Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
herman30
Liige
Postitusi: 1435
Liitunud: 16 Apr, 2008 18:19
Asukoht: Soome
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas herman30 »

Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19196
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas ruger »

Vene laeva põhjaminek on naljahammastele palju võimalusi andnud
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
wyrd
Liige
Postitusi: 615
Liitunud: 19 Juun, 2007 22:27
Asukoht: IIRI/EESTI
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas wyrd »

Kui mees peab ennast tulnukaks või Napoleoniks, siis perearst saadab ta hullumajja.

Aga kui mees peab ennast naiseks, siis peab seda lausa Riigikogus arutama, et tema arvamust
seadusega kaitsta.

Vot ei saa aru ja kõik!!!
wyrd
Liige
Postitusi: 615
Liitunud: 19 Juun, 2007 22:27
Asukoht: IIRI/EESTI
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas wyrd »

18158000_1373694332701366_3886839636267333888_n.jpg
18158000_1373694332701366_3886839636267333888_n.jpg (42.78 KiB) Vaadatud 4844 korda
Kurjam
Liige
Postitusi: 1565
Liitunud: 10 Dets, 2007 22:35
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Kurjam »

Vandenõuteoreetikute töömailt aga pilt on asjalik :D http://www.technosotnya.com/2017/04/Kry ... nosti.html
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige
Postitusi: 2192
Liitunud: 04 Veebr, 2012 13:49
Asukoht: Harjumaa

Re: Nali

Postitus Postitas Kulibin »

8)
Manused
jahu.jpg
jahu.jpg (47.4 KiB) Vaadatud 4299 korda
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Postitusi: 5192
Liitunud: 09 Jaan, 2007 0:05
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Manurhin »

Kaalusin küll korraks, kas see jutt "Korea sõda 2" teemasse panna, aga leidsin, et sobib siiski pigem naljanurka.
Filipiinide president: Kim Jong-un tahab maailmale otsa peale teha
Filipiinide president Rodrigo Duterte ütles laupäeval vahetult enne telefonivestlust Ameerika Ühendriikide riigipea Donald Trumpiga, et Põhja-Korea juht Kim Jong-un tahab maailmale otsa peale teha.
Filipiinide president hoiatas, et üks vale samm võib viia vähemasti kogu regiooni mõjutava katastroofini, ja soovitas maailmal, ennekõike Ameerika Ühendriikidel mitte provotseerida meest, kellele meeldib tulistada rakette.
„Ma ei taha ta (Kim Jong-uni) mõttemaailma siseneda, kuna ma tõesti ei kujuta ette, mis seal võib toimuda, kuid ta kujutab emakesele maale, planeedile ohtu,“ ütles Duterte.
„Tüüp (Kim Jong-un) tahab maailmale lihtsalt otsa peale teha. Sellepärast ta ongi väga õnnelik. Tal on alati naeratus näol,“ märkis Duterte. „Ta tahab kõigele lõpu teha ja meid endaga kaasa tirida.“
Kogu artikkel on siin: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=78062118

Igatahes, no palju õnne, filipiinlased, olete ikka osanud omale presidendi valida :lol:. Aga mis teha, leidub teisigi, kes tõsimeeli usuvadki, et P.-Koreal on piisavalt tuumapomme kogu planeedil tuumatalve tekitamiseks...
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige
Postitusi: 2192
Liitunud: 04 Veebr, 2012 13:49
Asukoht: Harjumaa

Re: Nali

Postitus Postitas Kulibin »

Eelpoolnimetet herra president pole ilmselt kursis asjaoluga, et sellel armsal rohelisel munal on niipalju nuketud, et sellest jätkuks tema pisikuningriigikese kümnekordseks hävitamiseks... Ometi seisab see muna kindlalt orbiidil ja tuumatalve tekitamiseks on vaja suurematsorti asteroidi.
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36424
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Kriku »

"Postimees" kirjutab veel ühest koomikust: http://maailm.postimees.ee/4091863/pers ... d-sarlatan

Kas keegi jagaks?
Kasutaja avatar
Sekeldaja
Liige
Postitusi: 840
Liitunud: 29 Aug, 2014 17:38
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Sekeldaja »

Oma aega Pyongyangi ja Hispaania väikelinna Tarrogona vahel jagav Alejandro Cao de Benós on väidetavalt ainus välismaalane, kes on saanud Põhja-Korea kodakondsuse.

43-aastane hispaanlane kannab uhkeid tiitleid – ta on Põhja-Korea välisministeeriumi erisaadik ja enda sõnul ka riigi välisriikide kultuurisidemete komitee eridelegaat.

«Ma tunnen end sünnilt katalaani ja hispaanlasena, kuid olen leidnud kodu Põhja-Koreas,» vahendab Cao de Benós ehk koreapäraselt Cho Son-ili (korea keeles «Korea on üks») sõnu The Local. «Põhja-Korea hakkas mind paeluma 16-aastaselt. Ma olin väga huvitatud poliitikast ja Aasia kultuurist.»

Paljudes saadetes ja filmides eksperdina esinenud mees väidab, et ettekujutus Põhja-Koreast ebainimliku ja repressiivse riigina on täiesti vale. «95 protsenti informatsioonist on lihtsalt väljamõeldis,» arvab Cao de Benós, kelle sõnul on repressiivsed hoopis rahakoti paksusega inimvabadust mõõtvad lääneriigid.

«See on propaganda. Kapitalistlikud, libademokraatlikud riigid on need, kus inimõigusi rikutakse,» vahendab The Local paariariigi entusiastlikku saadikut.

End Põhja-Korea erisaadikuna esitleva Cao de Benós' sõnul on suletud riigi puhul tegemist omamoodi utoopiaga: «Inimesed elavad lihtsat, turvalist ja väärikat elu. See on väga rahumeelne, puuduvad sotsiaalsed konfliktid, inimesed ei maga tänavatel. See on täiesti teine elu, kus me kõik töötame ühises liikumises,» vahendab Daily Mail.

Vaesunud ülikute perekonnast pärit Cao de Benós asutas 2000. aastal Korea Sõprade Ühenduse (KFA), mis tegeleb Põhja-Korea reiside ja kultuuri vahendamisega. Seal on tal täita asutuse presidendi ja ainukese palgalise liikme roll. Väidetavalt on ühenduse veebileht ka esimene, mis kandis Põhja-Korea internetidomeeni. Lisaks on ta tegev ka välisriikide kultuurisidemete komitee juures.

Eristaatusega mehe visiitkaardiks on kujunenud erakordne ligipääs eraklikule režiimile, mida ta oma klientidele igati rõhutab. Kuid kriitikud väidavad, et Cao de Benós' näol võib tegu olla petisega. Ehkki mees on volitatud edendama kultuurilisi suhteid lääneriikidega ja kahtlemata on tal sidemeid ka sealse võimuaparaadiga, ei ole väljaande NK News sõnul tema väited Põhja-Korea valitsuse heaks töötamisest kuigi usutavad.

Välisriikide kultuurisidemete komitee, mida Cao de Benós esitleb kui Põhja-Korea ametlikku esindust Hispaanias, on tegelikult eraettevõte, mille mees Tarragonasse rajas.

Turismi- ja ärivisiite vahendav KFA uhkeldab seninägematu ligipääsuga Põhja-Koreale, kuid allikate väitel ei suuda KFA tihti oma lubadusi täita ning teeb klientidega kaupa eelnevalt Põhja-Korea võimudega kokku leppimata.

Veelgi enam – mitmed allikad, muuseas üks endine KFA liige, vaidlustavad Cao de Benós' väidetava Põhja-Korea kodakondsuse ja eridelegaadi staatuse. Nende sõnul on tegu ebausaldusväärse ja halva iseloomuga inimesega, kes kasutab Pyongyangi suletust enda huvides ära.

NK Newsi allikate väitel küsib KFA Põhja-Koreas toimuvate välismaiste filmi- ja kunstiprojektide vahendamise eest oluliselt suuremat tasu, kui riigi ametlik hinnakiri ette näeb. Seda kinnitab ka tundmatuks jääda soovinud režissöör, kes sõnas, et KFA vahendatud esimene filmiprojekt Põhja-Koreasse osutus oluliselt kallimaks kui tema edasised visiidid.

«See oli kindlasti krõbe hind isegi Euroopa standardeid arvestades, kuid Cao de Benós lubas organiseerida kõik vajalikud lepped ja visiidi praktilise külje,» sõnas režissöör. Raha kanti Cao de Benós’ Hispaanias registreeritud pangakontole, kuid lubatud eksklusiivse ligipääsu asemel pidi filmitegija rahulduma tänaval autoriseerimata intervjuude tegemisega.

Neid väiteid kinnitab ka üks endine KFA kaastööline, kes toob eriti piinliku näitena välja 2012. aasta turismipaketi, milles lubati eksklusiivseid kohti Kim Il-sungi 100. sünniaastapäeva auks korraldatud sõjaväeparaadile. Tegelikult ei saanud KFA aga ühtegi kohta, samal ajal kui tavalised turismibürood said oma kohad ilma probleemideta.

Ühe Korea Sõprade Ühenduse korraldatud reisil osaleja sõnul on Benós’ puhul tegemist kasuliku idioodiga, kes tegutseb kaheldava väärtusega tuntuse nimel. «Minu silmis on ta nartsissist. Ta on armunud sellesse võimu, mis tal seal on. Ma arvan, et tema põhiline motivatsioon on see, et seal on ta eriline,» vahendas The Independent turismigrupis osalenu sõnu.

«Alejandro usub, et valitsuse lähedale pääsemiseks peab ta mängima revolutsioonilise lääne inimese rolli, kes on rohkem põhjakorealane kui põhjakorealased ise,» kirjeldas Austraalia riikliku ülikooli Korea ekspert Leonid Petrov, kes on olnud Cao de Benós'ga kontaktis üle kümne aasta.

«Ma tõesti kahtlen, et ta on ajupestud uskuma, et Põhja-Korea on tööliste paradiis. Isegi põhjakorealased ei usu seda,» vahendas The Independent Petrovi sõnu.

Cao de Benós’ ebausaldusväärsusest annab tunnistust seegi, et 2006. aastal filmi «Kimi sõbrad» väntamise ajal konfiskeeris ta keelatud paikade jäädvustamise tõttu USA telekanali ABC Newsi endise reporteri Andrew Morse'i lindistused ja kahjustas vihahoos tema varustust. Lisaks sellele vahistati Cao de Benós eelmisel aastal Hispaanias tulirelvade smugeldamise eest.


Aitäh!

Kriku
wyrd
Liige
Postitusi: 615
Liitunud: 19 Juun, 2007 22:27
Asukoht: IIRI/EESTI
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas wyrd »

18194246_10203482637064237_191398640671221055_n.jpg
Vene keeles ilusam salmike:

Tiho na ulitse, tiho v kvartire,
spasibo reaktor nomer chetõre.

Kriku
eloscuro
Liige
Postitusi: 500
Liitunud: 09 Mai, 2007 21:09
Asukoht: Eesti
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas eloscuro »

Tegelikult see ei olegi eriti naljakas. Inimese mandumine, õelus ning valmidus reegleid totruseni väänata viidud absurdihuumorini.
Igatahes - anaaldžihaad:

https://www.youtube.com/watch?v=m-Ojb1-Dy8U
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Postitusi: 1285
Liitunud: 28 Mär, 2014 9:20
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas huvitun »

Pilt

Netis jäi silma. Katjušade tulelöök. Kas mulle tundub või lendavad laengud kuidas juhtub?
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Postitusi: 3173
Liitunud: 08 Okt, 2004 16:59
Asukoht: Viljandi
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Troll »

No läheb teinekord vähe sassi!
Manused
miin.jpg
miin.jpg (263.3 KiB) Vaadatud 5682 korda
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36424
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Kriku »

Sain mina just niisuguse kirja:
Joseph ovtel (alverysarah@gmail.com)
Saaja:
Täna, 18:55
Re: GOOD DAY

Good day
My name is General Joseph L. Vautel from the United States of
America,Have business proposal,pls if you are interested in my
proposal, for more details, contact me through my personal
(voteljoseph209@gmail.com)

Regards
General Joseph Vothel.
Huvitav, kas ja mida näitab inimese kohta, et tema nime sellises kontekstis kasutama hakatakse...?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist