Rim555 kirjutas:
Nõukogude Liidu valitsus tunnustas Laaneotsa 13 ordeni ja medaliga. (1 orden ja 12 medalit)
“Kõige kõvem oli muidugi Punatähe orden, mida anti ainult sõjalistes operatsioonides osalemise eest,” meenutas kaheksakümnendatel polkovnikuna Etioopias teeninud Laaneots.
See jutt "13st NLiidu ordenist ja medalist" on lihtsalt muinasjutt, infomüra või kellegi asjatundmatu väljamõeldis.. Olen ka ise seda kuskilt lugenud aga kuna see number on ilmselge jama, siis mind isegi ei huvita, kes selle lapsiku texti taga on. Või see vist ongi see koht, kus wiki osutub jamaks - sest igaüks võib sinna üles panna mida sülg suhu toob
Vaata siin teemas olevat ilmselt ühte viimast fotot LAANEOTSast veel NArmee polkovniku mundris (ma ei pannud seda siia ilmaasjata) - polkovnik kannabki
lindiliistu 7 x lindikesega: Punatähe orden (Etioopia eest) on esikohal ja kuus rutiinset teenistusmedalit (neile kehtestatud järjekorras) selle järel..
Need kuus teenistusmedalit ongi ära toodud minu eelmises postis (Punatähe ordeni pilti panema ei hakanud).
Lisatud hiljem: 13 x "NLiidu ordenit ja medalit" võis ühel suht noorel polkovnikul olla näit 1945. aastal..