O: Täägivrakke
- dZonn
- Liige
- Kontakt:
O: Täägivrakke
Üldiselt kõlbavad täiesti sellisel kujul nagu maa seest välja tulevad. Seisukord pole oluline, peaasi, et täägi kujuga veel on. Pakkumised tehke privasse.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
???
Kahjuks pole kunagi surnuks roostetanud ronti kaasa tarinud. Põhjus väga lihtne, meie maakonnas keegi midagi ei kaeva (vähemalt mina ei tea). Väga suurt lahingutegevust pole toimunud. Kui midagi tulebki välja, siis tavaliselt vanast majast remondi käigus.Ja kui enne pakutigi, siis ütlesin lihtsalt ära, kuna ei raatsinud raha välja käia. Samuti jätavad täiesti külmaks terad, mida keegi on üritanud restaureerida- lihvida, siluda, värvida, vahetada käepidemeid jne.
Nüüd üks tuttav on samuti asunud kokku korjama just surmani roostes tääke, mõõku jm endisi külmrelvi+ muud õnnetus seisukorras militaarträäni-auklikud roostes kiivrid, läbiussitanud pandlad, ühesõnaga kogu staff, väljaarvatud endised tulirelvad. Tema jaoks on just oluline, et asi oleks võimalikult roostes, oksüdeerinud, ära kulunud, lömmis. Tahab oma talust suvekoduks ümberehitatud pesas saali seinad ära ehtida. Hiljuti toodi mulle kaks läbiroostetanud WH pannalt, mõlemad rihmadega, pakkusin talle mõlemat tasuta. Asi lõppes sellega, et natuke parem, koos enam-vähem pehme rihmaga jäigi mulle alles ja jubedam läks minema. Surusin asja kaasa tasuta, kuid hiljem avastasin, et arvele on laekunud 300 krooni.
Nüüd üks tuttav on samuti asunud kokku korjama just surmani roostes tääke, mõõku jm endisi külmrelvi+ muud õnnetus seisukorras militaarträäni-auklikud roostes kiivrid, läbiussitanud pandlad, ühesõnaga kogu staff, väljaarvatud endised tulirelvad. Tema jaoks on just oluline, et asi oleks võimalikult roostes, oksüdeerinud, ära kulunud, lömmis. Tahab oma talust suvekoduks ümberehitatud pesas saali seinad ära ehtida. Hiljuti toodi mulle kaks läbiroostetanud WH pannalt, mõlemad rihmadega, pakkusin talle mõlemat tasuta. Asi lõppes sellega, et natuke parem, koos enam-vähem pehme rihmaga jäigi mulle alles ja jubedam läks minema. Surusin asja kaasa tasuta, kuid hiljem avastasin, et arvele on laekunud 300 krooni.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline