Väga tervitatav on see teie plaanitav grupitöö, oleks isegi hea meelega punti löönud, kuid minu elukoht seab mulle piiranguid. Seega jään teie tööde arenguid ootama ja loodan, et postitate võimalikult palju pilte. Kuna mina olen rohkem maismaa masinatele pühendunud siis oleks huvitav näha mõnda tankilahingut, näiteks Prohhorovka lahing (muidugi väike osa sellest). Igatahes jõudu teile selles ettevõtmises.
Veel tahtsin öelda, enne oma töö juurde minekut, et jälgisin hoolega siin vahepeal üsna teravaks läinud arutelu ja mulle tuli meelde, et ka mina arvasin mingi hetk, et algajatelt oodatakse liiga palju. Kuid jõudsin siiski arusaamiseni, et üle oma varju ei hüppa, areng ja vilumus või mis iganes tulebki aegamisi ning mida rohkem on kriitikat seda seda kiirem on edasiminekut märgata. Ka mina ehitan mudeleid lihtsalt oma lõbuks ja ei aja ajaloolist tõde taga siiski ei tahaks ka päris puusse panna.
Aga nüüd siis mudeli juurde - Zvezda ISU-122, millele sai roomikud eraldi juurde ostetud. Kui jätta välja korpuse ülemise ja alumise osa mittekokkusobivus, võib seda mudelit ja kokkupanemist hinnata rahuldavaks (minu arvamus). Värvimise osas tean juba ette, et piltidel tundub olevat masin kerge sinaka tooniga, tegelikkuses asi nii hull ei ole. Võibolla on tegu sombuse ilmaga, päikesepaistega oleks tulemus kindlasti teine. Pilte ka:

Panen siia ka ühe pildi masinast, kui ta veel polnud valmis, ehk siis toorikust: