Hitleri videod Soomevisiidist

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
speer
Uudistaja
Kontakt:

Hitleri videod Soomevisiidist

Postitus Postitas speer »

Kas keegi oskab neid kusagilt kätte juhatada,olen kuulnud,et nad kuskil on.Või siis muid heliga videosid Hitlerist,kus tema juttu kuulda oleks,otsingumootoritega otsimisel tulemusi ei saanud.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Re: Hitleri videod Soomevisiidist

Postitus Postitas starkatter »

speer kirjutas:Kas keegi oskab neid kusagilt kätte juhatada,olen kuulnud,et nad kuskil on.Või siis muid heliga videosid Hitlerist,kus tema juttu kuulda oleks,otsingumootoritega otsimisel tulemusi ei saanud.
ûks film millel on Hitleri häält kuulda on Triumph des Willens (1935).
Seal on ka teiste 3 Reichi funktsionääeride kôned.
Kasutaja avatar
speer
Uudistaja
Kontakt:

Tänu infi eest!

Peab vaatama,kas nimetud film netis liigub ja äkki saab ta tõmbama panna.
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taipohh »

torus oli se vahepeal üleval, Leni oli resišöör
Kui ma oma suhkru normi ei saa, siis ma vihastan!
Kasutaja avatar
speer
Uudistaja
Kontakt:

Lasen arvutihuvilisest sõbral vaadata!

Küsin,mis on toru ja äkki sealt tõesti leiab!Kuskilt sai ta lõpuks igaljuhul tervenisti koos eestikeelsete subtiitritega kätte Cross of Iron(USA 1977) ja teise poole filmist Die Brücke(SLV 1959),kuid ilma subtiitriteta.Viimase filmi aluseks olnud raamat on eesti keeles ilmunud 1968,pealkiri siis "Sild" ja kes ei ole lugenud,soovitan kindlasti!
Kristjan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kristjan »

Hitler on kõigi aegade suurim kurjategija,mes te tast ikke vahite.
Kes elab minevikuta,see elab tulevikuta.
Ps,kohtume Berliinis.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Eks vigadest õpitakse, :lol: pealegi julgen väita, et vähemalt eestlaste jaoks oli kõige hullem Stalin :evil: . A.Hitleri vastu ei tunne ma pooltki nii suurt viha :wink:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
speer
Uudistaja
Kontakt:

Selgitus ja vigade parandus!

Mõte oligi dokumentaalkaadreid näha,et paljuräägitud mehest suuremat selgust saada.Filmi Cross of Iron äravaadanuna tuli lõputiitritest hoopis välja,et tegu oli hoopis SLV-Suurbitannia ühistööga.Eelnevalt olin ingliskeelsest pealkirjast kohe pimesi järeldanud,et tegu USA kätetööga :)
Film oli kunstiliselt kõrgetasemeline,sõjavastane ja lõputiitritest võis lugeda,et konsultantideks olid olnud idarinde veteranid.Lahinguepisoodid tundusid väga tõetruud,kasutatud oli T-34 tanke ja ka autentset saksa sõjatehnikat.
Täpsustus raamatu "Sild"kohta-autoriks Manfred Gregor ja lugu põhineb tema isiklikel mälestustel aprillist 1945.
malox
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas malox »

Üldiselt oli Hitler ka väga hea juht, kuna ta suutis Saksamaa suurest kriisist välja tuua, kuid läks peale edu enda ideoloogiaga väga metsa ning kakkus pool maailma sõtta.
malox
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas malox »

Üldiselt oli Hitler ka väga hea juht, kuna ta suutis Saksamaa suurest kriisist välja tuua, kuid läks peale edu enda ideoloogiaga väga metsa ning kakkus pool maailma sõtta. täpsemalt kakkus poola,kui too poleks midagi teinud oleks Hitleri okupatsioon edasi kestnud ning tal oleks tekkinud või juba oligi tekkinud karistamatuse tunne.
Kristjan
Liige
Kontakt:

Minu arust on täiesti kohatu kiita Hitlerit kui mingit väejuhti.Hitler oli lihtsalt üks kalkar,kes tänu talles soodsatele oludele võimule pääses ja rahva pilkasse tumedusse tüüris.Suur tänu Aadu :lol:
Ps,kohtume Berliinis.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Kristjan88 kirjutas:Minu arust on täiesti kohatu kiita Hitlerit kui mingit väejuhti.Hitler oli lihtsalt üks kalkar,kes tänu talles soodsatele oludele võimule pääses ja rahva pilkasse tumedusse tüüris.Suur tänu Aadu :lol:
Huvitav et siis nii moodi lihtsalt pääsetakse vôimule?Piisab vaid soodsast juhusest,ise ei pea mitte keegi olema?Kalkar oled sa arvatavasti ise,kuna eelistad räusata ja silte külge kleepida.
Kristjan
Liige
Kontakt:

Kuule Skarkatter,ära nüüd päris isiklikuks ka mine.Või tunned sa end kuidagi solvatuna,et ma Hitlerile tuhka pähe raputan.Näiteks mind see küll ei kottiks.Kuidagi kahtlaselt tundlik oled sa nende natside ja Hitleri vastasseisu asjus.Sestap näribki mind väike kahtluseuss,et ega meil siin tegu noornatsiga ole? :?:
Ps,kohtume Berliinis.
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Mis puutub eestlastesse saksa natsionaalsotsialism?! Aga igasugused natsi- ja muud kütid roojastavad foorumit küll! :evil:
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Kristjan88 kirjutas:Kuule Skarkatter,ära nüüd päris isiklikuks ka mine.Või tunned sa end kuidagi solvatuna,et ma Hitlerile tuhka pähe raputan.Näiteks mind see küll ei kottiks.Kuidagi kahtlaselt tundlik oled sa nende natside ja Hitleri vastasseisu asjus.Sestap näribki mind väike kahtluseuss,et ega meil siin tegu noornatsiga ole? :?:
Mulle lihtsalt ei meeldi lambist siltide kleepimine.Argumendid a'la Hitler oli kalkar vôiks küll ära jääda.Ja kui ma isegi oleks natsionaalsotsialist,siis mida see muudaks?Kaebaksid sinna kuhu vaja?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Marvin ja 2 külalist