Scoutspataljon RESPECT.
Scoutspataljon RESPECT.
Hiljuti on telesse ilmunud uus Scoutspataljoni reklaam. Tüüp sõidab oma maasturiga mingi pubi ees seal juba oleva kamba uued mootorattad külili ja nõuab respekti. Respekt - austus on siiski kahepidine nähtus. Antud reklaam propageeriks nagu rullnoklust ja jätab Scoutspataljonist pigem kahtlase väärtusega kasvatusasutuse mulje. Tegemist ei ole ju kohaga kus õpetatakse linna vahel oksi laiali ajama. Enne kui sobid relva kandma pead sobima tsiviili.
Või siiski püütakse asjale lihtsalt läheneda tänapäeva rullnoka mõtteviisi tasandilt.
Siin siis reklaam ise:
http://www.youtube.com/watch?v=dD9yi0VaPUY
Või siiski püütakse asjale lihtsalt läheneda tänapäeva rullnoka mõtteviisi tasandilt.
Siin siis reklaam ise:
http://www.youtube.com/watch?v=dD9yi0VaPUY
-
- Liige
- Kontakt:
Tegu oleks pigem nagu mingi salaorganisatsiooni reklaamiga. Võrdle näiteks: grupp neegreid võtavad kinni neonatsi. Enne kui ta tappa saama hakkab märgatakse, et ta kannab sama sõrmust (tätoveeringut vms) ja peale selle: RESPECT! Mehed räpivad lahedalt koos edasi.
Aga eks reklaam peabki olema mõjus. Minu meelest on vajutatud suht õigetele nuppudele. Nähtavasti järgnevad reklaamid teemal, kuidas välimuselt nohikust endine Scout saab mingilt tibilt tähelepanu, kuidas tööintervjuul saabub unelmate töökoht jne. Päris huvitav oleks näha, kas on olnud raha ja viitsimist teha ikka terve reklaamiseeria
Aga eks reklaam peabki olema mõjus. Minu meelest on vajutatud suht õigetele nuppudele. Nähtavasti järgnevad reklaamid teemal, kuidas välimuselt nohikust endine Scout saab mingilt tibilt tähelepanu, kuidas tööintervjuul saabub unelmate töökoht jne. Päris huvitav oleks näha, kas on olnud raha ja viitsimist teha ikka terve reklaamiseeria

Kurat, miks kujutatakse Scoutspati mehi sihukeste tontidena, kes parkides 10 tsiklit hunnikusse ajab?! Kohtusse vaja anda.
Tõsisemalt rääkides, päris naljakas ja lahe reklaaam, ainult selle "respektiga" üritati liiga popp ja noortepärane olla. Teisest küljest, maksumaksja raha eest reklaamifirmade nuumamist ka ei poolda.
Tõsisemalt rääkides, päris naljakas ja lahe reklaaam, ainult selle "respektiga" üritati liiga popp ja noortepärane olla. Teisest küljest, maksumaksja raha eest reklaamifirmade nuumamist ka ei poolda.
Lisan veel juurde, et reklaami päästis suht vaimukas idee, teostus oli keskpärane. Tüübid ei olnud kõige õnnestunumalt välja valitud, spetsiifiline muusika oleks ühteist juurde andnud, tsiklite kukkumise stseen oli nõrk jne. Reklaamifirma vist kasutas ära, et ega tellija erilisele kvaliteedile rõhku pane ja võttis asja natuke ülejala.
See reklaam on kuidagi tuttav, kümmekond aastat tagasi oli Soome TV-s peaaegu samasugune õllereklaam (karmid mehed jõid õlut, üks avas pudeli silmaga, üks kõrvaga, siis tuli kena näitsik uut tüüpi korgiga pudeliga ja tegi selle käega lahti, karmid mehed vaatasid ja ütlesid "Respect" või midagi sarnast.
Igatahes tulid see vana õllereklaam ja näitsik väga meelde.
Igatahes tulid see vana õllereklaam ja näitsik väga meelde.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Siiski-siiski. Ei maksaks seda kohe jõmlusega siduda. Sest kui reklaami tähelepanelikult vaadata, siis näeb, et:
1. Maastur pargitakse korrektselt ja õigesse kohta
2. Tsiklid vajuvad külili mitte löögist või otsasõidust, vaid õhulainest/vibratsioonist
Mis näitab, et tsiklite ümber vajumine oli mitte maasturiomaniku süü, vaid tsikliomanike mittekorrektne parkimine.
Ainus reklaamis häiriv koht oli see, kui kutt silmitses koos tsiklimeestega vimplit rinnas. See mõjus jõmlusena. A la "mul on, teil pole". Lihtsalt oleks võinud ükskõikselt tsiklijõmme vaadata.
1. Maastur pargitakse korrektselt ja õigesse kohta
2. Tsiklid vajuvad külili mitte löögist või otsasõidust, vaid õhulainest/vibratsioonist
Mis näitab, et tsiklite ümber vajumine oli mitte maasturiomaniku süü, vaid tsikliomanike mittekorrektne parkimine.
Ainus reklaamis häiriv koht oli see, kui kutt silmitses koos tsiklimeestega vimplit rinnas. See mõjus jõmlusena. A la "mul on, teil pole". Lihtsalt oleks võinud ükskõikselt tsiklijõmme vaadata.
Samas on reklaami sihtgrupp noored ja nendele tuleb omamoodi läheneda. Sõjaväelaseid peetakse üldiselt "karmideks kuttideks" ning selliste tegelastega käib tavaliselt austus ehk inglise keeles respect kaasas.janno823 kirjutas:Iseenesest reklaam on heaAga minu arust liiga getolik, respekt ja värki ei sobi nagu neile seal reklaamis
Aga se on ainult minu isklik arvamus
Tegemist on minu arvates hea mõttega, ent seda juhul, kui tuleb terve reklaamiseeria, nagu Frundsberg siin teemas juba välja pakkus. Kui see reklaam jääb ainsaks, võib see tõesti Scoutspataljoni mainet isegi veidi kahjustada, aga tugeva reklaamiseeria korral oleks edu kindel.
Ega ma ei olegi väitnud et mõtte oleks halb, aga lihtsalt mai ole kindel kas just selline reklaam Scoutspataljonil olema peabJuhan K kirjutas:Samas on reklaami sihtgrupp noored ja nendele tuleb omamoodi läheneda. Sõjaväelaseid peetakse üldiselt "karmideks kuttideks" ning selliste tegelastega käib tavaliselt austus ehk inglise keeles respect kaasas.janno823 kirjutas:Iseenesest reklaam on heaAga minu arust liiga getolik, respekt ja värki ei sobi nagu neile seal reklaamis
Aga se on ainult minu isklik arvamus
Tegemist on minu arvates hea mõttega, ent seda juhul, kui tuleb terve reklaamiseeria, nagu Frundsberg siin teemas juba välja pakkus. Kui see reklaam jääb ainsaks, võib see tõesti Scoutspataljoni mainet isegi veidi kahjustada, aga tugeva reklaamiseeria korral oleks edu kindel.

joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
tolle reklaamifirma esindaja käis scoutsis rääkimas,et see oligi niimoodi kerge huumoriga mõeldud ja samas pidi vihjama,et sõdurid on karmid sägad.
reklaamipoisi kallal ilgute asjata,ta on minu hea kamraad ja semu ning tegi täpselt seda,mida tal kästi teha.filmi "Klass" negatiivsed tegelased pidid ka sageli sõimata saama,sest nende filmirollid samastatakse päriseluga.
reklaamipoisi kallal ilgute asjata,ta on minu hea kamraad ja semu ning tegi täpselt seda,mida tal kästi teha.filmi "Klass" negatiivsed tegelased pidid ka sageli sõimata saama,sest nende filmirollid samastatakse päriseluga.
-
- Liige
- Kontakt:
Aga kes siin siis nii väga sõimanud on? Lihtsalt tegemist on reklaamiga, mis eeldaks järge (võrdle näiteks kunagised Frederik õlle reklaamid). Ülesehitus põhineb ootamatul pöördel sündmustes. Kui jätta lihtsalt 1 reklaam siis see kas tüütab ära kui seda pidevalt kedrata või see unustatakse kui seda mitte kedrata. Ongi kogu tarkus.
Minu arust väga imelik reklaam. Sõdurist jääb siuke ülbe mulje!
Pealegi ma tahaks tõesti näha mitu inimest 10 tunneksid tänava peale selle ladina keelse kirjaga märgi ära?!
Eino huvitav lähenemine kuid see,et temal on probleem baikeritega on kuidagi "rassistlik". Varsti hakkab ajateenija telekas neegreid peksma!
---
Irw . Hea,et nemad autode reklaame ei tee. Muidu näiteks üks mees sõidab oma autoga inimestele otsa ning siis ütleb,et tugevam jääb ellu vms eriti tobedat.
Pealegi ma tahaks tõesti näha mitu inimest 10 tunneksid tänava peale selle ladina keelse kirjaga märgi ära?!
Eino huvitav lähenemine kuid see,et temal on probleem baikeritega on kuidagi "rassistlik". Varsti hakkab ajateenija telekas neegreid peksma!
---
Irw . Hea,et nemad autode reklaame ei tee. Muidu näiteks üks mees sõidab oma autoga inimestele otsa ning siis ütleb,et tugevam jääb ellu vms eriti tobedat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline