odav trükkimine

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

odav trükkimine

Postitus Postitas Satakas »

pole küll päris "ostan/müün/vahetan" aga kuivõrd tahan siiski teenust MÜÜA, siis ehk ei lange pahameeletormi küüsi.

see kuulutus oleks nimelt kõigile, kel mingit pistmist trükkimisega. nimelt olen oma kõrvategevusharu (kõik seoses raamatutega) sinnamaale "laiendanud", et organiseerin trükkimist meie internatsionaalsete sõprade, hiinlaste juures. hinnad laias laastus eesti omadest 1,5x odavamad aga ütlen ausalt, et kord on juhtunud ka viiekordne vahe. seejuures kvaliteet on korralik.

nii, et kui keegi memuaare või KV õppematerjale trükkima hakkab, võtku ühendust.
araterI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Nojah, nii ta on, et ega odava hinna vastu ei saa :)
Pilt
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

kümnesse!
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Noor »

Saatsin pm-i.

Samuti kui keegi siin foorumis fototöötlusega viitsib tegeleda või kujundamisega, palun võtke privas ühendust :wink:
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
alex
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alex »

kui operatiivne see side Hiinaga on - ma mõtlen kui sooviks ürituse flayereid vms lühiajalist kas see on ka mõeldav?
Kasutaja avatar
tavuskin
Liige
Kontakt:

...

Postitus Postitas tavuskin »

Tere!
Kui juba trükijutuks läks, siis äkki oskab keegi soovitada, kus oleks hea lihtne ja odav teha auto pamperile weebika kleebis?

T.
jedem das sein
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

alex kirjutas:kui operatiivne see side Hiinaga on - ma mõtlen kui sooviks ürituse flayereid vms lühiajalist kas see on ka mõeldav?
kiired asjad on mõeldavad aga kahjuks on transpordihinnad sellisel juhul erinevad. ma pole raudteetransporti uurinud sest tegelen peamiselt raamatutega, mis teadupärast on pika säilivusajaga kaup. laevad, millega m arvestanud olen, käivad umbes 35-45 päevaga.

ma kardan aga, et sedavõrd pisimahulised tööd ei tasu seal kandis end ära sest hinnavahe on sedavõrd marginaalne.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Re: ...

tavuskin kirjutas:Tere!
Kui juba trükijutuks läks, siis äkki oskab keegi soovitada, kus oleks hea lihtne ja odav teha auto pamperile weebika kleebis?

T.
põhimõtteliselt mine kontoritarvete poodi, osta printerile kleepsupaberit (tutvu enne erinevate tüüpidega - läikivus, veekindlus jmt) ning lase kuskil välja printida. tindikat ei soovita - võib märjaga laiali hakata minema. laseriga tehtaks see asi suht odavalt kasvõi ühes eksemplaris ära niukses kohas nagu multiprint tallinnas, pärnu maanteel. kui suuremat kogust tahad, tuleb kaaluda offsetti või siiditrükki. offsetti teeb ilmselt iga end trükikojaks nimetav asutus. siiditrükki peast ei mäleta, vaata neti.ee --> siiditrükk. siiditrükk sobiks paremini pvc-alusega kleepsudele. see omakorda jällegi sobibki paremini pumperile kuna on ilmastikukindlam.
EOD
Liige
Kontakt:

Re: ...

Postitus Postitas EOD »

tavuskin kirjutas:Tere!

T.
Tähtreklaam 656 6042, 50 69 177. Asub Tallinnas Hipodroomi ja Psühhoneuroloogiahaigla vahel. Hinna kohta küsi järgi, kuid kvaliteet on neil tasemel. Valmistavad kõikvõimalikke kleebiseid väikestest kuni tervete furgoonikülgede suuruseni.
Kasutaja avatar
tavuskin
Liige
Kontakt:

Tänud

Postitus Postitas tavuskin »

Tänud juhendamast! Huvitav,et ma Paldiski maanteelt oma palati aknast ei näinudk seda kleepsu kohta:)))
jedem das sein
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline