O: USA sapöörilabida
O: USA sapöörilabida
link soov muretseda selline labidas mõistliku hinnaga. Ise Tallinnas. Tehke pakkumised kui kellelgi labidas üle.[/img]
O: Vanemat mil tehnikat
Naljatilk.
Uuelt maksab selline 500-600 eeki ja sina tahad pruugitud peast saada 150-ga ?! Noh, siis peab see ikka üks väga ja väga pruugitud asi olema. Ehk siis üks selline asi, mida sina küll enam pruukida ei saa.
Pruugitud peast (aga täiesti korralik) on hind ikka kusagil 350-400.
Arvesta sellega!

Uuelt maksab selline 500-600 eeki ja sina tahad pruugitud peast saada 150-ga ?! Noh, siis peab see ikka üks väga ja väga pruugitud asi olema. Ehk siis üks selline asi, mida sina küll enam pruukida ei saa.
Pruugitud peast (aga täiesti korralik) on hind ikka kusagil 350-400.
Arvesta sellega!
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Re: O: USA sapöörilabida
Tervitus.
Ostsin omale sarnase Koduextra'st, maksis 89 eesti krooni. Kirjade järgi oli Soomest toodud.
Ei ole Fiskarsi omaga tööd saanud teha, seega ei oska öelda, kas on ka ca 6-7 korda kehvem. Veidi proovisin temaga kaevata, tundus olema täitsa enam-vähem. Lisaks ka seda, et ma ei võtnud suuri labidatäisi, vaid piirdusin poolikutega.
Edu Teile.
Ostsin omale sarnase Koduextra'st, maksis 89 eesti krooni. Kirjade järgi oli Soomest toodud.
Ei ole Fiskarsi omaga tööd saanud teha, seega ei oska öelda, kas on ka ca 6-7 korda kehvem. Veidi proovisin temaga kaevata, tundus olema täitsa enam-vähem. Lisaks ka seda, et ma ei võtnud suuri labidatäisi, vaid piirdusin poolikutega.
Edu Teile.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Omast kogemusest võin öelda, et deltakujulise käepidemega tutika Bundeswehri labida saab vabalt 300 krooniga siitsamast foorumist, sel muidugi puudub kirka. Olen kasutanud ka seda lingil näha olevat puuvarrega ameeriklast, ent selle kohta jagub ainult laidusõnu- ebaloomulikult raske, kogu see klapisüsteem kehvake ja peale paari kuud metsaelu lagunes labidaosa nagu paber (rebendid, needid murdusid).
Гив Ми Мани
Kood: Vali kõik
Ostsin omale sarnase Koduextra'st, maksis 89 eesti krooni. Kirjade järgi oli Soomest toodud. Muideks, pole kah mitte halb riistapuu, kui pisut kohendada. Tera kinnitus lisalapiga üle keevitada ja alumiiniumist (!?) ülemine liigendi telg välja vahetada.
Ja ongi hoopis odavamalt käepärane ning kerge riist olemas.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Kuna müüja oma hina ei pakkunud siis minust oleks ju loll kohe kõrget hinda pakkuda
Kui müüjale antud hind ei sobi pakub ta omapoolse variandi.
Aga üldiselt olen ma pakkumistele avatud, võib ka see fiskarsi labidas olla, sai vaadatud, et teine suht sarnane. Võib ka midagi kolmandat pakkuda, kuid vastupidavus ja kvaliteet olgu olla
(link või pilt ka asjast)
Aga üldiselt olen ma pakkumistele avatud, võib ka see fiskarsi labidas olla, sai vaadatud, et teine suht sarnane. Võib ka midagi kolmandat pakkuda, kuid vastupidavus ja kvaliteet olgu olla
O: Vanemat mil tehnikat
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist