MT-LB
Minu ajal nad laigulised ei olnud ,number pidi kindlasti olema- isegi käisin karauulis platsist mööda kus neid seisis tösises koguses.Värvisid neid asju seal tavalised ajateeniad, rohelised trimpleksid olid kellegi demblitöö.
Mötlema pani see CA vesikas , mis karbis oli - aga paraku ei mäleta enam
kas meil seal midagi oli masinatele sirgeldatud.Ausalt öeldes ei suhtunud sellesse asja eriti südamega ja näppida neid asju saime suht harva.
Mötlema pani see CA vesikas , mis karbis oli - aga paraku ei mäleta enam
kas meil seal midagi oli masinatele sirgeldatud.Ausalt öeldes ei suhtunud sellesse asja eriti südamega ja näppida neid asju saime suht harva.
Miskitpidi nii see asi välja nägi, aga number oli ka .
http://armoured.vif2.ru/MT-LB_e_8.GIF
http://armoured.vif2.ru/MT-LB_e_8.GIF
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Ikka pidi. Samuti nagu rinnamärki võisid kanda vaid vastava nimetusega väeosa sõdurid. Kes teistesse väeosadesse komandeeritult avastasid alatihti oma märgid pännu panduks saanud kohalike demblite poolt.Sest auasi oli ju koju minna armsa Leonid Ilijtši stiilis, rinnas märgid alates komsomoli ja 20 langevarjuhüppe rinnamärgist ning lõpetades allveelaevniku märkidega, muudest vahepealsetest rääkimata. Seda kõike ühel rinnal ja oma silmaga nähtuna. (Kust kurat see allveelaevniku märk viluks löödi, ei ole ma suutnud 25 aasta jooksul selgeks mõelda, sõjakooli lõpumärk virutati igal juhul magava tehnilise territooriumi korrapidaja kuuelt. kuna korrapidaja oli õhtust saadik rakettide päisosade kontakte piiritusega "hooldanud", siis avastas ta selle liiga hilja ning ainukeseks reaktsiooniks oli kaeblemine stiilis "Ranše soldatõ komandira otsom tšitali, a teper tolko i dumajut, kak znatšok spizdit"-varem pidasid sõdurid komandöri isaks, aga nüüdsel ajal muust ei mõtlegi kuis märk pihta panna )fossiil kirjutas:Ahah, aga kas selleks, et masinal võiks olla kaardiväe märk, pidi ka väeosa nimetuses sisalduma "Gvardeiski"?
Urmas.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Nojah, eks selles väeosas, kus mina teenisin, oli sama trend, demblisse mindi teinekord nagu papagoi, lisaks veel rinnaesine kõikvõimalikke kulinaid täis
Aga tegelikult tahtsin välihalli käest teada, et kas ta teenis kaardiväeosas või ei, kuna sinu poolt postitatud pildil oleval masinal muud märki peale kaardiväe oma ei ole.
Urmas.

Aga tegelikult tahtsin välihalli käest teada, et kas ta teenis kaardiväeosas või ei, kuna sinu poolt postitatud pildil oleval masinal muud märki peale kaardiväe oma ei ole.
Urmas.
Ei seda kaardiväemärki ei olnud kindlasti, number aga küll.Mötlesin seda CA
markeeringut ...aga ei mäleta,sama lugu ka kamraadiga ,kes seal teenis-
mäluauk.
Mundripededest rääkides- meil löigati juppideks messingust meditsiinilisi karpe ,materjalist valmistati seerupaguni paelu ja tähti.-mundri kraele ömmeldi külge valgest juhtmeisolatsioonist triipe-sinelist tehti mingi angoora
karvaline asi terasharja abil-mütse "triigiti "venitati jms. nii mönigi vend , kelle karvik oli imeväel muutunud körgemaks kui bataljonikomandöri papaaha kartsa lendas
- aga mis seal ikka - see köik teadus omaette.
markeeringut ...aga ei mäleta,sama lugu ka kamraadiga ,kes seal teenis-
mäluauk.
Mundripededest rääkides- meil löigati juppideks messingust meditsiinilisi karpe ,materjalist valmistati seerupaguni paelu ja tähti.-mundri kraele ömmeldi külge valgest juhtmeisolatsioonist triipe-sinelist tehti mingi angoora
karvaline asi terasharja abil-mütse "triigiti "venitati jms. nii mönigi vend , kelle karvik oli imeväel muutunud körgemaks kui bataljonikomandöri papaaha kartsa lendas

- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Areneb pisitasa ja tegelikult polegi need kummipaelad nii hirmsad, nagu võis karta. Või peaks roomiku ülemine pool rataste peal lesima? Ma seda riistapuud ei tunne lihtsalt...
Selle vastu et veorataste peal kipub kummiroomiku nõgusaks tõmbama aitavad plastist tehtud poolkaared, mis toetavad seestpoolt, kuna roomik tuleb peale siis näha ei jää.
Urmas.
Selle vastu et veorataste peal kipub kummiroomiku nõgusaks tõmbama aitavad plastist tehtud poolkaared, mis toetavad seestpoolt, kuna roomik tuleb peale siis näha ei jää.
Urmas.
Mulle teeb erilist röömu , et mehed on tegevuses (eriti need kelle käpp kangi
küljes käind)!
Valdan keelt ja olen pidanud naaberaladel veetma pikki aastaid ,kuid pean seda siiski ikka veel sundseisuks,mistöttu mul ei meeldi nende saitides surfata. Kui teate vöi leiatae sealt midagi antud projektile abiksolevat palun
märkige ära.(üks massin veel tulemas)
küljes käind)!
Valdan keelt ja olen pidanud naaberaladel veetma pikki aastaid ,kuid pean seda siiski ikka veel sundseisuks,mistöttu mul ei meeldi nende saitides surfata. Kui teate vöi leiatae sealt midagi antud projektile abiksolevat palun
märkige ära.(üks massin veel tulemas)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist