Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36425
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Kriku »

Kepsutasid.
TALUPOEG TALUJA
Liige
Postitusi: 277
Liitunud: 12 Jaan, 2014 18:11
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas TALUPOEG TALUJA »

Eks koerad leidsid kitsejalad lõhna järgi üles.
Kasutaja avatar
Cosmos
Liige
Postitusi: 107
Liitunud: 08 Veebr, 2014 18:06
Asukoht: Tõrva
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Cosmos »

Tavaline pilt. Ka minu siseõu meenutab eriti aktiivse salaküti laagripaika - põdra ja kitse jäsemed,kolbatükid, naharibad. Ära visata (enne kevadet) pole mõtet, toob tagasi ja protsendiga. Vahel tundub, et konkurents on rapete juures kõva, sest on pureda saadud(kuigi tegu pole sülekoeraga).
Kasutaja avatar
Che Latino
Liige
Postitusi: 587
Liitunud: 23 Veebr, 2015 0:14
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Che Latino »

Mu tuttava Kaukaasia lambakoerake tõi oma jalutuskäikudelt igasugu päid ja jalgu mälestuseks. Lõpuks leidis naabri juurest lambatalle, selle tõi ka koju. Kahjuks aga olevat lambuke väägade haiglane olnud ja teekonnal hinge heitund.
Andrus1973
Liige
Postitusi: 193
Liitunud: 13 Nov, 2017 15:02
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Andrus1973 »

Eks neid loomajäänuseid tekkib erineval moel. Loomulikult on ka laskmispraaki ja igat lasku tuleks tegelikult koeraga kontrollida. Täiesti vabalt võib tabatud ulukist meetri kauguselt mööda kõndida ilma seda leidmata. Eriti pimedas. Samas ei ole kindlasti kõik metsas leitud raiped jahimeeste saamatus. Jäävad loomad auto alla. Murravad neid teised loomad. Või jäävad nõrgaks vanusest ja haigusest ning saavad otsa. Praeguse lumega pole koeral mingi probleem ka täiesti terve kits ära võtta. Eriti, kui ta juba on harjunud ringi kondama ja raipeid otsima. Selle tõttu ei tohikski koerad siiski vabalt ringi konnata. Isiklikult olen näinud kuidas 2 laikat tõmbavad täiese suuruse aga ilmselgelt nõrga põdra küllili. Selle looma puhul tuli küll KKi luba ta hukata. Asi ise toimus kevade poole talve.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust!
Dr.Sci
Liige
Postitusi: 3304
Liitunud: 30 Okt, 2015 11:59
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Dr.Sci »

Mul pole talviti 10+ aastat kodutee lõigul probleeme olnud. Kodumaja eest lükkan ise lume ära, kaugemalt käib traktor. Ka kõige suuremate tuisupäevadega on ilma traktorita vajadusel jäljed sisse sõidetud. Nüüd vahetus prügivedaja, uueks on AS Eesti Keskkonnateenused ja esmakordselt jäi maja juurest konteiner tühjendamata. Probleemiks siis alloleval pildil kirjeldatud olukord... (laenake palun kuulipildujat)
keskkonnateenused.PNG
Tegelikult, valda sai teavitatud ja esmase tagasiside käigus tulnud info põhjal võetakse teenusepakkuja munad kõvasti pihku. Aga siia teemasse kirjutasin ikka. Prügikast sai ju kuhjaga täis laotud ja uus plaaniline tühjendus on kuu aja pärast, sõltuvalt ilmaoludest võib tee samasugune välja näha.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Postitusi: 15550
Liitunud: 12 Dets, 2006 21:43
Asukoht: retired
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Fucs »

Meil oli kunagi selline juhtum, et üks kuulus jäätmekäitlusettevõte, kelle nime me ei nimeta, esitas ajuvaba tühisõiduarve.

Olukord oli järgmine.
Üks leping, üks klient, üks objekt, aga sellel on kaks eraldi aadressi.
Objektil oli neli 4,5m3 jäätmekonteinerit ja objekti piiras piirdeaed.
Piirdeaias oli neli kahepoolega väravat, iga konteineri ees eraldi värav. Väravate vahed paar meetrit.
Läbirääkimistel lepingu sõlmimisel leppisime kokku, et igal graafikujärgsel tühjenduskorral tühjendatakse ainult need konteinerid, millede ees on väravad meie poolt avatud.
Praktikas siis vahel kõik neli, vahel kolm ja harva ka ainult kaks.

Seekord juhtus siis nii, et sama objekti ühe aadressiga tähistatud väravad olid kinni, teise aadressi väravad mõlemad lahti.
Kuulus jäätmekäitlusettevõte, kelle nime me ei nimeta, tegi mulle ilusad pildid kahest suletud väravast ja esitas tühisõiduarve :mrgreen:
Dr.Sci
Liige
Postitusi: 3304
Liitunud: 30 Okt, 2015 11:59
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Dr.Sci »

Seekordne põhiline nutt ja hala tuleb sellest et päris palju teemasid on ajutiselt suletud, seega ei saanud kellegi teise nuttu ja hala kuhugi mujale postitada. Panen siis siia:
(jutt käib tänastest päevast)
"Mõtlesin, et teen ka posti siia tänasest kogemusest vabaduse väljaku ligidal Pärnu mnt ristmiku juures. Vabandan ette, et need kaks pilti sai kiiruga võetud ja mitte nii, et oleks nägusid konkreetselt näha, vaid et oleks midagigi jutule lisada, sest palju ei jäänud puudu, kui oleksin juba helistanud politseisse ja informeerinud neid.
Sündmus oli siis ca 14-15.00 vahel, tegemist kohaga kus Pärnu mnt-lt pööre paremale Kaarli puiesteele ja seal pöörde juures eemal on istepingid. Seal oli tervelt 12 miskit tegelast kas afgaanid, iraagist või türklased ...ei tea, tumedad nad olid ja arusaamatut keelt rääkisid, kaks neist olid mehed nii 50-55 a, teised kümme oli nii 17-20 a vanused kutid, enamasti riietuseks dressipüksid ja mingid imelikud joped erinevad. Muidu polekski midagi olnud, aga silma jäi see, et käituti jube selliselt aktiivselt, püüti tuvisid kinni püüda visates neile jopesid peale (õnneks kätte ei saadud) ja nii kui juhtus mööduma mõni noor naine või tüdruk (kud), siis mindi neile vaikselt mingi maa järgi ja imiteeriti mingeid liigutusi seal nagu võtaks käest kinni või õlast jne, teised filmisid seda ja tegi naeru. Nagu nüüd keegi nägi enda taga sellist narrimas, siis pöörati kohe ümber ja mindi tagasi ...kuni tuli kuskilt mingi aeg veel keegi. Seisin ja ootasin momenti, kus asi võiks minna juba konkreetselt tülitamiseks ja olin valmis politseisse helistama. Tegin paar pilti ka, aga need lihtsalt siis juba kui nad üle tee hakkasid minema, muidugi teadmata mis on foor ja punane tuli, alles kui mehed sekkusid, tõmmati vähe tagasi ennast ja tuldi sõidutee pealt ära . Et vot selline see kontingent siis ongi... ja ei imesta miks teistes lähiriikides inimesed neid pelgavad. Täitsa haiged ajudeta ollused :/
Pildid on neist kõigist, kes seljaga seisavad minu poole..."
nuttjahala.PNG
nuttjahala.PNG (801.57 KiB) Vaadatud 4786 korda
EDIT. Selleks ajaks kui ma vaevalt tund aega tagasi FB-s postitatud teksti siia tõstsin ja siis tagasi läksin, olid sealsed aktiivsed tsensorid selle juba eemaldanud. Nii palju siis vabadusest mida alles 30. aprillil sealsamas Vabaduse platsil nõuti.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Postitusi: 15550
Liitunud: 12 Dets, 2006 21:43
Asukoht: retired
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Fucs »

Selleks ajaks kui ma vaevalt tund aega tagasi FB-s postitatud teksti siia tõstsin ja siis tagasi läksin, olid sealsed aktiivsed tsensorid selle juba eemaldanud.
eeeee....
.....kust ma midagi nagu lugesin kunagi... :scratch:

Ahhaa!
.....

Me peame tagama ka kõikidele oma kodanikele juurdepääsu objektiivsele, tõenduspõhisele ja selgele teabele rände eeliste ning väljakutsete kohta, et hajutada eksitavaid väiteid, mis võivad põhjustada migrantide negatiivsena tajumist.

Me peame kindlustama, et migrantidel on võimalus saada oma ühiskonna täieõiguslikeks liikmeteks, rõhutama nende positiivset panust ning edendama kaasamist ja sotsiaalset ühtekuuluvust......

[.....]

(17) Igas vormis diskrimineerimise kaotamine ja tõenduspõhise avaliku arutelu edendamine, et kujundada rände tajumist

c) edendame sõltumatut, objektiivset ja kvaliteetset meediaväljaannete teavitamist, sealhulgas internetipõhist teavet, tundlikustades ja harides meediaspetsialiste rändega seotud küsimustes ja terminoloogias, investeerides eetilistesse teavitamisstandarditesse ja reklaami ning lõpetades riigi rahastuse või olulise toetuse eraldamise meediaväljaannetele, mis korrapäraselt edendavad migrantide vastu suunatud sallimatust, ksenofoobiat, rassismi ja muid diskrimineerimise vorme, austades täielikult meediavabadust;

f) edendame päritolu-, transiit- ja sihtriikide kogukondadele suunatud teadlikkuse suurendamise kampaaniaid, et teavitada üldsust seisukohtadest, mis on seotud turvalise, korrapärase ja seadusliku rände positiivse panusega, tuginedes tõenditele ja faktidele, ning et lõpetada rassism, ksenofoobia ja häbimärgistamine kõikide migrantide suhtes;
.....
8)
AMvA
Liige
Postitusi: 3529
Liitunud: 09 Dets, 2018 20:26
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas AMvA »

Samas nende piltide järgi otsustades on mingi seltskond ohutussaarel Pärnu mnt otsesuuna ja parempöörde rea vahel, seal vist mingeid pinke ei ole. Seega jutt ja pildid ei lähe väga hästi kokku, see seltskond pildil võib olla täiesti suvaline lubavat foori ootav jalakäijate kamp.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36425
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Kriku »

Mustlased tõenäoliselt. Ikka juhtub.

Aga ärge tehke sellest teemast "Märgatud Tallinnas" vms...
AndresTy
Liige
Postitusi: 940
Liitunud: 07 Mär, 2019 13:27
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas AndresTy »

Hea artikkel, mis räägib Nutust Ja Halast. Lõpp on poliitiliselt päevateemaline, algus on apoliitiline.

https://ekspress.delfi.ee/sisujuht/onne ... d=85790091
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Z03
Liige
Postitusi: 1136
Liitunud: 22 Juul, 2016 10:09

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Z03 »

AndresTy kirjutas:Hea artikkel, mis räägib Nutust Ja Halast. Lõpp on poliitiliselt päevateemaline, algus on apoliitiline.
https://ekspress.delfi.ee/sisujuht/onne ... d=85790091
Päriselt, AndresTy?

EKRE pole ehk olnud alati just minu lemmikerakond, aga see, mis praegu peavoolumeedias toimub, on mulle sügavalt tülgastav. Paraku ei usu ma sellest juhtkirjast mitte ühtegi sõna.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36425
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Kriku »

Z03 kirjutas:
AndresTy kirjutas:Hea artikkel, mis räägib Nutust Ja Halast. Lõpp on poliitiliselt päevateemaline, algus on apoliitiline.
https://ekspress.delfi.ee/sisujuht/onne ... d=85790091
Päriselt, AndresTy?

EKRE pole ehk olnud alati just minu lemmikerakond, aga see, mis praegu peavoolumeedias toimub, on mulle sügavalt tülgastav.
Täiesti nõus, aga seda teemat siin edasi ei arenda :|
AndresTy
Liige
Postitusi: 940
Liitunud: 07 Mär, 2019 13:27
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas AndresTy »

Ei soovinud üldsegi, et jutt EKRE-le läheb. Oleksin pidanud oma linkimise põhjuse rohkem lahti kirjutama.

Eestis on miskipärast laialt levinud nutt ja hala, kui pekkis meil ikka kõik on. Kuidas 300000 inimest virelevad vaesuses, 50000 last söövad puulehti, rahvas muudkui vaesub, põllumajandus on hävitatud, üleliidulised tehased kadunud, lokkab röövkapitalism, ollakse USA ja Brüsseli tallalakkujad etc..etc. Selline hala on minu jaoks samasugune nutueidelik koeraokse nagu siin on toodud akf-de poolt välja see vastuvõetamatu eestlaste pärast häbenemise massohism.

Tõstsin selle artikli just esile seetõttu, et selle esimeses pooles oli minu arust päris hea kontsentreeritud kokkuvõte Eesti objektiivsest tegelikkusest. Loodan, et Z03 võtab mu selgitused vastu ja ei jää oma väite juurde et:
Z03 kirjutas:Paraku ei usu ma sellest juhtkirjast mitte ühtegi sõna
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist