Venemaa majandus ja sanktsioonid I

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kanditaadid,keda nahaalselt valimistest kõrvale lükati viisid taotluse sisse aga pole vist veel vastust saanud.Igatahes Gudkov teatas,et nad viisid paberi taolusega miitingule ära aga see automaatselt ei pidavat veel jah sõna tähendama.Kui nüüd eilse tänase päeva jooksul anti taotlusele vastavalt luba,siis huvitav taktika Kremli poolt.Kord lubavad,kord mitte.Kord panevad kedagi pokri ja lõõvad protestijad laiali.Teisalt jälle lubavad.
Külamehe jutt uputusest.Mehe sõnad venemaalastele:Ärge uskuge uputuse kohta seda,mida räägib televisioon.Asi on kordades hullem.Linnades veel kuidagi päästetakse aga maal olevate elanike kohta on võimudel hanaa(vene släng,mis tähendab ükskõik) ja kõik on zopa(tagumik),mis seal räägitakse.Mehe sõnul ei ole tegemist sademetest tulnud õnnetusega vaid piirkonna elanikud kuulsid enne uputuse algust plahvatust ja seejärel hakkas kerkima vesi.Maapiirkondades on vesi tõusnud 2 meetrit aga linnas pidi olema kuni 5 meetriseid uputuse piirkondi.Vaadake ja kuulake.
Jälle tundub mulle,et raha vist on edukalt päästeteenistuse jaoks viidud Šveitsi pankadesse :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=o6DBIYI6v2Q
Puurija
Liige
Postitusi: 1666
Liitunud: 01 Mai, 2014 11:20
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Puurija »

Puurija kirjutas:Vene ilmateenistus Rosgidromet: „Rosgidromet tuvastas septembri lõpus suurima ruteenium-106 kontsentratsiooni Lõuna-Uuralis Rosatomile kuuluva kombinaadi Majak lähikonnas.“
Venemaa tuumakontserni Rosatomi esindaja: „Meil pole toimunud ühtegi tuumaõnnetust.“
Vene Greenpeace pressiteenistus: „Vene Greenpeace saadab prokuratuuri kirja palvega kontrollida võimalikku kiirgusõnnetuse ja keskkonna olukorra varjamist, samuti radioaktiivsete isotoopide seiresüsteemi valmidust uute avariide tuvastamiseks.“
Radioloogilise kaitse ja tuumaohutuse instituut: „Euroopa riikide õhust leitud radioaktiivne isotoop ruteenium-106 ei kujuta ohtu tervisele ega keskkonnale. Kiirguse õhkupaiskumise piirkond asub Volga jõe ja Uurali mägede vahel. Soovitame ettevaatusabinõuna sellest piirkonnast saabuvate importtoiduainete pistelist kontrolli. Kiirgus on ilmselt seotud õnnetusega tuumakütuse või radioaktiivse aine tootmisel.“
Õhuseire andmetel oli radiatsioonitase kõrgeim septembri lõpus ja oktoobri algul, viimasel ajal ei ole seda enam atmosfäärist tuvastatud.
https://maailm.postimees.ee/4317679/ven ... -toimumist
Rahvusvaheline teadlaste grupp: „Tuumapilv pidi olema alguse saanud Tšeljabinski lähistel asuva Majaki tuumakombinaadi alalt.“
Üks uuringus osalenud teadlastest, Leibnizi Ülikooli radio-ökoloog Georg Steinhauser: „Isegi ilma otseste inimohvriteta on venelaste eitamisstrateegia väga murettekitav, kuna pärsib teadlaste võimet tulevikus seda laadi intsidentide esinemist ennetada. Võiks arvata, et Twitteri- ja Facebooki-ajastul leviks selline info kulutulena. Paraku see nii ei läinud.“
https://www.pnas.org/content/early/2019 ... 1907571116
hjl85
Liige
Postitusi: 6367
Liitunud: 16 Mär, 2018 11:29
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas hjl85 »

kaugeltuuriv kirjutas: Käärima on hakanud ka Siber,Irkutski elanikud on järjest vihasemad selle peale,et absoluutselt ei kustutata metsa.Tuubis levib ühe lennusalga mehe(salgas olevat 6 kustutuslennukit) info sellest,et neid absoluutselt ei kasutata ning väidetavalt tulega tegelevad nn.dessantsalgad,kes on "relvastatud" ainult tulepesade materdamiseks luudadega(on ka väikeseid uudisenuppe sellest).Välja on ka lekkinud Irkutski kuberneri memo,kus on selgelt kirjas see,et võimud ei soovi kustutamisega alustada.Miks?
Ma pakun seda lihtlabast põhjust.Ju on tuletõrjele mõeldud vahendid pandud oma tasku,nii lihtne see ongi.
Nägin tuubis ühe väga populaarse Irkutski telejaama ajakirjaniku juttu saatesse.
Mees ütles midagi järgmist.Kui kustutamist ei alustata,siis võib ajalugu korduda aga teispidi võtmes.Nimelt päästsid siberlased Moskva langemisest sakslaste kätte oma jõududega,nüüd võivad aga siberlased uuesti Moskvasse minna,et opositsiooni aidata ja korra uuesti majasse lüüa.Kui keegi nii avalikult telejaamas esineb,siis peab käärimine olema Siberis ikka väga rasvaseks läinud.Kõik see metsamüük hiinlastele,tulekahjud ja Baikali vee parseldamine Hiinamaale,mingi murrangupunkt vist hakkab ka seal tekkima.
Mitte, et tuletõrje raha pandud tasku aga metsas möllav tulekahju varjab kenasti kõik metsavargused. Metsast saadav raha on köömes tuletõrje eelarve kõrval.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

See ka muidugi variant ja tundub varastamise seisukohast isegi parem,jäljed kaovad igavikku nagu õeldakse.
Aga võimalik,et ka osa tuletõrjerahast on ära kanditud,noh väiksemad ametnikud tahavad ju ka seal pindooside juures puhata ja korterikest omada.
Selline pikantne asi ka asjal juures,nimelt Irkutski oblastis(kus lõõmavad eriti suured tulekahjud) olevat ühe suurima metsalangetaja firma asutaja olnud Mõmmik-Medvedjev isiklikult.Siis olevat aga ettevõttest(juhatusest) välja astunud aga vot tema asemele olla tulnud Mõmmik-Medvjedevi lapsepõlve ja koolikaaslane,kes ilmatumat raha pidavat teenima ning siis selle ilusasti välismaale saatvat,off shoridesse nimelt.Irkutski ajakirjanikud nüüd küsimuse ees,kes seda kontot võiks seal hallata,sest see lapsepõlvesõber ja koolikaaslane olevat nagu kummitus,keda keegi ei olevat õieti näinud ega kohanud.
Tundub selline pesumasina vindike olema Mõmmik-Medvedjevile.
Ajakirjanik,kes sellest loo tegi võtab tuubis asja kokku kenasti:raha ei ole aga teie pidage vastu.
Roamless
Liige
Postitusi: 3798
Liitunud: 22 Okt, 2005 20:57
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Roamless »

Mitte, et tuletõrje raha pandud tasku aga metsas möllav tulekahju varjab kenasti kõik metsavargused. Metsast saadav raha on köömes tuletõrje eelarve kõrval.
Muig, kas ikka varjab, saetud kände tule süüks ajada nii lihtsalt ikka ei saa.
Unforeseen consequences
Kasutaja avatar
ambur123
Liige
Postitusi: 1584
Liitunud: 27 Apr, 2009 9:37
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas ambur123 »

Üle Euroopa rullunud radioaktiivne pilv pärines Venemaalt
https://novaator.err.ee/965955/ule-euro ... -venemaalt
/-/Töörühma hinnangul võis vallanduda pilv Itaalia teaduseksperimendi SOX tarbeks vajaliku radioaktiivse elemendi tseerium-144 tootmisel. /-/ Tüüpiliselt lastakse sellel reaktorites aastaid jahtuda, et see jõuaks laguneda ohutumateks isotoopideks. Majaki jaam otsustas tellimuse sellegipoolest vastu võtta. /-/
Välismaa tellimuste täitmiseks eksperimenteeritakse ohutusega radioaktiivsete materjalidega ümber käimsiel ... :roll:
eeru
Liige
Postitusi: 574
Liitunud: 30 Jaan, 2011 21:55
Asukoht: norge
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas eeru »

Sealsete tulekahjude kustutamine. On sama mis sööta Matsalu lahes parte. See on kohalikele ainukene papi teenimise ...riigilt valjapressimise...v6imalus. Suht m6ttetu tegevus.
AlarKa
Liige
Postitusi: 137
Liitunud: 02 Dets, 2016 9:15
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas AlarKa »

No Moskva linnapea pani nüüd küll täppi :D :D

https://www.err.ee/966180/moskva-linnap ... -vastukaja
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

https://www.youtube.com/watch?v=dQGZw2XeSII
Härrased,vaadake see dokumentaal ära.
Algab see ülevaatega Cosa Nostrast ja nende juhtide elustiilist.
Teisest osast alates aga räägitakse juba Venemaa maffiast,konkreetselt meile lähedal olev Peterburgi omast.Kes on kes ühesõnaga ja kuidas tollal linnavalitsuses Sobtšaki alluvuses majandusasju ajanud herra nimega Putin vormis sitast saia,kui nii rahvakeeli õelda.
Ja,kuidas ta seda ei ole unustanud.
Kolmas osa on rahvusvahelisem ning räägib sellest,kuidas Venemaalt tulevat raha endiste KGB palgal olnud brittide abil läbi Monaco ja Lihtensteini pestakse.
Viimane osa aga juba sellest,kuidas bratvaa ennast tsaari enda juures on sisse seadnud.
Paar head kildu.Lenska maffia rahapesur visati Monakost välja,kusjuures Lääne luuretalitused peavad seda üheks põhiliseks kanaliks,vürst pidavat selle koha pealt silma kinni suuresti hoidma.
Kuidas see ajakirjanik ütleb:Monakost väljaviskamine oleks nagu kunde väljaviskamine bordellist,kes soovib eriti perverset teenust.
Vaadake Tambovi grupeeringu juhi elamut Leningradi oblastis,kui 96 aastal Sobtšak jäi linnapea kohalt ilma ja Putin tööta(eelnevalt oli ta pakkunud seaduslikku katust maffiale,saades selle eest korralikku kasumit),siis just selle grupeeringu rahapesur-raamatupidaja soovitas Putinit mitte hüljata ning maksta talle igakuiselt toetust,sest mehes pidavat olema perspektiivi.
Tambovi grupi juht surus selle soovituse teistele peale ja nagu näha ei eksinud.
Mehel siis on losse nii Venemaal,kui maailmas ning valitseb hetkel tegelikult ka linna ja maakonda.Kusjuures just Moskva aitas likvideerida tema ühe põhilise konkurendi.Miks see tegelinski oluline on,sest esiteks on Eesti selle piirkonna naabriks ning teiseks käib läbi ka paar nime,kellega Tambovi grupeeringu juhil on ärilised sidemed,kelle nimesid on lahatud ka Eesti meedias.Timtšenko näiteks,kes omab Eestis ärisid.
Lõpeb film ühe huvitava grupipildiga,kus sellise Vene maffiooso nagu Japlonšik(hetkel peaks vist eluaegset karistust omama USA türmis) kunagne killerite brigaadi juht naeratab Putini meeskonna liikmena.
hjl85
Liige
Postitusi: 6367
Liitunud: 16 Mär, 2018 11:29
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas hjl85 »

Täienduseks niipalju, et Japontšik(kodaniku nimega Ivankov) lasti maha moskvas 2009 aastal. Usa-s istus kütusepettuse ja rahapesu tõttu. Segasid kütust veega.
Siin ka video kus ta maha lasti
https://m.youtube.com/watch?v=DWM8_u0-5VU
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

hjl85 kirjutas:Täienduseks niipalju, et Japontšik(kodaniku nimega Ivankov) lasti maha moskvas 2009 aastal. Usa-s istus kütusepettuse ja rahapesu tõttu. Segasid kütust veega.
Siin ka video kus ta maha lasti
https://m.youtube.com/watch?v=DWM8_u0-5VU
Tänud täpsustamise eest,kuna dokumentaalis pole mehe saatust eriti puudutatud,siis pakkusin sellist vangla võimalust,sest ammu ammu FBI tegeles mehega ja uudis oli jäänud ajusse istuma.Aga ju siis põgenes USA-st kodumaale ja nii õelda mõnele oma jopele ei meeldinud veel ühe lisalusika olemasolu rahapajas nimega Vene riik.
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Postitusi: 1285
Liitunud: 28 Mär, 2014 9:20
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas huvitun »

Pilt
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36425
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Kriku »

Viimase Venemaad kiitva Lääne investori Mr. Calveyga läks lõpuks nagu minema pidi: https://arileht.delfi.ee/news/uudised/v ... d=87018585
Roamless
Liige
Postitusi: 3798
Liitunud: 22 Okt, 2005 20:57
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Roamless »

Viimase Venemaad kiitva Lääne investori Mr. Calveyga läks lõpuks nagu minema pidi: https://arileht.delfi.ee/news/uudised/v ... d=87018585
Sai naiivsuse eest oma palga kätte ja just "Vene klassika" kohaselt, et tekkis raha pärast tüli kohaliku organites sõpru omava ärimehega ja enne kui aru sai, istus koduarestis pettuse süüdistusega ning kohalik kraade kantis rahulikult härra ärisid oma tasku :wall: , klassika mida kogenud mitmed seal tegutsenud Lääne ja ka Eesti ärimehed.
Unforeseen consequences
Jura
Liige
Postitusi: 495
Liitunud: 20 Aug, 2015 9:46
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Jura »

Roamless kirjutas:
Viimase Venemaad kiitva Lääne investori Mr. Calveyga läks lõpuks nagu minema pidi: https://arileht.delfi.ee/news/uudised/v ... d=87018585
Sai naiivsuse eest oma palga kätte ja just "Vene klassika" kohaselt, et tekkis raha pärast tüli kohaliku organites sõpru omava ärimehega ja enne kui aru sai, istus koduarestis pettuse süüdistusega ning kohalik kraade kantis rahulikult härra ärisid oma tasku :wall: , klassika mida kogenud mitmed seal tegutsenud Lääne ja ka Eesti ärimehed.
Et saigi kõik need aastad Venes ilma organite katuseta tegutseda? No vaevalt. Pigem osutus selle "partneri" seljatagune antud hetkel tugevamaks. Mu pole vähimatki kahtlust, aga ka mitte ühtegi tõendit :dont_know: selle kohta, et organite poolt osutatav teenus läks "partnerile" maksma kena kopika. Kas siis maksti sulas või anti mõnele õigele tegelasele osalus milleski.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mrgs ja 9 külalist