NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Sai töökojas jälle laudade alt puhtaks tehtud ja leutud terve hunnik salvesid mis seal ei tea mida tegid ja seda ka ei tea kes nad sinna pani ja milleks.Samas ei tea enam millistele riistadele nad sobivad.Kaliibrid on erinevad,6,35mm-7,65mm-9mm Short-9mm Luger-9mmPara.Ehk mönel vaja.
Hinnad tüki eest 250eek.
Kui vötta köik salved siis hind 2550eeku.See teeks 127eeku salve eest.Kui see odav ei ole siis ma ei tea...
Tervitustega West.
Viimati muutis west, 21 Dets, 2007 11:33, muudetud 2 korda kokku.
hillart kirjutas:See teise, suurema, foto allosas vasakul (1 padruniga), kaherealine.
Kas see mitte Browning High Power`i oma pole?
Kui on, siis võtaks kohe ära.
101% just kindel ei ole aga see siiski vaevalt HP-le sobiv salv on...
Pigem nagu CZ, Beretta või mõni muu selline
Aga muidu peris hea salvede valik
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Jah see pole HP salv,eks ta mingi Beretta oma ole.Mis ma seal tuvastada saan on üks Llama 7,65 ja Makarovi salv,Beretta 70,PP salv nagu ka sees.FN 1910 peaks olema.ülejaand pean uurima.Mingi Star tüüpi magasiin ka sees
valloon kirjutas:Ütle siis kohe, et tahad kõik korraga müüa,sel juhul poleks vaja toppida,et ühe hind 250.-eeki.
Loomulikkult tahaks ma köike korraga müüa,eks ühte pakki on kergem saata kui 20 pakki,oled sa nöus minuga??Olen ju selle eest nöus isegi loovutada 2500 eeku.
Mis sinu küsitud PP salve puutub siis ma ei tea kas seal möni läheb 100% PP,le,ja pead vaevama ja tuhlama ja proovima kas ikka läheb selleks on minu aeg liiga kallis.
Eks talve koristamistega tuleb neid veel kindlasti välja ja muid sellise mitte nii hea kvaliteediga asju mis sai kunagi nurkadesse loobitud.Eks siis panen ikka välja siia.