USA järgmine president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Re: USA järgmine president

Postitus Postitas Martin Herem »

Poleks uskunud, et ma siin sõna võtan ... tegelikult üliharva isegi loen seda teemat
Natuke naljaks on vaadata seda Trumpi propat,on ju ta üks teravamate sõnavõttudega seni ka lilleliste vastu olnud :D :D :D Aga ega poliitika ei haise,kui vaja siis tehakse kannapõõre ja hakatakse kaasa tundma :lol: .Aga poliitikas ja populismis peabki nii käituma,selliseid metaforoose(mitte tulistamisi) on ka meie poliitikas näidetena võtta. :write:
PS.Ma olen kindel,et osad konservatiivsemad USA kodanikud on sisimas isegi rõõmsad,et "sodomast" said lahti ja plakat,kus lilleliste pärast peaks minema sõtta,on ikka väga suur populism.
Kaugeltuuriv - kas ma saan õigesti aru, et kui kellelegi homod ei meeldi, siis ei peaks ta Daeshile truudust vandunud tegelase tapmist kritiseerima? Ja kui ta seda teeb, siis seda nimetad sa populismiks?
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kui Trump oleks ka oma valimiskmpaanias pooldanud näiteks tugevalt lillelisi,siis ei oleks sellised plakatid tundunud "krokodilli pisaratena".Hetkel aga haistis tema meeskond võimalust krabada mingeid hääli ja see on minu arvates populism.
Kaastundega pole siin midagi pistmist,lihtsalt külmalt kalkuleeritud arvestus.
Muideks peale seda tulistamist ei teinud Trump muud,kui nõudis,et seda,et Clinton nimetaks moslemeid äärmuslasteks,pani välja plakatid ,et a la tulistamises on süüdi Obama ning kärutas kohe relvalobby juurde külla,et mingeid lauseid kokku leppida PR jaoks(selleks,et relvalobby ei saaks halba märki külge),kuna on näha võimalust sellest,et sellised massitapmised lõppude lõpuks keeravad vindi üle ja rahvas hakkab valima karmima relvakontrolli poolt.
Ei tulnud see mokaotsast ja tegelikke põhjusi(väga lihtne võimalus USA kodanikele hankida automaatrelvi,ilma korraliku kontrollita) mittemainiv avaldus südamest,väga suur enesereklaami maik juures.Ja see ongi populism.
Sa said ikka väga valesti aru,kui arvad,et ma toetaks mingeid fundamentalistidest konservatiive,kellele lillelised on saatanast ja kippusid mind ISISE-ga samasse paati panema.
Küsimus ei ole ju USA-s mitte anult usupinnal olnud tulistamistest,iga aasta tapab mõni koolihull teisi lapsi haridusasutustes,tööandja peale tigedad ja vallandatud kõmmutavad töökohtades,jne.,jne.
Ja see on probleem,et mingi mees metsast,kellel psühholoogilisi häireid või on mingis osariigis vaatluse all,saab sõita teise piirkonda ja sealt poest rabada,mis tahab.Seni kuni USA ei saa relvalobbyle mingeid päitseid pähe,seni ka samad jamad korduvad,olgu siis seal eesotsas Obama,Trump või keegi kolmas.
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

Minu jaoks on päris selge, et kes tunneb mingitki rõõmu, või ei mõista hukka (ei suhtu sitasti) mingi napaka Daeshi kummardaja tegude üle - on ise napakas.
Trump tundub ka napakas, kuid mitte selline. Selliseid kloune on iga riigi poliitikas. Seepärast tundub mulle väga normaalne, kui ta homoklubi vastase rünnaku hukka mõistab. Ka siis, kui talle homod ei meeldi. Ka siis, kui ta kaitseb tänast USA relvaseadust.
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

nu Trumpi taheti vist tappa http://edition.cnn.com/2016/06/19/polit ... index.html
https://www.theguardian.com/us-news/201 ... egas-rally kuidas seda nüüd võtta mina igatahes palvetan Trumpi eest!
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Seersant Steiner kirjutas:nu Trumpi taheti vist tappa http://edition.cnn.com/2016/06/19/polit ... index.html
https://www.theguardian.com/us-news/201 ... egas-rally kuidas seda nüüd võtta mina igatahes palvetan Trumpi eest!
1. Palvetamine ei ole kunagi muutnud nende saatust, kelle eest palvetatakse. Küll nende oma, kes palvetavad, kuna nad saaksid selle ajaga midagi asjalikku korda saata.
2. Kui üks eestlane palvetab Donald Trumpi eest, peab ta ilmselt arstiga konsulteerima. Nii USA-le kui Eestile on Trump halvim tulemus, mis presidendivalimistelt välja võiks tulla.

Sulle ilmselt on Brexit kah meelepärane.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Trump on natuke tõmblema hakanud,nimelt lasi oma senise kampaania juhi lahti.
Huvitav oli vaadata BBC pealt,kuidas Trumpi nõunik keerutas.
Nimelt hakkas ajakirjanik näpuga Trumpi seisukohti lugema ja palus kommentaare.
Mind pani eriliselt huvi tundma vastus Trumpi seisukohale,et NATO on obsolite ja tuleks laiali lasta.
Nõunik maigutas suud ja ja vastas nagu meie kunagine president Rüütel, a la stiilis et oli olnud olla olnud ja muud olulised olnud(noh Rüütel ajas ju suust sellist vahtu,mis ei olnud mitte mingit värvi ja maiku).
Vägisi jäi mulje,et mees saadeti BBC-sse mingit uba ajama,et kuidagi asju klaarida.
Ju siis on Trumpi tiimile kohale jõudnud,et rahvusvaheline kogukond,kes elab lepingute reeglite järgi peavad Trumpi meheks,kes keerab USA täielikult isolatsiooni ning soovib hakata mängima reegli järgi mulle-sulle ehk siis Trumpi soovile vehkida rahakotiga ja teha rahvusvahelist poliitikat nagu hotellidire(minu sõnastus reeglile,kurgid sulle-raha mulle või mina maksan-ma olen Tallinnast,vana hea Eesti komõõdiat parodeerides).Aga probleem on selles,et rahvusvaheline suhtlus ei käi nagu hotellitubade müümine,seda prooviti Euroopas teha alates aastast 1914.Tulemuseks selginemine,et see maksis miljonite inimeste surma,riikide kadumise ja Külma Sõja,mis oleks päädinud Kuuba Kriisi eskaleerimisel ka maailmale enesetapuga,mistõttu riigid ja organisatsioonid ei tee müügimehe stiilis poliitikat nagu Trump sooviks.
Ja miks vahetati kampaaniajuhti on kindlalt seotud tabeliseisuga,hurraapeal olnud asjad on hakanud vaikselt seda isikut kahjustama.Olgu nii rikas,kui ta on aga va need sponsorid ei kipu mehele eriti pappi andma.Ja ma ei usu,et Trump on mees,kes tahaks oma varanduse presidendikampaanias ära kulutada.
Minu meelest hakkavad numbrid kampaaniale sealt kuskilt 10 miljardist taalast ja see vist herra isiklik varandus kokku.Nii,et püksata ta ei taha jääda.
Pangem siia valijate rahvusliku kooseisu,kes on kindlalt välja vihastatud:latiinod,asiaadid,mustanahalised,Ida-Euroopa päritolu immigrandid ja nende järglased(poolakad,tsehhid-slovakid,Baltikumi järeltulijad,kes kindlalt nõuavad NATO säilimist),jne.,jne.Ja siis saame me aru,et selle juhi lahtilaskmine oli suht sunnitud käik,proovitakse näidata,et eriliste hüüatuste tsenarist on kinga saanud ja härrased,võiksime rääkida.
Minu isikliku arvamuse järgi,selline isolatsiooni tee,viib maailma aga eriti Euroopa senise julgeolekuarhitektuuri lõhkumiseni ja sõdadeni siin ja see paneb ka Euroopa küsimuse ette(eelkõige Saksamaa,Prantsusmaa ja Itaalia),millise riigiga tulevikus hakata pikemas perspektiivis suhtlema.Ei pea olema hiromant,et see kolmik sihib sell juhul nii Hiinat,kui ka Venemaad.
Nii,et Steiner,kui sedasi,siis sina vist palvetad ka Eesti iseseisvuse lõppemise eest,sest tugevaima garandi NATO likvideerimisel oleme me jälle peenraha,nagu aastal 1939.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 22 Juun, 2016 11:02, muudetud 3 korda kokku.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Clinton on üsna veenvalt kogu selle Trumpi häda kokku võtnud.

http://arileht.delfi.ee/news/uudised/cl ... d=74882097

Ma ei jaga seda artiklit mitte selle pärast, et ma oleks mingi hull Clintoni fänn. Pigem selle pärast, et see on väga täpne ja kirjeldab üsna kenasti kogu Trumpi probleemi olemust - see mees lihtsalt ei kõlba riigijuhiks. Kui Trumpi on juba siseriiklikult nii lihtne rünnata, siis välispolitiliselt ärme hakka üldse rääkima. Pealegi on ta liigtundlik oma välise imidži pärast, mistõttu on ta kergesti šantažeeritav. Ja ärgu mitte lootkugi, et hiinlased&venelased co. jätavad selle võimaluse kasutamata.
2korda2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2korda2 »

kaugeltuuriv kirjutas:Minu meelest hakkavad numbrid kampaaniale sealt kuskilt 10 miljardist taalast ja see vist herra isiklik varandus kokku.Nii,et püksata ta ei taha jääda.
Miljard on päris suur summa, 10 miljardit veel 10 korda suurem. Tegelikud kulud on oluliselt väiksemad: https://www.washingtonpost.com/graphics ... n-finance/
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Näed siis,jäin seda tuubi mõga uskuma,mis väidetavalt rääkis maksumustest.
Vaatasin ka eelmise valimiste kogukulu kokku,see olnud 1,8 miljardi kanti.
Miljard olla kogunud toona Obama ja ülejäänud see mormoonist mees.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kilo Tango kirjutas:2. Kui üks eestlane palvetab Donald Trumpi eest, peab ta ilmselt arstiga konsulteerima. Nii USA-le kui Eestile on Trump halvim tulemus, mis presidendivalimistelt välja võiks tulla.
Nüüd, kus Sanders on rajalt maas, peab nõustuma. Too vana oli veel hullem.
Kasutaja avatar
Aixc
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aixc »

Ma ei ole ausalt öeldes kampaaniat eriti jälginud ja pole selles mõttes ka hobust selles jooksus, kuid Clintoni avaldused selle kohta, et Trump on liigtundlik pelgalt oma välise imidži pärast, mistõttu on ta kergesti šantažeeritav on küll naljakad, eriti kui ise on läbi ajaloo vist ainus presidendikandidaat, kes FBI uurimise all?
Äsja lekitati avalikkuse ette segased diilid Clinton Foundationile tehtud annetuste kohta, pea kohal ripub Wikileaksi ähvardus teha avalikuks järjekordsed failid. Hiinlastele&venelastele co. või kes iganes infot haldab oleks Clinton magus pala ja vaevalt et jätavad šantažeerimisvõimaluse kasutamata.

WikiLeaks unleashes new 88GB 'insurance file' onto the web – but what's inside them?
http://www.ibtimes.co.uk/wikileaks-unle ... em-1566702

http://www.breitbart.com/2016-president ... y-clinton/

http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... an-hackers
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

[quote="Kilo Tango"][quote="Seersant Steiner"]nu Trumpi taheti vist tappa http://edition.cnn.com/2016/06/19/polit ... index.html
https://www.theguardian.com/us-news/201 ... egas-rally kuidas seda nüüd võtta mina igatahes palvetan Trumpi eest![/quote]

1. Palvetamine ei ole kunagi muutnud nende saatust, kelle eest palvetatakse. Küll nende oma, kes palvetavad, kuna nad saaksid selle ajaga midagi asjalikku korda saata.
2. Kui üks eestlane palvetab Donald Trumpi eest, peab ta ilmselt arstiga konsulteerima. Nii USA-le kui Eestile on Trump halvim tulemus, mis presidendivalimistelt välja võiks tulla.

Sulle ilmselt on Brexit kah meelepärane.[/quote]

Minul on küsimus! Miks kõik inimesed peavad nagu üks sõna laulma ühte laulu? Ja need kes on vastu või teisel arvamusel kohe peetakse lollakaks ? Clinton on establishmenti liige! Ta on karjääri poliitik kes on vastutav paljude sigatuste eest! Benghazi on üks näide kuidas teati rünnakust ja ei tehtud midagi ! Tänu oma usa sõpradele olen väga hästi kodus usa sisepoliitikaga. Brixitit toetan ka! https://www.youtube.com/watch?v=JFt-pRIvL9E
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Aixc kirjutas:Äsja lekitati avalikkuse ette segased diilid Clinton Foundationile tehtud annetuste kohta, pea kohal ripub Wikileaksi ähvardus teha avalikuks järjekordsed failid. Hiinlastele&venelastele co. või kes iganes infot haldab oleks Clinton magus pala ja vaevalt et jätavad šantažeerimisvõimaluse kasutamata.
Teisest küljest on nad valmis ka dokumente fabritseerima. Kui peaks ilmuma välja Wikileaksi lekitatud Vene välisluure memo Hillary tagant dokumentide korjamisest või tema rahastamisest või ükskõik millest, siis sellega võib üldiselt peed pühkida.
Seersant Steiner kirjutas:Minul on küsimus! Miks kõik inimesed peavad nagu üks sõna laulma ühte laulu? Ja need kes on vastu või teisel arvamusel kohe peetakse lollakaks ? Clinton on establishmenti liige! Ta on karjääri poliitik kes on vastutav paljude sigatuste eest!
See tsitaat on ühel ajal nii küsimus kui vastus...
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Postitus Postitas Kulibin »

Vabandust, aga IMHO peavad suuri ja vägevaid asju juhtima suurte munadega mehed.
Seega on Clintonimutt välistatud. Munadepuudus on tema puhul tegelikult veel teisejärguline probleem. :twisted:
Me ju kõik näeme, mis euroopas toimub ja selles on süüdi munade puudumine. Riigivõim on feminiseerunud, et mitte sittasti öelda, et p...stunud. Kerge saak diktaatoritele.
---------------------------------------------------------
Ärge siin sõnuge Trumpi võitu ära, mul hulga raha kihlveokontoris ja silmanurk tõmbleb juba. :wink:
---------------------------------------------------------
Kunagi hulga aastaid tagasi, kui see saksimängijast eluvend kes Hillaryle sarvi tegi presidendiks kandideeris, ei uskunud eriti paljud, et võidab.
Mul õnnestus tookord võita koefitsendiga 1:4. Mis oli ikka kõva boonus. 8)
----------------------------------------------------------
Ja ei maksa eriti presidendikampaaniatest mingit iva otsida, need on koguaeg olnud selline tsirkus. See kes rohkem vastast mustab ja populistliku ila suust välja pritsib, see võidab.
Trump on igati tore ja tubli mees. Kui vaja suudab rusikaga lauale raksata ja öelda mida sellest sitasest maailmast arvab.
Vana kaval rebane on ta ärimehena niikuinii, mis on väga oluline pluss KGB polkovniku vastu.
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Seersant Steiner kirjutas:...Minul on küsimus! Miks kõik inimesed peavad nagu üks sõna laulma ühte laulu? Ja need kes on vastu või teisel arvamusel kohe peetakse lollakaks ? ... Brixitit toetan ka!
On palju põhjusi, miks inimest lollakaks pidada. Üks võimalik eriarvamus on näituseks see kui keegi läheb tiheda liiklusega tänaval punase tulega üle tee. No ei ole eriti arukas tegu. Ma julgeks väita, et selline arutu Eestile kahjulike lahenduste toetamine saab olla tingitud ainult kahest võimalikust ilmingust. Kumbki pole eriti positiivne.
Et kellelgi ei jääks kaksipidi mõtlemist, siis need on:
1. "Eriarvamusel" olija on vargkoloraadomardikas
2. Tegemist on pehmelt öeldes rumala inimesega

Ehk siis sa võid tunda ennast kõrvust tõstetuna kui lollakaks peetakse - see on teise variandiga võrreldes lausa kiitus.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist