odav trükkimine
odav trükkimine
pole küll päris "ostan/müün/vahetan" aga kuivõrd tahan siiski teenust MÜÜA, siis ehk ei lange pahameeletormi küüsi.
see kuulutus oleks nimelt kõigile, kel mingit pistmist trükkimisega. nimelt olen oma kõrvategevusharu (kõik seoses raamatutega) sinnamaale "laiendanud", et organiseerin trükkimist meie internatsionaalsete sõprade, hiinlaste juures. hinnad laias laastus eesti omadest 1,5x odavamad aga ütlen ausalt, et kord on juhtunud ka viiekordne vahe. seejuures kvaliteet on korralik.
nii, et kui keegi memuaare või KV õppematerjale trükkima hakkab, võtku ühendust.
see kuulutus oleks nimelt kõigile, kel mingit pistmist trükkimisega. nimelt olen oma kõrvategevusharu (kõik seoses raamatutega) sinnamaale "laiendanud", et organiseerin trükkimist meie internatsionaalsete sõprade, hiinlaste juures. hinnad laias laastus eesti omadest 1,5x odavamad aga ütlen ausalt, et kord on juhtunud ka viiekordne vahe. seejuures kvaliteet on korralik.
nii, et kui keegi memuaare või KV õppematerjale trükkima hakkab, võtku ühendust.
...
Tere!
Kui juba trükijutuks läks, siis äkki oskab keegi soovitada, kus oleks hea lihtne ja odav teha auto pamperile weebika kleebis?
T.
Kui juba trükijutuks läks, siis äkki oskab keegi soovitada, kus oleks hea lihtne ja odav teha auto pamperile weebika kleebis?
T.
jedem das sein
kiired asjad on mõeldavad aga kahjuks on transpordihinnad sellisel juhul erinevad. ma pole raudteetransporti uurinud sest tegelen peamiselt raamatutega, mis teadupärast on pika säilivusajaga kaup. laevad, millega m arvestanud olen, käivad umbes 35-45 päevaga.alex kirjutas:kui operatiivne see side Hiinaga on - ma mõtlen kui sooviks ürituse flayereid vms lühiajalist kas see on ka mõeldav?
ma kardan aga, et sedavõrd pisimahulised tööd ei tasu seal kandis end ära sest hinnavahe on sedavõrd marginaalne.
Re: ...
põhimõtteliselt mine kontoritarvete poodi, osta printerile kleepsupaberit (tutvu enne erinevate tüüpidega - läikivus, veekindlus jmt) ning lase kuskil välja printida. tindikat ei soovita - võib märjaga laiali hakata minema. laseriga tehtaks see asi suht odavalt kasvõi ühes eksemplaris ära niukses kohas nagu multiprint tallinnas, pärnu maanteel. kui suuremat kogust tahad, tuleb kaaluda offsetti või siiditrükki. offsetti teeb ilmselt iga end trükikojaks nimetav asutus. siiditrükki peast ei mäleta, vaata neti.ee --> siiditrükk. siiditrükk sobiks paremini pvc-alusega kleepsudele. see omakorda jällegi sobibki paremini pumperile kuna on ilmastikukindlam.tavuskin kirjutas:Tere!
T.
Re: ...
Tähtreklaam 656 6042, 50 69 177. Asub Tallinnas Hipodroomi ja Psühhoneuroloogiahaigla vahel. Hinna kohta küsi järgi, kuid kvaliteet on neil tasemel. Valmistavad kõikvõimalikke kleebiseid väikestest kuni tervete furgoonikülgede suuruseni.tavuskin kirjutas:Tere!
T.
Tänud
Tänud juhendamast! Huvitav,et ma Paldiski maanteelt oma palati aknast ei näinudk seda kleepsu kohta:)))
jedem das sein
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline