No ikka uskumatu kuidas aeg lendab. Lõpetasin siin ühe töö, mis tavaraamidest väljas ja mõtlein, et see jäi küll esialgu sesma, kuid mitte väga kauaks. Aga hakkasin kaevama ja leidsin, et sügisel saab 7 aastat kui siia tegin sellise postituse:
kalle kirjutas:
Panin vaikselt käime ühe kõrvaltöö.. noh millega vahelduse mõttes vaikselt tegeleda. Ja see ei ole lennuk. Ei ole ka militaar, niiet vaevalt ma sellest siin eriti rohkem räägin.
Aga ühe customi mõte on mul juba ammu plaanis olnud. Peale ühest sellisest loobumist, sai nüüd otsustatud. See custom saab olema 49 Mercury. Aga kuna mulle meeldivad suured V mootorid, siis selleks saab V12 Jumo 213. Niiet seos lennuki ja militaariga siiski on:) Kuna mootor koos turbo jms peaks saama ilus vaadata, siis tuleb see R8 stiilis klaasisit katte alla sabasse vot nii;)
Kuna plaan kipub siiski selle foorumi formaadist välja, siis siia teemat vaevalt tuleb, küll aga ehk saab näha mõnel kokkutulekul. mõni pilt siiski ideest esimese hetke tasandil.

Kk
No nüüd siis lõpuks võtsin asja ette ja tegin pea ühe jutiga valmis. 7 aatsta jooksul arenes idee edasi ja selle aja jooksul sai igasugu pulki ja juppe juurde ostetud. Päris palju sai ka täiesti nulist tehtud ja täna on siis asi niikaugel, et valmis sai. Päris huvitav on vaadata kuidas ühe mudeli sisse saab panna osi mõõtkavadest 1/25, 1/24, 1/35, 1/32, 1/48, 1/72. Aga nii need jupid seal sõbralikult koos ühe terviku moodustavad ja mulle täitsa meeldib see vahepala. Ainult, et tavarütmi lõi see asi päris korralikult sassi, kuna hea mitu kuud võttis siiski aega see ehitamine.
Sellest hoolimata olen ka muudes liinides esindatud olnud ja kui rihm ma ei jookse, siis saan ka siin käimas oleva grupika töö õigeks ajaks valmis. Nüüd aga:
ps. mõned pildid vahepeal on pooleli seisust, seega mõningaid ajutisi elemente viskab vahele