Valga tank T34/85 liigub

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
pahkel73
Liige
Postitusi: 977
Liitunud: 17 Nov, 2008 17:29
Kontakt:

Re: Valga tank T34/85 liigub

Postitus Postitas pahkel73 »

müts maha meeste ees, kes üldse miskit teha suudavad.palju parem, kui see väljas nii sama roostetab.vähemalt välimus on õige.ja kui selline sõidab on ikka vahva vaadata küll.vaatamata sellele, et tuksub ja veab miskit muud kui sündides oli.
1661
Liige
Postitusi: 451
Liitunud: 18 Dets, 2004 23:53
Asukoht: Valga
Kontakt:

Re: Valga tank T34/85 liigub

Postitus Postitas 1661 »

Õhtust.
Istume siin Arnoga /tanki mehaanik/ ja proovime oma tööd natike seletada.
Radikas on ajutiselt keset tuba. Proovisime tanki tähtpäevaks lihtsalt liikuma saada, et näha kuidas ja kas tehnika toimib. Jossi käimakott ja peramine sild on taotluslik. Juhul kui miskit juhtub ja puruks läheb saab poest uue jupi osta. Köikse käimakoti sisu on ümber ehitatud. Nüüd hakkab töö pidurite ja külgsiduritega, et massin pöörama ja ka pidurdama hakkaks.Kui see on tehtud ja toimib, siis läheb radika taha paigutamisega töö lahti. Tanki välimus jääb originaali aga sisu ja mehaanika läheb kaasaegseks. Loodame et tehnika hakkab toimima, kuna tahame et tank liigub rohkem kui paar korda. Järgmisel aastal tahaks tankiga milfestist osa vötta. Ja veel-kui kellegil on pakkuda tankile juppe, roomikuid, torni luuke, paake ja muud andke teada! See tank oli seest täiesti TÜHI! Tank on valmistatud aprill 1944, 885 masin järjekorras. Masina esiotsas on numbreid ja tähti küllaga. Aga mida nad tähendavad?
Küsige julgelt ja aidake.

Lugupidamisega.
Mamba
Liige
Postitusi: 587
Liitunud: 28 Jaan, 2007 20:14
Kontakt:

Re: Valga tank T34/85 liigub

Postitus Postitas Mamba »

Suurem osa euroopas näidislahingutes kasutatavatest panzeritest ja stugidest on koopiad ja kui ka on mingi osa originaal siis kindlasti mitte mootor. Ei näe mingit põhjust miks ei võiks vene tankil mootor ja käiguosa samuti laenatud olla.
Pidevalt üritustel osalevatel masinatel on töökindlus tähtsam kui originaalsus.
Milleks tõsta kümneid kordi masina hinda ja rabeleda pidevalt varuosade ja töökindluse probleemidega kui seda kõike saab teha lihtsamalt.
99% originaalosadest koosneva masina omanike jaoks on näidislahingud jne. pigem õudusunenägu mis võib hästi hoitud investeeringu kiirelt hävitada.
Zuslik
Liige
Postitusi: 520
Liitunud: 14 Mär, 2008 23:34
Asukoht: Harjumaa
Kontakt:

Re: Valga tank T34/85 liigub

Postitus Postitas Zuslik »

Mootor neil ikka tanki oma https://www.facebook.com/isamaalinemuus ... =2&theater Aga ma pakun , et radika mahutamisest tunduvalt suurem töö saab olema käiguhoovastiku lollikindlalt käimasaamine . Aga edu ja hoiame pöialt ,et järgmine aasta saab seda "hübriidtanki" festivalil täies ilus imetleda .
Tahad joosta õpi kõigepealt käima !
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 35 külalist