Donald Trump tagasi?

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Martin Peeter
Liige
Postitusi: 4513
Liitunud: 18 Juul, 2014 20:49

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas Martin Peeter »

toomasv kirjutas:
Misaasja?? Valijamehed hääletavad selle kandidaadi poolt, kes sai nende osariigis valimisvõidu. Ja nad teevadki seda, aga mitte ei lase tühje sedeleid valimiskasti. Või annavad hääle vastavalt oma maitsele ja suvale.
Uurisin. See pole nii vaid kahes marginaalse valijameeste arvuga osariigis: Maine ja Nebraska, kus on valijamehed ka senaatorid. Tõsi - on ka neid truudusetuid valijamehi. Siiski võivad Johnson ja Stein oma suure ja ebaühtlase toetusega tekitada täiesti uusi ja kummalisi võtmeosariike e Swing state`e eriti just pigem demokraatide poole kalduvatest, kuna võtavad hääli pigem Hillarylt. Samas on võimalikud ka vastupidised üllatused; näiteks suht kindlalt vabariiklaste käes olevas Texases on Trumpi edu vaid 3 protsendipunkti, mis on ka Johnsoni toetusnumber. Seega need üleriigilised toetusnumbrid on vaid kaudsed näitajad.

https://en.wikipedia.org/wiki/Swing_state
Dona nobis pacem!
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7208
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Mulle isiklikult tundub,et osa Sandersi toetajaid on üle kolinud selle Jonhsoni või kes ta iganes on leeri.
Mees on ikka naljanumber,tuubis liigub video,kus ta ajakirjanikule vastates näitab keelt kogu aeg(pakun,et marahuaana propageeriana on mees seal korraliku kalfi all).Ei tea mees ühtegi välisriiki,pealinnadest rääkimata(elav näide kuidas narkots aju on ära sõõnud),täielik mätas aga näe 9 prossa riigist tahaks sellist meest endale.
Mis see USA rahvastiku arv on,kas ca.350 miljonit?Pakun,et ca.250miljonit on nendest valijad(no nii kirvega lõõdes) ja ca.23-24 miljonil on siis ajude ehitus samasugune,lihtsalt kohutav milleni see USA narkoprobleem on juba jõudnud.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19611
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas ruger »

FBI on taasavanud uuesti juurdluse Clintoni e-kirjade pärast, mida ta on edastanud mitteturvatud kanalite kaudu. See võib viia ka Clintoni kandidatuuri tühistamiseni.
Kahjuks ei ole häid kandidaate. Trumpil on oma lapsesuuga ikka tõsine oht presidendiks saades suur jama kokku ajada. Juba õeldakse, et Clintonit ei tohiks enam FBI poolt salajaste dokumentidega tutvustada, mida tulevasele riigipea kandidaadile tutvustatakse. Võibolla oleks ka USA jaoks sobivam variant keegi väljapoolt presidendikampaaniat nagu Eesti sai.... :scratch:
http://maailm.postimees.ee/v2/3890593/f ... tuse-asjus
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Postitusi: 3971
Liitunud: 26 Jaan, 2014 9:00
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas PaganHorde »

Vabariiklased võiks Trumpi kõrvale lükata ja Pence üles tõsta. Too paneks ehk kinni jka valimised. Hillaryt ei salli paljud mu tuttavad ka usa. Nagu ka Trumpi.
ptrt
Liige
Postitusi: 63
Liitunud: 17 Mär, 2007 14:19
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas ptrt »

ruger kirjutas:FBI on taasavanud uuesti juurdluse Clintoni e-kirjade pärast, mida ta on edastanud mitteturvatud kanalite kaudu. See võib viia ka Clintoni kandidatuuri tühistamiseni.
Äärmiselt ebatõenäoline.

Et mis tegelikult oli:
This summer, in short, Comey closed the investigation, stated his reasons, and took arrows both from those who thought he should have gone forward with a case and those who thought he should have said much less than he did.

And he testified before Congress that he was finished.

The trouble is that now he has learned something which he thinks may complicate his earlier judgments. And he has authorized additional investigative steps to find out. He found out that he is not finished. So the question is whether to tell Congress (and the public) or not.

Even at the risk of helping Trump, Comey has notified Congress (and the world) about it so as to clarify his prior testimony.
https://www.lawfareblog.com/memo-press- ... oesnt-mean

Lühidalt: Clintoni asja uuriti ning ühel hetkel teatati Kongressile, et nüüd on kõik. Aga siis tuli hoopis teises teemas välja veel mõned kirjad, mis tehniliselt võivad minna samasse kategooriasse, mille kohta oli juba Kongressile öeldud et sellega on kõik, seega teavitas FBI Kongressi, et varasem "kõik" ei ole enam päris täpne. Trumpi toetajad lugesid sellest muidugi kohe välja Clintoni uurimise taasalustamise, Hillary toetajad jälle FBI räige sekkumise poliitikasse ja nende valimiskampaaniasse :)

veel samal teemal - https://www.lawfareblog.com/james-comey ... -perplexed
eloscuro
Liige
Postitusi: 500
Liitunud: 09 Mai, 2007 21:09
Asukoht: Eesti
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas eloscuro »

http://www.theonion.com/article/will-be ... nerv-52002

Nali naljaks, aga igasugused "analüütikud" on minusilmis spämmiks muutunud. Kui neid uskuda, oleks Trump juba suvel pidanud kaotama. Paraku vaatab meile nädal enne valimisi ikka otsa täielik 50/50. Kajar Kase IMHO ei tee muud kui läheb 50/50 peale välja. Kui Hillary võidab, saab järgmises artiklis kuulutada oma jumalikku ettenägemisvõimet, kui ei võida, siis matab väljaöeldu vaikselt unustusse.

Eriti jäi silma:
Selleks peaks tal olema kas efektiivsem kampaania osariikides  (mida tal pole ), sõltumatutele valijatele eriti mõjuv isiksus või lugu  (mida tal pole ), oluliselt rohkem raha  (mida tal pole ) või kaasahaaravamad toetajad  – keda tal ka pole.
Kui see tõele vastaks, siis jällegi - Trumpi asemel oleks vabariiklaste eelvoorust edasi pidanud pääsema Jeb Bush. Jeb omas raha, establishmenti toetust ning oli analüütikute! ekspertide! poolt üksüheselt kuulutatud ettemääratud võitjaks. Saatus aga otsustas teisiti ning Jebi kampaaniast sai rahapõletuse tragikomöödia samal ajal kui Trump ei kulutanud peaaegu mitte midagi.

Ei maksa ka unustada, et ajakirjandus teenib poliitilistes küsimustes enamasti ühe osapoole gaslightingu eesmärke, ehk siis häälte kindlustamine nende hulgas, kes soovivad oma otsusega alati eeldatavate võitjate poolele jääda. Nii et 'merica "sõltumatutele arvamusküsitlustele" toetumisega on nagu on.
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige
Postitusi: 2192
Liitunud: 04 Veebr, 2012 13:49
Asukoht: Harjumaa

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas Kulibin »

Veidrate mütsidega organisatsioon toetaks kah Trumpi. :wink:
https://www.washingtonpost.com/news/pos ... president/
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Postitusi: 3971
Liitunud: 26 Jaan, 2014 9:00
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas PaganHorde »

Trump ei kulutanud peaaegu mitte midagi.
Ei tea kuskohast selline müüt on tekkinud? Eks need igatlaadi küsitlused ole jah naljanumber. Meil ka siin mingi ekre koomusk pidi presidendiks saama kuna kõik arvamused toetasid. Tegelikkus oli üsna valus vist.
eloscuro
Liige
Postitusi: 500
Liitunud: 09 Mai, 2007 21:09
Asukoht: Eesti
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas eloscuro »

PaganHorde kirjutas:
Trump ei kulutanud peaaegu mitte midagi.
Ei tea kuskohast selline müüt on tekkinud? Eks need igatlaadi küsitlused ole jah naljanumber. Meil ka siin mingi ekre koomusk pidi presidendiks saama kuna kõik arvamused toetasid. Tegelikkus oli üsna valus vist.
Pole see nüüd nii müüt ka. Vähemalt härra Bushiga võrreldes.
Pilt

Mis kohalikesse väljavalitutesse puutub, siis Helme võimalused olid vaid EKRE luulu. Jumalate tõeline soosik, rahva lemmik ning naine oli ju Marina Kaljurand, kellele ajakirjanduses kestvaid kiiduavaldusi kirjutati.

Väike meenutus usukuulutusest:
http://ekspress.delfi.ee/kuum/kas-arrog ... d=75482033

"Toitev ema" :D :D:D
Reps kah välja jäetud. "Ta on naine" kahele jagatuna oleks vist probleem olnud.
chac
Liige
Postitusi: 475
Liitunud: 19 Mär, 2014 12:31
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas chac »

Starman:

Teatame, et 09.11.2016 öösel ajavahemikul 01:00 - 06:00 toimuvad plaanilised võrguhooldustööd. Selle käigus esineb katkestus interneti-, telefoni-, Ajamasina, salvestus- ja videolaenutuse teenuse edastamises. Hiljem on võimalik katkestuse käigus eetris olnud saateid Ajamasina ja salvestusteenusega vaadata.

-------

Et siis - Starman plaanib presidendivalimiste õhtule USAs oma "plaanilised võrguhooldustööd"?
Mis see siis on, lauslollus, või hoopis midagi hullemat?
Kes täna on põhilised omanikud Starmanil?
Kasutaja avatar
Chupacabra
Liige
Postitusi: 3530
Liitunud: 25 Juun, 2014 15:25
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas Chupacabra »

Huvitav artikkel: http://www.stripes.com/news/us/the-real-story-behind-hillary-clinton-s-feud-with-vladimir-putin-1.437550
Selle kohaselt toetab Putin Trumpi mitte selle pärast et viimane talle meeldib, vaid pigem sellepärast et ta kardab Clintonit.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Postitusi: 3758
Liitunud: 13 Jaan, 2010 18:32
Asukoht: Põllul
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas Svejk »

Hillari nagu eelvalimistel edestaks:

Эксперт Atlantic Council: 30% избирателей в США уже проголосовали, Клинтон побеждает
http://gordonua.com/news/worldnews/eksp ... 57590.html
По данным экзит-поллов, которые проводятся в 34 американских штатах, где разрешено досрочное голосование, кандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон имеет отрыв на 10% от своего оппонента из Республиканской партии Дональда Трампа, заявил старший научный сотрудник аналитического центра Atlantic Council Адриан Каратницкий
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19611
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: Donald TRUMP - oleksoloogia

Postitus Postitas ruger »

Postimehe artikkel Trumpi toetajate osalemisest kampaaniaüritusel Hershey linnas
http://maailm.postimees.ee/v2/3899019/p ... a-porgusse
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist