REAALSUS: COVID-19 pandeemia

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Suletud
mart2
Liige
Postitusi: 5192
Liitunud: 22 Juun, 2014 19:52
Asukoht: Põlvamaa
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas mart2 »

nimetu kirjutas:Huvitav, et Tartumaal suhteliselt vähe nakatunuid. ... Kahjuks sama ei saa öelda Harju- ja Ida-Virumaa kohta.
Runkel kirjutas:Ilmselt Tartumaa varasemad kolded saadi pidama, sest: ... 3) nood vastutustundetud peolised polegi nõnda vastutustundetud, ehk nakatunud ja kontaktsed püsisid kodudes. Minu oletus...
Toetan arvamust, sest ligikaudse mäletamise kohaselt on neis kahes piirkonnas "pohhuiisti" mõttelaadiga ja mitte-eestlasi rohkem kui mujal.
Huvitav ja võib-olla ka abistav oleks see, kui teaks haigete rahvuslikku jaotust! :write:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
2korda2
Liige
Postitusi: 1598
Liitunud: 01 Juul, 2014 11:56
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas 2korda2 »

Madis Reivik kirjutas:Tegin "suure töö" ära ja kopisin excelisse andmed

Lisasin ka "hüpoteesi" et mis kui õige oleks pidevalt 2000 testi päevas, mis siis 100k nakatumine oleks.
Minu arvates paistab see eduraportöörlus graafikult kenasti (koledasti pigem) välja.
Millise teadusliku meetodi alusel said "õigeks" testide arvuks just 2000? Miks mitte 3000 või 200 (meil on olnud päevi mõlema näitajaga). Sisuliselt imesid pöidlast mingi arvu välja ja lajatasid lauale?!
Kas sinu arvates on loogiline oletada, et kui haigusnähtudega ja/või tõestatud nakatunute lähikondsetest enam e piisa (praegu saavad kõik sellised testidele), et siis suvaliselt inimesi tänavalt testides oleks leitud positiivsete proovide suhe ikka sama?
Mind hämmastab selliste diivanistatistide enesekindlus. Mina olen ametialaselt tegelenud väga suurte andmetega ja andmeanalüüsiga aastaid. Minu tuttavate hulgas on nii kõrgkooli andmeanalüüsi õppejõud kui teadur konkreetselt koroonamudeleid koostavast meeskonnast. Minul küll sellist enesekindlust pole olemasolevat statistikat pettuseks tembeldada. Pigem vastupidi - ma saan päriselt aru, kui keeruline on andmetega vassida nii, et vahele ei jää. Mind täitsa huvitab - kuidas vandenõuteoreetikud ette kujutavad andmetega vassimist konkreetselt Eesti koroonaproovide näitel? Synlab viskab kulpi ja on nõus pooled proovid prügikasti viskama - neil raha niigi!? Käib see miski TA pressiesindaja kõne peale? Kuidas äravisatavad proovid valitakse? Üle ühe või viskame täna ära kõik Sõnnide ja Jäärade proovid. Homme on Veevalajate ja Kaksikute kord?
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3344
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kas sul mõni argument peale selle et sina tark ja mina loll ka on ?

2000 on viimase aja testide arvu enamvähem mediaan, AGA kui sa konsulteeriksid oma professorite meeskonnaga siis saaksid aru et asi ei ole mitte selles kas see number on 100, 1000 või 10000 vaid pigem graafiku kujus.

Kasuta sedasama tabelit ja lisa omaltpoolt diskussiooni mingit infot ja ole kena ära tembelda inimesi "diivanistatistikuteks", eriti neid keda sul pole au (või häbi) üldse tundagi.
Ja võiksid ka valgustada millises ametis sa toimetad statistikaga. Kas päriselt eksisteerivas või mingis oma sisemaailmas asuvas ?
2korda2
Liige
Postitusi: 1598
Liitunud: 01 Juul, 2014 11:56
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas 2korda2 »

Seda tabelit kasutada pole võimalik, sest metoodika tabeli all on umbluu. Nagu ma juba viitasin - 2000 on meelevaldne arv. Nagu ma juba viitasin - tõenäosus juhuvalimi abil saada suunatud valimiga võrdväärne positiivsete tulemuste arv on utoopia.
Tahad väidelda graafiku/tabeli alusel, siis vali midagi päris spetsialistide tehtust siit: https://koroonakaart.ee/et
Ja ei, ma ei tööta ametis. Ma olen kogu elu teinud tööd eraettevõtluses. Muuhulgas ka andmeanalüüsile/-ladudele spetsialiseerunud. Viimased kolm suuremat klienti on olnud pank, energiaettevõte, kindlustus. Kõik on laialt tuntud ja omavad märkimisväärseid andmehulki, mille analüüsimiseks loodavate vahendite ja mudelite peale ollakse valmis kulutama märkimisväärseid summasid.
trs
Liige
Postitusi: 955
Liitunud: 15 Mär, 2014 14:31
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas trs »

Ma arvan endiselt, et mõistlikum on mängida rahvaarvuga, sest seda on statistikahuvilistel vandenõuteoreetikutel raskem uskuda. Hetkel on siililegi selge, kui sotsiaalministri käsul on TA-st tehtud jälle telefonikõned Synlabi, et nad vajaminevad positiivsed testid õhtuks kokku kraabiks...
Aga järgmine nädal läheb jälle lahti, sest terve nädala on noortel 2+2 võrdunud 22.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36584
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Kriku »

Vilniuse ülikooli arstiteaduskonna professor Aurelija Žvirblienė ütles, et koroonajuhtumite arv Leedus kahekordistub iga kahe nädalaga, mistõttu võib kuu aja pärast olla tuhat uut juhtumit päevas.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91436976

---

Hea näide eesmärgipäratust käitumisest: https://www.postimees.ee/7092576/koroon ... kulje-maha

Umbes sama kui Toomas paneks foorumi kinni protestiks valitsuse vastu :wall: Idioot.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36584
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Kriku »

Teine viiruslaine purustas illusiooni Itaalia koroonaimest
Javier Brandoli
Covidi hädaolukorra teise faasiga ei saa seista silmitsi samamoodi nagu esimese faasiga. Peab kaitsma inimeste tervist, aga ka majandust, ütles pühapäeva õhtul Itaalia peaminister Giuseppe Conte, teavitades riiki televisiooni vahendusel uutest koroonapiirangutest.

See vaatepilt viis meid kui ajamasinaga tagasi märtsi, lõpetades miljonite inimeste jaoks illusiooni, et koroonaviirus on Itaaliast juba sama hästi kui välja tõrjutud. Tegelikult seda lahingut ei võidetud, hoolimata suvel laekunud julgustavatest andmetest, mis kuulutasid imet ja mille kasuks rääkis võib-olla see, kus ja kui palju teste tehti. «Võib-olla ei tee me teste seal, kus on nakkusallikad,» ütles augustis viroloog Andrea Crisanti, nähes Itaaliaga sarnaste riikidega nagu Hispaania ja Prantsusmaaga võrreldes seletamatuid erisusi nakatumiste arvus.

Mitmekorde väljakutse

Pühapäeval, 18. oktoobril tehti 146 541 testi, millest positiivseks osutus 11 705. 18. septembril oli teste tehtud 99 839, millest positiivsed olid 1907. Nakatumiste arvu kasv on olnud palju suurem kui testide suhtarv. Aga miks? Teadlaste seas puudub selles küsimuses üksmeel, rolli võivad mängida mitmed faktorid: paranenud suutlikkus nakkuskoldeid avastada, koolide avamine, külma sügise saabumine ja massikogunemised siseruumides – näiteks baarides ja restoranides.

Igal juhul on Itaalia juba praeguseks jäänud ametlikult pandeemia teise laine alla, olles korraga silmitsi nii tervishoiu- kui majanduskriisiga. Tervishoiu poolest on riik paremini valmis, majanduslikult hakkab aga olukord muutuma kriitiliseks, võimalused kollapsit vältida on samas piiratud. Nende kahe hädaolukorra tasakaal määrab riigi lähituleviku. Katsumus on raske.

Praeguseks on Conte edastanud kaaskodanikele peaaegu meeleheitliku hoiatuse, omamoodi ähvarduse rahvale, kes on lõpptulemusega otseselt seotud. «Igaüks peab pühenduma ja oma osa tegema,» ütles peaminister. Viirus liigub suurtest kontoritest tänavatele, kus see levib ja kus puhangute tekkepõhjustest praegu juba teadlikel inimestel on otsene kohustus, mida nad paistavad vältivat. Kas inimesed üle maailma teavad juba, kuidas viirus levib ja millised on meetmed selle vältimiseks? Kas Itaalia elanikud kohanesid suvel täielikult ja võtsid omaks vahemaa hoidmise ja maskikandmise, mida eksperdid soovitasid? Nii nagu küllap paljudes teistes riikides on vastus eitav.

Kas kõiki neid koroonaviirusevastaseid meetmeid saab rakendada majandust tõsiselt mõjutamata? Võimalik, et vastus on ka siin ei. Võib leida sarnaseid jooni kuulsa Kolumbia kirjaniku Gabriel García Márqueze teosega «Väljakuulutatud surma kroonika». Sisuliselt üritab valitsus nüüd vähendada etteaimatava katastroofi ulatust.

«Ma ei taha kuulda liikumispiirangutest,» ütles Conte kohtumisel valitsuskabineti ministritega, kes ennustasid, et riigi sulgemine on peaaegu vältimatu. Itaalia majandus on viimasel piiril ning valitsus ei saa igavesti säilitada toetusi peredele ja ettevõtetele, et vältida massilist töötuse kasvu ja ettevõtete sulgemist.

Praeguseks on Conte lükanud vastutuse osaliselt linnapeadele, kellel on õigus anda korraldus tänavate sulgemiseks või evakueerimiseks, kui need on pärast kella 21 inimesi täis. Seda kõike selleks, et lõpetada noorte peod, mis leiti suvel olevat peamised nakkuskolded. Kõige silmapaistvam näide oli Sardiinia, kus puhkust veetsid kümned tuhanded itaallased ja mis muutus augustis Itaalia koroonaepitsentriks.

Hoiatus või plaan?

Praeguseks on kokku lepitud, et baarides ja restoranides ei ole lubatud ühes lauas istuda rohkem kui kuuel inimesel ning uksed suletakse südaööl. Baarid ja jäätisekohvikud, kus laudu pole, peavad uksed sulgema kell 18. Ühistranspordi täitumus võib olla maksimaalselt 80 protsenti. Sel põhjusel soovitatakse, et inimesed suunduksid taas kaugtööle ning keskkoolid ja ülikoolid kasutaksid võimaluse korral virtuaalõpet. Sajaprotsendiliselt jätkatakse kontakttundidega vaid nooremas kooliastmes. Peatatud on amatööride spordivõistlused, treeninguid on siiski lubatud jätkata. Jõusaalidele anti uute reeglitega kohanemiseks nädal aega, reeglite eiramise korral ootab neid sulgemine.

Kõik see ei tundu aga olevat hästi läbi mõeldud plaan. Näiteks ühistranspordi täitumuse nõuet on tipptundide ajal võimatu järgida. Siiski on ka asju, mis on vahepealsete kuude jooksul paranenud. Näiteks tervishoiusüsteemi silmas pidades on Itaalia olukord märtsiga võrreldes parem.

«Oleme valmis regioonidesse saatma 1600 ühikut intensiivravitehnikat, toodame Itaalias iga päev 20 miljonit maski ja oleme üks väheseid riike maailmas, kus antakse iga päev igale õpilasele tasuta mask,» rääkis Conte. Muret tekitab aga see, et viirus on jõudnud lõunasse. Campania ja Lazio maakond on praeguseks piirkonnad, kus on registreeritud enim nakatumisi. Sealkandis, eriti Campanias on aga tervishoiusüsteem märgatavalt kehvem kui põhja pool. Itaalia seisab silmitsi järjekordse katsumusega.
Sektor gazovoi ataki
Liige
Postitusi: 990
Liitunud: 27 Dets, 2012 10:02
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Sektor gazovoi ataki »

Toetan akf! Madis Reiviku mõtteid ja tema esitatud graafik illustreerib võimalikku olukorda. Varjatud levikut ei eita ka TA. Ainuke küsimus on kui suur see on ja selle jätavad nad lahtiseks.

Mis räägib selle poolt, et osa nakatunuid ei satu testimisele? 1) Positiivsete testide protsent kogutestidest päevas läheb kõrgeks (nagu viimastel päevadel on olnud) 2) leitakse hulgaliselt uusi kollete väliseid nakatunuid. Näiteks eile oli Harjumaal 29 uut nakatunut, kellest vaid 5 olid seotud kolletega ja täna 32 uut nakatunut, kellest üksgi ei olnud kolletega seotud 3) haiglavälised surmajuhtumid, kus nakatumine diagnoositakse alles peale surma, eile 2 uut sellist juhtumit.

Väga oluliseks tuleks pidada jooksvalt haiglas olevate inimeste arvu (nagu akf! Kriku on rõhutanud). See näitaja reageerib küllalt kiiresti (ehk mõnepäevase viivitusega) uute nakatunute arvu suurenemisele. Samas ei saa ka seda näitajat päris absoluutseks tõeks lugeda, kui osa inimesi ei otsi haigestununa arstiabi. Lisaks sõltub see näitaja haigestunute vanusest (kui haigestunud on vanemad, satub neid ka rohkem haiglasse).
Viimati muutis Sektor gazovoi ataki, 24 Okt, 2020 11:06, muudetud 1 kord kokku.
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3344
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Madis Reivik »

Mulle jääb see raev tabeli vastu täiesti arusaamatuks ja argumentum ad... on rohkem delfi teema. Äkki jätaks selle võidukusemise (ma olen sinus niikuinii 1000! korda targem ;)

Paar täpsustust
1) tabel koosneb numbritest mis on ametlikud. Nõus ?
2) kui teha 10 testi päevas 14p järjest siis isegi worst-case korral ei saa nak per 100k olla üle 10
3) aga asendaks siis "meelevaldse" (2000 testi) hoopis nakatumisprotsendiga. Eeldusel et valim on juhuslik (tegelikult ei ole, natuke on kaldu haigete poole aga kuna % on suht väike, siis pigem juhuslik) siis annab nak% isegi parema ülevaate. Ja jõnks on hästi näha graafiku lõpuks
4) Ja isegi varjamise korral tuleb patt lõpuks välja mingi eriti suure päevase numbri abil eeldusel et haigeid ikka vastu võetakse (meil ei ole õnneks venemaa siin)

Kui on nende punktide osas vastuargumente siis jumala eest arutame !
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36584
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Kriku »

Madis Reivik kirjutas:1) tabel koosneb numbritest mis on ametlikud.
See puutub küll kõige vähem asjasse.
nimetu
Liige
Postitusi: 7583
Liitunud: 25 Mär, 2016 21:16
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas nimetu »

Leedus 474 uut juhtumit ja kolm surnud. :rip:

Lätis Vidzeme haiglas on personal nakatunud ja operatsioonid jäetakse nädalaks ära. Jekabpilsi linnapea ütleb, et olukord linnas on kontrolli alt väljumas. Võimalik, et täna või homme läheb Läti meist diagnoositute koguarvult mööda.

Ega meilgi pole kiita - 52 uut juhtumit ja tulevik on ebakindel.
Sektor gazovoi ataki
Liige
Postitusi: 990
Liitunud: 27 Dets, 2012 10:02
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Sektor gazovoi ataki »

EESTI
kuupäev/testide arv (posit testide arv)/positiivsete testide % testide üldarvust/ inimesi intensiivis/ surmad/ haiglaravil/nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta

09.03/ 39 (+0)/ 0.0 %
10.03/ 69 (+3)/ 4.3 %
11.03/ 45 (+4)/ 8.9 %
12.03/ 120 (+24)/ 20.0 % (eriolukorra väljakuulutamine)
13.03/ 259 (+68)/ 26.0 % (TA muudab testimise strateegiat)
14.03/ 128 (+26)/ 20.0 %
15.03/ 162 (+36)/ 22.0 %
16.03/ 254 (+34)/ 13.0 %
17.03/ 238 (+20)/ 8.4 %
18.03/ 395 (+33)/ 8.4 %
19.03/ 239 (+9)/ 3.8 %
20.03/ 245 (+16)/ 6.5 %/ 0
21.03/ 308 (+23)/ 7.5 %/ 2
22.03/ 417 (+20)/ 4.8 %/ 4
23.03/ 495 (+26)/ 5.3 %/ 6
24.03/ 317 (+17)/ 5.4 % / 7 (karantiini karmistamine)
25.03/ 768 (+35)/ 4.6 % / 7
26.03/ 2281 (+134)/ 5.9 %/ 7
27.03/ 1010 (+37)/ 3.7 %/ 7
28.03/ 1200 (+70)/ 5.8 %/ 10 (3.5 %) (Saaremaa hooldekodus 28 nakatunut, neid nakatunuid mitte arvestades protsent 3.5)
29.03/ 1000 (+39)/ 3.9 %/ 10
30.03/ 856 (+36)/ 4.2 %/ 13/ 3
31.03/ 1149 (+30)/ 2.6 %/ 13/ 4
01.04/ 1952 (+34)/ 1.7 %/ 15/ 5
02.04/ 1372 (+79)/ 5.8 %/ 16/ 11
03.04/ 2514 (+103)/ 4.1 %/ 16/ 12
04.04/ 810 (+58)/ 7.2 %/ 20/ 13 (diagnoositud haigete arv ületas 1000 piiri)
05.04/ 1192 (+63)/ 5.3 %/ 17/ 15
06.04/ 864 (+11)/ 1.3 %/ 14/ 19
07.04/ 1684(+42)/ 2.5 %/ 12/ 21
08.04/ 1277 (+37)/ 2.9 %/ 11/ 24 (TA muudab testimise strateegiat, kõik perearsti saatekirjaga saavad testima)
09.04/ 1609 (+23)/ 1.4 %/ 9/ 24
10.04/ 1471 (+51)/ 3.5 %/ 9/ 24
11.04/ 1574 (+46)/ 2.9 %/ 11/ 24
12.04/ 899 (+5)/ 0.6 %/ 11/ 25
13.04/ 416 (+24)/ 5.8 %/ 9/ 28 /157
14.04/ 1513 (+45)/ 3.0 %/ 11/ 31/ 146
15.04/ 1709 (+29)/ 1.7 %/ 10/ 35/ 147
16.04/ 2058 (+34)/ 1.7 %/ 10/ 36/ 137
17.04/ 1576 (+25)/ 1.6 %/ 11/ 38/ 129
18.04/ 2018 (+53)/ 2.6 %/ 11/ 38/ 122 (diagnoositud haigete arv ületas 1500 piiri)
19.04/ 730 (+16)/ 2.2 %/ 10/ 40/ 125
20.04/ 602 (+7)/ 1.2 %/ 9/ 40/ 128
21.04/ 1289 (+17)/ 1.3 % / 9/ 43/ 124
22.04/ 1426 (+7)/0.5 %/ 7/ 44/ 114
23.04/ 1551 (+33)/ 2.1 %/ 7/ 45/ 109
24.04/ 1108 (+16)/ 1.4 %/ 6/ 46/ 103
25.04/ 1057 (+30)/ 2.8 %/ 6/ 46/ 99
26.04/ 604 (+9)/ 1.5 %/ 6/ 49/ 94
27.04/ 472 (+4)/ 0.8 %/ 7/ 50/ 95
28.04/ 1124 (+13)/ 1.2 %/ 9/ 50/ 91
29.04/ 1677 (+9)/ 0.5 %/ 10/ 50/ 89
30.04/ 1563 (+23)/ 1.5 %/ 9/ 52/ 75
01.05/ 1031 (+5)/ 0.5 %/ 7/ 52/ 72
02.05/ 697 (+5)/ 0.7 %/ 7/ 53/ 74 (avati välijõusaalid, vabaõhumuuseumid, lubati spordiüritusi õues)
03.05/ 743 (+1)/ 0.1 %/ 7/ 55/ 75 (diagnoositud haigete arv ületas 1700 piiri)
04.05/ 580 (+3)/ 0.5 %/ 6/ 55/ 77
05.05/ 1659 (+8)/ 0.5 %/ 6/ 55/ 70
06.05/ 1541 (+2) 0.1 %/ 4/ 55/ 70
07.05/ 1583 (+7)/ 0.4 %/ 4/ 56/ 61
08.05/ 1279 (+5)/ 0.4 %/ 5/ 58/ 58 (II laine ligikaudne algus)
09.05/ 954 (+8)/ 0.8 %/ 5/ 60/ 48
10.05/ 654 (+6)/ 0.9 %/ 5/ 60/ 51
11.05/ 595 (+2)/ 0.3 %/ 5/ 61/ 48 (avatakse kaubanduskeskused, raamatukogud)
12.05/ 1018 (+5)/ 0.5 %/ 5/ 61/ 48
13.05/ 1133 (+5)/ 0.4 %/ 5/ 61/ 47
14.05/ 1044 (+7)/ 0.7 %/ 5/ 62/ 44 (õppijatele, töötajatele ja perekondlikel põhjustel liikumine Soome vahet lubatud)
15.05/ 975 (+8)/ 0.8 %/ 5/ 63/ 42 (osaline kontaktõpe avatud, piir lahti Läti ja Leeduga)
16.05/ 752 (+4)/ 0.5 %/ 5/ 63/ 41
17.05/ 681 (+4)/ 0.6 %/ 4/ 63/ 43
18.05/ 671 (+10)/ 1.5 %/ 4/ 64/ 43 (eriolukord on lõppenud, spordisaalide ja ujulate avamine, osa piiranguid jäävad kehtima)
19.05/ 1258 (+8)/ 0.6 %/ 3/ 64/ 44
20.05/ 1028 (+3)/ 0.3 %/ 2/ 64/ 39
21.05/ 1280 (+6)/ 0.5 %/ 2/ 64/ 37
22.05/ 881 (+7)/ 0.8 %/ 2/ 64/ 37 (diagnoositud haigete arv ületas 1800 piiri)
23.05/ 650 (+14)/ 2.2 %/ 1/ 64/ 37
24.05/ 530 (+2)/ 0.4 %/ 1/ 64/ 39
25.05/ 812 (+1)/ 0.1 %/ 1/ 65/ 39
26.05/ 1500 (+10)/ 0.7 %/ 1/ 65/ 36
27.05/ 1527 (+6)/ 0.4 %/ 0/ 66/ 29
28.05/ 1122 (+11)/ 1.0 %/ 0/ 66/ 30
29.05/ 997 (+8)/ 0.8 %/ 0/ 67/ 31
30.05/ 1034 (+6)/ 0.6 %/ 0/ 67/ 26
31.05/ 694 (+4)/ 0.6 %/ 0/ 68/ 25
01.06/ 716 (+1)/ 0.1 %/ 0/ 68/ 26 (Schengeni riikidest, Euroopa Liidu riikidest ja Suurbritanniast lubatakse inimesi Eestisse, avalikud üritused lubatud, spaad ja kasiinod lahti, hooldekodusid ja haiglaid võib külastada)
02.06/ 1026 (+0)/ 0 %/ 0/ 68/ 20
03.06/ 1262 (+10)/ 0.8 %/ 0/ 69/ 19
04.06/ 1027 (+10)/ 1.0 %/ 0/ 69/ 20
05.06/ 1122 (+20)/ 1.8 %/ 0/ 69/ 16 ((diagnoositud haigete arv ületas 1900 piiri; TA - suur osa uutest haigusjuhtudest saavad alguse nakatumisest töökohal)
06.06/ 855 (+21)/ 2.5 %/ 0/ 69/ 13
07.06/ 654 (+8)/ 1.2 %/ 0/ 69/ 14
08.06/ 553 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 14
09.06/ 1121 (+7)/ 0.6 %/ 0/ 69/ 14 (lõppes tervishoiualane hädaolukord, mis kehtestati 13. märtsil)
10.06/ 1157 (+11)/ 1.0 %/ 0/ 69/ 15
11.06/ 955 (+7)/ 0.7 %/ 0/ 69/ 14
12.06/ 884 (+6)/ 0.7 %/ 0/ 69/ 14
13.06/ 666 (+3)/ 0.5 %/ 0/ 69/ 14
14.06/ 621 (+0)/ 0 %/ 0/ 69/ 14
15.06/ 645 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 14
16.06/ 1073 (+0)/ 0.1 %/ 0/ 69/ 15
17.06/ 1455 (+2)/ 0.1 %/ 0/ 69/ 12
18.06/ 1247 (+1)/ 0.1 %/ 0/ 69/ 12
19.06/ 1358 (+3)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 10
20.06/ 748 (+2)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 8
21.06/ 440 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 8
22.06/ 285 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 8
23.06/ 477 (+1)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 6
24.06/ 268 (+1)/ 0.4 %/ 1/ 69/ 6
25.06/ 350 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 7
26.06/ 569 (+3)/ 0.5 %/ 1/ 69/ 6 (võimalik, et mingil ajal muudeti haiglasse vastuvõtmise kriteeriume s.t. võeti ainult raskemaid haigeid)
27.06/ 450 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
28.06/ 368 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
29.06/ 351 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 5
30.06/ 769 (+2)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
01.07/ 658 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4 (piirangute leevendamine, avalikud üritused siseruumides (kuni 500 inimest), üritused väljas kuni 1000 inimest ja ööklubid ning muud meelelahutuskohad lahti (kuni 100 inimest))
02.07/ 710 (+1)/ 0.1 %/ 1/ 69/ 3
03.07/ 392 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 2
04.07/ 266 (+2)/ 0.4 %/ 1/ 69/ 3
05.07/ 288 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 3
06.07/ 300 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 3 (III laine ligikaudne algus) (töö ja õpirände lubamine madala nakkustasemega EL-välistest riikidest)
07.07/ 598 (+2)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 3
08.07/ 581 (+8)/ 1.4 %/ 1/ 69/ 3 (diagnoositud haigete arv ületas 2000 piiri)
09.07/ 481 (+8)/ 1.7 %/ 0/ 69/ 3
10.07/ 445 (+2)/ 0.4 %/ 1/ 69/ 5
11.07/ 339 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
12.07/ 155 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
13.07/ 220 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
14.07/ 426 (+1)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 4
15.07/ 546 (+1)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 4 (piirangute leevendamine, avalikud üritused siseruumides (kuni 1500 inimest), üritused väljas kuni 2000 inimest)
16.07/ 447 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
17.07/ 431 (+4)/ 0.9 %/ 1/ 69/ 4 (IV laine ligikaudne algus)
18.07/ 293 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
19.07/ 158 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
20.07/ 106 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
21.07/ 408 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 4
22.07/ 588 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 4
23.07/ 493 (+2)/ 0.4 %/ 0/ 69/ 3
24.07/ 383 (+1)/ 0.3 %/ 0/ 69/ 3
25.07/ 365 (+7)/ 1.9 %/ 0/ 69/ 3
26.07/ 240 (+1)/ 0.4 %/ 0/ 69/ 3
27.07/ 131 (+0)/ 0 %/ 0/ 69/ 3
28.07/ 300 (+3)/ 1.0 %/ 0/ 69/ 3
29.07/ 553 (+5)/ 0.9 %/ 0/ 69/ 3
30.07/ 686 (+9)/ 1.3 %/ 0/ 69/ 4
31.07/ 721 (+13)/ 1.8 %/ 0/ 69/ 4
01.08/ 531 (+8)/ 1.5 %/ 0/ 63/ 4
02.08/ 345 (+7)/ 2.0 %/ 0/ 63/ 5
03.08/ 257 (+1)/ 0.4 %/ 0/ 63/ 5
04.08/ 645 (+10)/ 1.6 %/ 0/ 63/ 4
05.08/ 961 (+22)/ 2.3 %/ 1/ 63/ 9 (diagnoositud haigete arv ületas 2100 piiri)
06.08/ 956 (+10)/ 1.2 %/ 1/ 63/ 9
07.08/ 961 (+10)/ 1.0 %/ 1/ 63/ 9
08.08/ 1405 (+14)/ 1.0 %/1/ 63/ 8
09.08/ 382 (+5)/ 1.3 %/1/ 63/ 8
10.08/ 1120 (+6)/ 0.5 %/ 1/ 63/ 8/ 9.3
11.08/ 1493 (+9)/ 0.6 %/ 1/ 63/ 9/ 9.8
12.08/ 1427 (+8)/ 0.6 %/ 1/ 63/ 9/ 10
13.08/ 1193 (+0)/ 0 %/ 1/ 63/ 8/ 9.2
14.08/ 1451 (+3)/ 0.2 %/ 0/ 63/ 8/ 8.5
15.08/ 1238 (+7)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 8/ 8.4
16.08/ 1046 (+6)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 7/ 8.3
17.08/ 313 (+2)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 6/ 8.3
18.08/ 1278 (+8)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 6/ 8.3
19.08/ 1162 (+7)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 7/ 7.1 (diagnoositud haigete arv ületas 2200 piiri)
20.08/ 885 (+20)/ 2.3 %/ 0/ 63/ 10/ 7.9
21.08/ 896 (+17)/ 1.9 %/ 0/ 63/ 10/ 8.4
22.08/ 1152 (+21)/ 1.8 %/ 0/ 63/ 11/ 8.9
23.08/ 454 (+7)/ 1.5 %/ 0/ 63/ 10/ 9.1
24.08/ 320 (+3)/ 0.9 %/ 0/ 64/ 11/ 8.9
25.08/ 1186 (+19)/ 1.6 %/ 0/ 64/ 11/ 9.6
26.08/ 1344 (+17)/ 1.3 %/ 0/ 64/ 10/ 10 (diagnoositud haigete arv ületas 2300 piiri)
27.08/ 1378 (+14)/ 1.0 %/ 0/ 64/ 10/ 11
28.08/ 1271 (+18)/ 1.4 %/ 0/ 64/ 12/ 12
29.08/ 1116 (+20)/ 1.8 %/ 0/ 64/ 9/ 13
30.08/ 667 (+10)/ 1.5 %/ 0/ 64/ 9/ 14
31.08/ 228 (+2)/ 0.9 %/ 0/ 64/ 9/ 14
01.09/ 2235 (+20)/ 0.9 %/ 0/ 64/ 9/ 15
02.09/ 1595 (+20)/ 1.3 %/ 0/ 64/ 8/ 16 (diagnoositud haigete arv ületas 2400 piiri)
03.09/ 2276 (+26)/ 1.1 %/ 0/ 64/ 10/ 16
04.09/ 2106 (+15)/ 0.7 %/ 0/ 64/ 9/ 16
05.09/ 2365 (+34)/ 1.4 %/ 0/ 64/ 7/ 17
06.09/ 1068 (+25)/ 2.3 %/ 0/ 64/ 7/ 18 (diagnoositud haigete arv ületas 2500 piiri)
07.09/ 725 (+16)/ 2.2 %/ 0/ 64/ 7/ 19
08.09/ 1770 (+32)/ 1.8 %/ 0/ 64/ 7/ 20
09.09/ 1838 (+22)/ 1.2 %/ 1/ 64/ 7/ 21
10.09/ 1903 (+15)/ 0.8 %/ 1/ 64/ 9/ 21
11.09/ 1845 (+32)/ 1.7 %/ 1/ 64/ 13/ 22 (diagnoositud haigete arv ületas 2600 piiri)
12.09/ 2197 (+23)/ 1.0 %/ 1/ 64/ 14/ 22
13.09/ 1596 (+21)/ 1.3 %/ 1/ 64/ 14/ 23 (aktiivseid haigusjuhte on üle 300)
14.09/ 1365 (+21)/ 1.5 %/ 1/ 64/ 16/ 24
15.09/ 2259 (+23)/ 1.0 %/ 1/ 64/ 19/ 25 (diagnoositud haigete arv ületas 2700 piiri)
16.09/ 2432 (+36)/ 1.5 %/ 2/ 64/ 20/ 26
17.09/ 2969 (+21)/ 0.7 %/ 3/ 64/ 19/ 25
18.09/ 2178 (+36)/ 1.7 %/ 3/ 64/ 23/ 27 (diagnoositud haigete arv ületas 2800 piiri)
19.09/ 3197 (+59)/ 1.8 %/ 2/ 64/ 20/ 29
20.09/ 1823 (+49)/ 2.7 %/ 3/ 64/ 22/ 31 (diagnoositud haigete arv ületas 2900 piiri; aktiivseid haigusjuhte on üle 400)
21.09/ 1575 (+18)/ 1.1 %/ 3/ 64/ 22/ 31
22.09/ 2862 (+36)/ 1.3 %/ 3/ 64/ 32/ 31
23.09/ 2374 (+56)/ 2.4 %/ 2/ 64/ 26/ 34 (diagnoositud haigete arv ületas 3000 piiri)
24.09/ 3020 (+44)/ 1.5 %/ 2/ 64/ 31/ 36
25.09/ 2534 (+42)/ 1.7 %/ 1/ 64/ 31/ 37 (diagnoositud haigete arv ületas 3100 piiri; hakkab kehtima öine alkoholimüügi keeld)
26.09/ 2646 (+47)/ 1.8 %/ 0/ 64/ 31/ 38 (aktiivseid haigusjuhte on üle 500)
27.09/ 2344 (+35)/ 1.5 %/ 0/ 64/ 31/ 39
28.09/ 2873 (+66)/ 2.3 %/ 0/ 64/ 33/ 43 (diagnoositud haigete arv ületas 3200 piiri)
29.09/ 2563 (+48)/ 1.9 %/ 1/ 64/ 36/ 45 (diagnoositud haigete arv ületas 3300 piiri; valitsus piirab külastajate arvu avalikel koosolekutel, üritustel ja spordivõistlustel; valitsus leevendab mitmeid reisimispiiranguid)
30.09/ 2733 (+56)/ 2.0 %/ 1/ 64/ 35/ 46 (aktiivseid haigusjuhte on üle 600)
01.10/ 2686 (+81)/ 3.0 %/ 2/ 65/ 36/ 51 (diagnoositud haigete arv ületas 3400 piiri; nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta üle 50)
02.10/ 2038 (+56)/ 2.7 %/ 2/ 66/ 36/ 52 (diagnoositud haigete arv ületas 3500 piiri)
03.10/ 2427 (+71)/ 2.9 %/ 2/ 67/ 36/ 53 (aktiivseid haigusjuhte on üle 700)
04.10/ 1238 (+29)/ 2.3 %/ 3/ 67/ 41/ 52 (aktiivseid haigusjuhte on alla 700; diagnoositud haigete arv ületas 3600 piiri)
05.10/ 630 (+10)/ 1.6 %/ 3/ 67/ 41/ 51
06.10/ 2204 (+42)/ 1.9 %/ 4/ 67/ 39/ 51
07.10/ 2263 (+56)/ 2.5 %/ 3/ 67/ 39/ 51 (diagnoositud haigete arv ületas 3700 piiri)
08.10/ 1509 (+45)/ 3.0 %/ 2/ 67/ 45/ 52
09.10/ 1686 (+49)/ 2.9 %/ 1/ 68/ 35/ 52 (diagnoositud haigete arv ületas 3800 piiri)
10.10/ 1815 (+37)/ 2.0 %/ 1/ 68/ 32/ 51
11.10/ 961 (+19)/ 2.0 %/ 1/ 68/ 31/ 50
12.10/ 882 (+18)/ 2.0 %/ 1/ 68/ 32/ 47
13.10/ 1999 (+24)/ 1.2 %/ 1/ 68/ 32/ 45 (aktiivseid haigusjuhte on alla 600; diagnoositud haigete arv ületas 3900 piiri)
14.10/ 1654 (+40)/ 2.4 %/ 1/ 68/ 35/ 44
15.10/ 2018 (+33)/ 1.6 %/ 1/ 68/ 35/ 40
16.10/ 1267 (+37)/ 2.9 %/ 1/ 68/ 35/ 38 (diagnoositud haigete arv ületas 4000 piiri)
17.10/ 1761 (+36)/ 2.0 %/ 2/ 68/ 30/ 36 (aktiivseid haigusjuhte on alla 500)
18.10/ 800 (+26)/ 3.3 %/ 1/ 68/ 32/ 35
19.10/ 680 (+7)/ 1.0 %/ 1/ 68/ 33/ 35
20.10/ 1706 (+42)/ 2.5 %/ 1/ 71/ 27/ 35 (diagnoositud haigete arv ületas 4100 piiri)
21.10/ 1651 (+44)/ 2.7 %/ 1/ 71/ 29/ 34
22.10/ 1499 (+75)/ 5.0 %/ 1/ 71/ 32/ 37 (diagnoositud haigete arv ületas 4200 piiri)
23.10/ 1580 (+53)/ 3.4 %/ 1/ 73/ 30/ 37
24.10/ 1335 (+52)/ 3.9 %/ 3/ 73/ 29/ 38 (aktiivseid haigusjuhte on üle 500, diagnoositud haigete arv ületas 4300 piiri)
kuupäev/testide arv (posit testide arv)/positiivsete testide % testide üldarvust/ inimesi intensiivis/ surmad/ haiglaravil/nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta.

Lisan punasega ka kriitilised piirid: posit testide arv päevas üle 50; positiivsete testide % testide üldarvust päevas üle 2 %; nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta üle 60.

Viimase 14 päeva keskmine posit testide arv testide üldarvust oli 2.6 % ja mediaan 2.4 %. Hinnanguliselt on aktiivseid haigusjuhte 506 ehk siis nii palju inimesi on viimase 14 päeva jooksul andnud positiivse proovi. Üks testitulemuse tühistamine.

Nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta (23.10.20 seis): Jõgevamaa 113; Ida-Virumaa 87; Harjumaa 42; Hiiumaa 22; Pärnumaa 14; Tartumaa 12; Saaremaa 12; Valgamaa 11; ülejäänud <10.
Sektor gazovoi ataki
Liige
Postitusi: 990
Liitunud: 27 Dets, 2012 10:02
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Sektor gazovoi ataki »

EESTI
kuupäev/testide arv (posit testide arv)/positiivsete testide % testide üldarvust/ inimesi intensiivis/ surmad/ haiglaravil/nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta

09.03/ 39 (+0)/ 0.0 %
10.03/ 69 (+3)/ 4.3 %
11.03/ 45 (+4)/ 8.9 %
12.03/ 120 (+24)/ 20.0 % (eriolukorra väljakuulutamine)
13.03/ 259 (+68)/ 26.0 % (TA muudab testimise strateegiat)
14.03/ 128 (+26)/ 20.0 %
15.03/ 162 (+36)/ 22.0 %
16.03/ 254 (+34)/ 13.0 %
17.03/ 238 (+20)/ 8.4 %
18.03/ 395 (+33)/ 8.4 %
19.03/ 239 (+9)/ 3.8 %
20.03/ 245 (+16)/ 6.5 %/ 0
21.03/ 308 (+23)/ 7.5 %/ 2
22.03/ 417 (+20)/ 4.8 %/ 4
23.03/ 495 (+26)/ 5.3 %/ 6
24.03/ 317 (+17)/ 5.4 % / 7 (karantiini karmistamine)
25.03/ 768 (+35)/ 4.6 % / 7
26.03/ 2281 (+134)/ 5.9 %/ 7
27.03/ 1010 (+37)/ 3.7 %/ 7
28.03/ 1200 (+70)/ 5.8 %/ 10 (3.5 %) (Saaremaa hooldekodus 28 nakatunut, neid nakatunuid mitte arvestades protsent 3.5)
29.03/ 1000 (+39)/ 3.9 %/ 10
30.03/ 856 (+36)/ 4.2 %/ 13/ 3
31.03/ 1149 (+30)/ 2.6 %/ 13/ 4
01.04/ 1952 (+34)/ 1.7 %/ 15/ 5
02.04/ 1372 (+79)/ 5.8 %/ 16/ 11
03.04/ 2514 (+103)/ 4.1 %/ 16/ 12
04.04/ 810 (+58)/ 7.2 %/ 20/ 13 (diagnoositud haigete arv ületas 1000 piiri)
05.04/ 1192 (+63)/ 5.3 %/ 17/ 15
06.04/ 864 (+11)/ 1.3 %/ 14/ 19
07.04/ 1684(+42)/ 2.5 %/ 12/ 21
08.04/ 1277 (+37)/ 2.9 %/ 11/ 24 (TA muudab testimise strateegiat, kõik perearsti saatekirjaga saavad testima)
09.04/ 1609 (+23)/ 1.4 %/ 9/ 24
10.04/ 1471 (+51)/ 3.5 %/ 9/ 24
11.04/ 1574 (+46)/ 2.9 %/ 11/ 24
12.04/ 899 (+5)/ 0.6 %/ 11/ 25
13.04/ 416 (+24)/ 5.8 %/ 9/ 28 /157
14.04/ 1513 (+45)/ 3.0 %/ 11/ 31/ 146
15.04/ 1709 (+29)/ 1.7 %/ 10/ 35/ 147
16.04/ 2058 (+34)/ 1.7 %/ 10/ 36/ 137
17.04/ 1576 (+25)/ 1.6 %/ 11/ 38/ 129
18.04/ 2018 (+53)/ 2.6 %/ 11/ 38/ 122 (diagnoositud haigete arv ületas 1500 piiri)
19.04/ 730 (+16)/ 2.2 %/ 10/ 40/ 125
20.04/ 602 (+7)/ 1.2 %/ 9/ 40/ 128
21.04/ 1289 (+17)/ 1.3 % / 9/ 43/ 124
22.04/ 1426 (+7)/0.5 %/ 7/ 44/ 114
23.04/ 1551 (+33)/ 2.1 %/ 7/ 45/ 109
24.04/ 1108 (+16)/ 1.4 %/ 6/ 46/ 103
25.04/ 1057 (+30)/ 2.8 %/ 6/ 46/ 99
26.04/ 604 (+9)/ 1.5 %/ 6/ 49/ 94
27.04/ 472 (+4)/ 0.8 %/ 7/ 50/ 95
28.04/ 1124 (+13)/ 1.2 %/ 9/ 50/ 91
29.04/ 1677 (+9)/ 0.5 %/ 10/ 50/ 89
30.04/ 1563 (+23)/ 1.5 %/ 9/ 52/ 75
01.05/ 1031 (+5)/ 0.5 %/ 7/ 52/ 72
02.05/ 697 (+5)/ 0.7 %/ 7/ 53/ 74 (avati välijõusaalid, vabaõhumuuseumid, lubati spordiüritusi õues)
03.05/ 743 (+1)/ 0.1 %/ 7/ 55/ 75 (diagnoositud haigete arv ületas 1700 piiri)
04.05/ 580 (+3)/ 0.5 %/ 6/ 55/ 77
05.05/ 1659 (+8)/ 0.5 %/ 6/ 55/ 70
06.05/ 1541 (+2) 0.1 %/ 4/ 55/ 70
07.05/ 1583 (+7)/ 0.4 %/ 4/ 56/ 61
08.05/ 1279 (+5)/ 0.4 %/ 5/ 58/ 58 (II laine ligikaudne algus)
09.05/ 954 (+8)/ 0.8 %/ 5/ 60/ 48
10.05/ 654 (+6)/ 0.9 %/ 5/ 60/ 51
11.05/ 595 (+2)/ 0.3 %/ 5/ 61/ 48 (avatakse kaubanduskeskused, raamatukogud)
12.05/ 1018 (+5)/ 0.5 %/ 5/ 61/ 48
13.05/ 1133 (+5)/ 0.4 %/ 5/ 61/ 47
14.05/ 1044 (+7)/ 0.7 %/ 5/ 62/ 44 (õppijatele, töötajatele ja perekondlikel põhjustel liikumine Soome vahet lubatud)
15.05/ 975 (+8)/ 0.8 %/ 5/ 63/ 42 (osaline kontaktõpe avatud, piir lahti Läti ja Leeduga)
16.05/ 752 (+4)/ 0.5 %/ 5/ 63/ 41
17.05/ 681 (+4)/ 0.6 %/ 4/ 63/ 43
18.05/ 671 (+10)/ 1.5 %/ 4/ 64/ 43 (eriolukord on lõppenud, spordisaalide ja ujulate avamine, osa piiranguid jäävad kehtima)
19.05/ 1258 (+8)/ 0.6 %/ 3/ 64/ 44
20.05/ 1028 (+3)/ 0.3 %/ 2/ 64/ 39
21.05/ 1280 (+6)/ 0.5 %/ 2/ 64/ 37
22.05/ 881 (+7)/ 0.8 %/ 2/ 64/ 37 (diagnoositud haigete arv ületas 1800 piiri)
23.05/ 650 (+14)/ 2.2 %/ 1/ 64/ 37
24.05/ 530 (+2)/ 0.4 %/ 1/ 64/ 39
25.05/ 812 (+1)/ 0.1 %/ 1/ 65/ 39
26.05/ 1500 (+10)/ 0.7 %/ 1/ 65/ 36
27.05/ 1527 (+6)/ 0.4 %/ 0/ 66/ 29
28.05/ 1122 (+11)/ 1.0 %/ 0/ 66/ 30
29.05/ 997 (+8)/ 0.8 %/ 0/ 67/ 31
30.05/ 1034 (+6)/ 0.6 %/ 0/ 67/ 26
31.05/ 694 (+4)/ 0.6 %/ 0/ 68/ 25
01.06/ 716 (+1)/ 0.1 %/ 0/ 68/ 26 (Schengeni riikidest, Euroopa Liidu riikidest ja Suurbritanniast lubatakse inimesi Eestisse, avalikud üritused lubatud, spaad ja kasiinod lahti, hooldekodusid ja haiglaid võib külastada)
02.06/ 1026 (+0)/ 0 %/ 0/ 68/ 20
03.06/ 1262 (+10)/ 0.8 %/ 0/ 69/ 19
04.06/ 1027 (+10)/ 1.0 %/ 0/ 69/ 20
05.06/ 1122 (+20)/ 1.8 %/ 0/ 69/ 16 ((diagnoositud haigete arv ületas 1900 piiri; TA - suur osa uutest haigusjuhtudest saavad alguse nakatumisest töökohal)
06.06/ 855 (+21)/ 2.5 %/ 0/ 69/ 13
07.06/ 654 (+8)/ 1.2 %/ 0/ 69/ 14
08.06/ 553 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 14
09.06/ 1121 (+7)/ 0.6 %/ 0/ 69/ 14 (lõppes tervishoiualane hädaolukord, mis kehtestati 13. märtsil)
10.06/ 1157 (+11)/ 1.0 %/ 0/ 69/ 15
11.06/ 955 (+7)/ 0.7 %/ 0/ 69/ 14
12.06/ 884 (+6)/ 0.7 %/ 0/ 69/ 14
13.06/ 666 (+3)/ 0.5 %/ 0/ 69/ 14
14.06/ 621 (+0)/ 0 %/ 0/ 69/ 14
15.06/ 645 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 14
16.06/ 1073 (+0)/ 0.1 %/ 0/ 69/ 15
17.06/ 1455 (+2)/ 0.1 %/ 0/ 69/ 12
18.06/ 1247 (+1)/ 0.1 %/ 0/ 69/ 12
19.06/ 1358 (+3)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 10
20.06/ 748 (+2)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 8
21.06/ 440 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 8
22.06/ 285 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 8
23.06/ 477 (+1)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 6
24.06/ 268 (+1)/ 0.4 %/ 1/ 69/ 6
25.06/ 350 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 7
26.06/ 569 (+3)/ 0.5 %/ 1/ 69/ 6 (võimalik, et mingil ajal muudeti haiglasse vastuvõtmise kriteeriume s.t. võeti ainult raskemaid haigeid)
27.06/ 450 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
28.06/ 368 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
29.06/ 351 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 5
30.06/ 769 (+2)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
01.07/ 658 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4 (piirangute leevendamine, avalikud üritused siseruumides (kuni 500 inimest), üritused väljas kuni 1000 inimest ja ööklubid ning muud meelelahutuskohad lahti (kuni 100 inimest))
02.07/ 710 (+1)/ 0.1 %/ 1/ 69/ 3
03.07/ 392 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 2
04.07/ 266 (+2)/ 0.4 %/ 1/ 69/ 3
05.07/ 288 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 3
06.07/ 300 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 3 (III laine ligikaudne algus) (töö ja õpirände lubamine madala nakkustasemega EL-välistest riikidest)
07.07/ 598 (+2)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 3
08.07/ 581 (+8)/ 1.4 %/ 1/ 69/ 3 (diagnoositud haigete arv ületas 2000 piiri)
09.07/ 481 (+8)/ 1.7 %/ 0/ 69/ 3
10.07/ 445 (+2)/ 0.4 %/ 1/ 69/ 5
11.07/ 339 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
12.07/ 155 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
13.07/ 220 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
14.07/ 426 (+1)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 4
15.07/ 546 (+1)/ 0.2 %/ 1/ 69/ 4 (piirangute leevendamine, avalikud üritused siseruumides (kuni 1500 inimest), üritused väljas kuni 2000 inimest)
16.07/ 447 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
17.07/ 431 (+4)/ 0.9 %/ 1/ 69/ 4 (IV laine ligikaudne algus)
18.07/ 293 (+1)/ 0.3 %/ 1/ 69/ 4
19.07/ 158 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
20.07/ 106 (+0)/ 0 %/ 1/ 69/ 4
21.07/ 408 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 4
22.07/ 588 (+1)/ 0.2 %/ 0/ 69/ 4
23.07/ 493 (+2)/ 0.4 %/ 0/ 69/ 3
24.07/ 383 (+1)/ 0.3 %/ 0/ 69/ 3
25.07/ 365 (+7)/ 1.9 %/ 0/ 69/ 3
26.07/ 240 (+1)/ 0.4 %/ 0/ 69/ 3
27.07/ 131 (+0)/ 0 %/ 0/ 69/ 3
28.07/ 300 (+3)/ 1.0 %/ 0/ 69/ 3
29.07/ 553 (+5)/ 0.9 %/ 0/ 69/ 3
30.07/ 686 (+9)/ 1.3 %/ 0/ 69/ 4
31.07/ 721 (+13)/ 1.8 %/ 0/ 69/ 4
01.08/ 531 (+8)/ 1.5 %/ 0/ 63/ 4
02.08/ 345 (+7)/ 2.0 %/ 0/ 63/ 5
03.08/ 257 (+1)/ 0.4 %/ 0/ 63/ 5
04.08/ 645 (+10)/ 1.6 %/ 0/ 63/ 4
05.08/ 961 (+22)/ 2.3 %/ 1/ 63/ 9 (diagnoositud haigete arv ületas 2100 piiri)
06.08/ 956 (+10)/ 1.2 %/ 1/ 63/ 9
07.08/ 961 (+10)/ 1.0 %/ 1/ 63/ 9
08.08/ 1405 (+14)/ 1.0 %/1/ 63/ 8
09.08/ 382 (+5)/ 1.3 %/1/ 63/ 8
10.08/ 1120 (+6)/ 0.5 %/ 1/ 63/ 8/ 9.3
11.08/ 1493 (+9)/ 0.6 %/ 1/ 63/ 9/ 9.8
12.08/ 1427 (+8)/ 0.6 %/ 1/ 63/ 9/ 10
13.08/ 1193 (+0)/ 0 %/ 1/ 63/ 8/ 9.2
14.08/ 1451 (+3)/ 0.2 %/ 0/ 63/ 8/ 8.5
15.08/ 1238 (+7)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 8/ 8.4
16.08/ 1046 (+6)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 7/ 8.3
17.08/ 313 (+2)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 6/ 8.3
18.08/ 1278 (+8)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 6/ 8.3
19.08/ 1162 (+7)/ 0.6 %/ 0/ 63/ 7/ 7.1 (diagnoositud haigete arv ületas 2200 piiri)
20.08/ 885 (+20)/ 2.3 %/ 0/ 63/ 10/ 7.9
21.08/ 896 (+17)/ 1.9 %/ 0/ 63/ 10/ 8.4
22.08/ 1152 (+21)/ 1.8 %/ 0/ 63/ 11/ 8.9
23.08/ 454 (+7)/ 1.5 %/ 0/ 63/ 10/ 9.1
24.08/ 320 (+3)/ 0.9 %/ 0/ 64/ 11/ 8.9
25.08/ 1186 (+19)/ 1.6 %/ 0/ 64/ 11/ 9.6
26.08/ 1344 (+17)/ 1.3 %/ 0/ 64/ 10/ 10 (diagnoositud haigete arv ületas 2300 piiri)
27.08/ 1378 (+14)/ 1.0 %/ 0/ 64/ 10/ 11
28.08/ 1271 (+18)/ 1.4 %/ 0/ 64/ 12/ 12
29.08/ 1116 (+20)/ 1.8 %/ 0/ 64/ 9/ 13
30.08/ 667 (+10)/ 1.5 %/ 0/ 64/ 9/ 14
31.08/ 228 (+2)/ 0.9 %/ 0/ 64/ 9/ 14
01.09/ 2235 (+20)/ 0.9 %/ 0/ 64/ 9/ 15
02.09/ 1595 (+20)/ 1.3 %/ 0/ 64/ 8/ 16 (diagnoositud haigete arv ületas 2400 piiri)
03.09/ 2276 (+26)/ 1.1 %/ 0/ 64/ 10/ 16
04.09/ 2106 (+15)/ 0.7 %/ 0/ 64/ 9/ 16
05.09/ 2365 (+34)/ 1.4 %/ 0/ 64/ 7/ 17
06.09/ 1068 (+25)/ 2.3 %/ 0/ 64/ 7/ 18 (diagnoositud haigete arv ületas 2500 piiri)
07.09/ 725 (+16)/ 2.2 %/ 0/ 64/ 7/ 19
08.09/ 1770 (+32)/ 1.8 %/ 0/ 64/ 7/ 20
09.09/ 1838 (+22)/ 1.2 %/ 1/ 64/ 7/ 21
10.09/ 1903 (+15)/ 0.8 %/ 1/ 64/ 9/ 21
11.09/ 1845 (+32)/ 1.7 %/ 1/ 64/ 13/ 22 (diagnoositud haigete arv ületas 2600 piiri)
12.09/ 2197 (+23)/ 1.0 %/ 1/ 64/ 14/ 22
13.09/ 1596 (+21)/ 1.3 %/ 1/ 64/ 14/ 23 (aktiivseid haigusjuhte on üle 300)
14.09/ 1365 (+21)/ 1.5 %/ 1/ 64/ 16/ 24
15.09/ 2259 (+23)/ 1.0 %/ 1/ 64/ 19/ 25 (diagnoositud haigete arv ületas 2700 piiri)
16.09/ 2432 (+36)/ 1.5 %/ 2/ 64/ 20/ 26
17.09/ 2969 (+21)/ 0.7 %/ 3/ 64/ 19/ 25
18.09/ 2178 (+36)/ 1.7 %/ 3/ 64/ 23/ 27 (diagnoositud haigete arv ületas 2800 piiri)
19.09/ 3197 (+59)/ 1.8 %/ 2/ 64/ 20/ 29
20.09/ 1823 (+49)/ 2.7 %/ 3/ 64/ 22/ 31 (diagnoositud haigete arv ületas 2900 piiri; aktiivseid haigusjuhte on üle 400)
21.09/ 1575 (+18)/ 1.1 %/ 3/ 64/ 22/ 31
22.09/ 2862 (+36)/ 1.3 %/ 3/ 64/ 32/ 31
23.09/ 2374 (+56)/ 2.4 %/ 2/ 64/ 26/ 34 (diagnoositud haigete arv ületas 3000 piiri)
24.09/ 3020 (+44)/ 1.5 %/ 2/ 64/ 31/ 36
25.09/ 2534 (+42)/ 1.7 %/ 1/ 64/ 31/ 37 (diagnoositud haigete arv ületas 3100 piiri; hakkab kehtima öine alkoholimüügi keeld)
26.09/ 2646 (+47)/ 1.8 %/ 0/ 64/ 31/ 38 (aktiivseid haigusjuhte on üle 500)
27.09/ 2344 (+35)/ 1.5 %/ 0/ 64/ 31/ 39
28.09/ 2873 (+66)/ 2.3 %/ 0/ 64/ 33/ 43 (diagnoositud haigete arv ületas 3200 piiri)
29.09/ 2563 (+48)/ 1.9 %/ 1/ 64/ 36/ 45 (diagnoositud haigete arv ületas 3300 piiri; valitsus piirab külastajate arvu avalikel koosolekutel, üritustel ja spordivõistlustel; valitsus leevendab mitmeid reisimispiiranguid)
30.09/ 2733 (+56)/ 2.0 %/ 1/ 64/ 35/ 46 (aktiivseid haigusjuhte on üle 600)
01.10/ 2686 (+81)/ 3.0 %/ 2/ 65/ 36/ 51 (diagnoositud haigete arv ületas 3400 piiri; nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta üle 50)
02.10/ 2038 (+56)/ 2.7 %/ 2/ 66/ 36/ 52 (diagnoositud haigete arv ületas 3500 piiri)
03.10/ 2427 (+71)/ 2.9 %/ 2/ 67/ 36/ 53 (aktiivseid haigusjuhte on üle 700)
04.10/ 1238 (+29)/ 2.3 %/ 3/ 67/ 41/ 52 (aktiivseid haigusjuhte on alla 700; diagnoositud haigete arv ületas 3600 piiri)
05.10/ 630 (+10)/ 1.6 %/ 3/ 67/ 41/ 51
06.10/ 2204 (+42)/ 1.9 %/ 4/ 67/ 39/ 51
07.10/ 2263 (+56)/ 2.5 %/ 3/ 67/ 39/ 51 (diagnoositud haigete arv ületas 3700 piiri)
08.10/ 1509 (+45)/ 3.0 %/ 2/ 67/ 45/ 52
09.10/ 1686 (+49)/ 2.9 %/ 1/ 68/ 35/ 52 (diagnoositud haigete arv ületas 3800 piiri)
10.10/ 1815 (+37)/ 2.0 %/ 1/ 68/ 32/ 51
11.10/ 961 (+19)/ 2.0 %/ 1/ 68/ 31/ 50
12.10/ 882 (+18)/ 2.0 %/ 1/ 68/ 32/ 47
13.10/ 1999 (+24)/ 1.2 %/ 1/ 68/ 32/ 45 (aktiivseid haigusjuhte on alla 600; diagnoositud haigete arv ületas 3900 piiri)
14.10/ 1654 (+40)/ 2.4 %/ 1/ 68/ 35/ 44
15.10/ 2018 (+33)/ 1.6 %/ 1/ 68/ 35/ 40
16.10/ 1267 (+37)/ 2.9 %/ 1/ 68/ 35/ 38 (diagnoositud haigete arv ületas 4000 piiri)
17.10/ 1761 (+36)/ 2.0 %/ 2/ 68/ 30/ 36 (aktiivseid haigusjuhte on alla 500)
18.10/ 800 (+26)/ 3.3 %/ 1/ 68/ 32/ 35
19.10/ 680 (+7)/ 1.0 %/ 1/ 68/ 33/ 35
20.10/ 1706 (+42)/ 2.5 %/ 1/ 71/ 27/ 35 (diagnoositud haigete arv ületas 4100 piiri)
21.10/ 1651 (+44)/ 2.7 %/ 1/ 71/ 29/ 34
22.10/ 1499 (+75)/ 5.0 %/ 1/ 71/ 32/ 37 (diagnoositud haigete arv ületas 4200 piiri)
23.10/ 1580 (+53)/ 3.4 %/ 1/ 73/ 30/ 37
24.10/ 1335 (+52)/ 3.9 %/ 3/ 73/ 29/ 38 (aktiivseid haigusjuhte on üle 500, diagnoositud haigete arv ületas 4300 piiri)
25.10/ 1267 (+60)/ 4.7 %/ 3/ 73/ 29/ 41 (diagnoositud haigete arv ületas 4400 piiri)
kuupäev/testide arv (posit testide arv)/positiivsete testide % testide üldarvust/ inimesi intensiivis/ surmad/ haiglaravil/nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta.

Lisan punasega ka kriitilised piirid: posit testide arv päevas üle 50; positiivsete testide % testide üldarvust päevas üle 2 %; nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta üle 60.

Viimase 14 päeva keskmine posit testide arv testide üldarvust oli 2.8 % ja mediaan 2.6 %. Hinnanguliselt on aktiivseid haigusjuhte 547 ehk siis nii palju inimesi on viimase 14 päeva jooksul andnud positiivse proovi.

Nakatunuid viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta (24.10.20 seis): Jõgevamaa 120; Ida-Virumaa 87; Harjumaa 43; Hiiumaa 32; Pärnumaa 15; Tartumaa 12; Saaremaa 12; Raplamaa 12; Valgamaa 11; ülejäänud <10.
Dr.Sci
Liige
Postitusi: 3309
Liitunud: 30 Okt, 2015 11:59
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Dr.Sci »

https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91461186
Positiivse proovi andis 22 Sloveenia jalgpallurit, teisipäevaks kavandatud mäng jääb ära

25 positiivse testi tulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht, neist 22 positiivse proovi andnud inimest on Sloveenia naiste jalgpallikoondise liikmed. Koondis saabus Tallinnasse, et pidada 27. oktoobril Euroopa meistrivõistluste valiksarja kohtumine Eestiga. Mängu ei toimu, edasise suhtes teeb otsuse UEFA. Sloveenia koondis naaseb tšarterlennuga kodumaale ja viibib seni hotellis isolatsioonis.

"Sloveenia naiste koondis viibis treeninglaagris Mariboris, kus neid testiti meile teadaolevalt mitu korda, viimati 20. oktoobril. Sloveenid lendasid Mariborist tšarterlennuga Moskvasse, kus mängisid 23. oktoobril EM-valikmängu Venemaaga. 24. oktoobril jõudsid nad tšarterlennuga Tallinnasse, kus neid testiti," ütles Eesti Jalgpalli Liidu avalike suhete juht Mihkel Uiboleht.
Kasutaja avatar
Vilks
Liige
Postitusi: 421
Liitunud: 23 Okt, 2013 18:34
Asukoht: Ida-Virumaa
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Vilks »

Siis tuleks 60-nest need 22 Sloveenia jalgpallinäitsikut mõtteliselt maha arvata. Jääks järgi 38.
Vilks pidi teispool Läti piiri hunt olema?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist