vägivallatuse rüüsse. Mahatma Gandhi
Kasutaja avatar
Some
Liige
Postitusi: 4089
Liitunud: 11 Aug, 2008 9:25
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Some »

Borja, tol igavesel bännil see halb omadus, et nädala pärast ilmub foorumile kasutaja Kax või Mart3 ja siis murra pead kelle reinkarnatsiooniga jälle tegu on... Vanade kasutajanimedega vähemalt tead mis kiiksuga arvestama peab. Iga lolli postituse korral nädal bänni toimiks minu arust paremini. Ja vahel muutub kasutaja mõistlikuks ka. Näiteks kasutaja Yks oli vanasti troll mis troll. Aga praegu on täiesti võimalik tema postitusi lugeda juba.


Ära arva, et kõigi sinu poolt mainit persoonidega pole piisavalt (ja privas) tegeldud.. Lihtsalt mingi moment paratamatult kristalliseerub arusaam, kes on oma ja kes on võõras..
(by Borja)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist