Eesti teede kaart

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
smr
Liige
Postitusi: 871
Liitunud: 05 Sept, 2011 7:07
Kontakt:

Re: Eesti teede kaart

Postitus Postitas smr »

Minu arusaamise järgi foorum ongi ju arutluseks. Kui Sind ei kõneta, liigu edasi.

Kuid ma soovisin jagada järjekordset lisandust oma kaardikogusse teistega lootuses leida endasuguseid kaardihuvilisi. Hetkel veel ei ole leidnud.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Postitusi: 40172
Liitunud: 28 Juul, 2005 15:35
Kontakt:

Re: Eesti teede kaart

Postitus Postitas Kapten Trumm »

mart2 kirjutas:
Kapten Trumm kirjutas:Siin kaardil lausa hüppavad silma piirkonnad, mis sobiksid sissisõja pidamiseks. Kus pole palju teid ja kus on "veekogu". Pedja piirkond (Võrtsjärvest kirdes), Alutaguse, Soomaa. Vahe-Eesti metsavööndis paistab paljuvõitu teid.
Ha-ha-haa... :lol: Hea nali!
Vist? :scratch:

Need kohad on tõesti head (ja turvalised) sissidele, kuid ma ei näe põhjust, miks peaks meie vastane just sinna ronima? :dont_know:
Alutagust läbib Narva maantee, Pedja ala piiril on Tartu maantee. Need on 2 põhilist rünnakukoridori (ja hiljem järelveo kanalit) idast lähtuva rünnaku korral.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
mart2
Liige
Postitusi: 5188
Liitunud: 22 Juun, 2014 19:52
Asukoht: Põlvamaa
Kontakt:

Re: Eesti teede kaart

Postitus Postitas mart2 »

Kapten Trumm kirjutas: … Alutagust läbib Narva maantee, Pedja ala piiril on Tartu maantee. Need on 2 põhilist rünnakukoridori (ja hiljem järelveo kanalit) idast lähtuva rünnaku korral.
Tallinn - Narva jääb Alutaguse massiividest põhja poole ja sealne varjatus ei taga iseenesest suurepärast võimalust sisside ründeks. Pesitsuspaigana kindlasti.
Kui pidasid silmas Tartu - Narva, siis sellisel liikumisel ei näe väga olulist tähtsust - pigem Tartu - (Jõgeva) - Rakvere , mis aga jääb Alutagusest läände.
Pedja ala jääb Tartu - Tallinna tee äärde, kuid ka sellest on mitte väga keeruline kaugemalt minna, kasutades Tabivere kaudu liikumist.
Vastane ootabki meie sisside koondumist sellistele raskesti läbitavatele aladele ja oma tegevust planeerib ka vastavalt. Suurem üllatus oleks neile rünnak vastavalt siis Purtse - Uhtna või Pikknurme - Adavere vahel.

Edasine on rohkem taktika või sisside teema ja siin pole mõtet arutada.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Amazon [Bot] ja 25 külalist