venelaste sait kus võib tuttavaid inimesi ja kohti näha

Muljeid teenistusest. Nii Eesti väeosades, N Liidus, luures või vastuluures, või hoopis partisanide juures. Kuidas kellelgi juhtunud on.
Vasta
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

venelaste sait kus võib tuttavaid inimesi ja kohti näha

Postitus Postitas kalleb »

http://www.odnoklassniki.ru/

sait on rate.ee laadne ,saab lisada end gruppidesse kus väeosas oled teeninud mis ajal,nõuab registreerimist

olen seal näinud tuttavaid nägusid nõukogude armee sundteenistuse ajast ja hulganisti tuttavaid kohti

saab saata ka emaililaadseid privaatsõnumeid ,näiteks üks Afgaanis käinud polkovnik (omalajal vanemleitnant) meie väeosast oli käinud vanu aegu meenutamas ja oli teinud Kaliningradi raketidivisjoni endises kasarmus hulganisti pilte (seal pidi ohvitseride ühiselamu asuma momendil) ning lubas väga lahkelt saata need pildid ka mulle

sait on venekeelne aga vast pole see takistuseks
Janka
Liige

Postitus Postitas Janka »

Thnx., Kalle!
Regasin kah end lõpuks peale kuuajalist kerget põnnamist ära.
Andmeid tahavad kuramid tiba palju saada, aga noh, tulgu mis tuleb, kui tuleb...
Igatahes ei kahetse. Hää on vanu tuttavaid kohata ja näha pilte, mida endal pole. Lahe koht ja väga hea ettevõtmine saidi autorite poolt.
Adazis teeninuist seal hetkel kokku 225 nägu, neist minuga samal ajal teeninuid 145 ja '90-l demblisse läinuid (kevad-sügis kokku siis) 32.
Tuttavaid nägusid sitaks :lol:
[i]Last thing I remember, I was Running for the door
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

huvitav koht jah

mingi vana kes oli Kaliningradi raketidivisjonist demblisse linud 1971 aastal küsis ps tees seal mu telefoninumbrit ja pärast helistas ja rääkisime üle poole tunni et kuidas tema ajal asjad olid ja kuidas minu ajal 88 aastal seal divisjonis

mingi vene mees ,elab Tallinnas

igatahes päris huvitav oli
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

muidugi fsb ilmselt seal tegutseb sest Rizkii goroodoki endise raketsikute pargi kaart oli eemaldatud (seal praegu ilmselt artpolgu kola

paar päeva tagasi

ja igasugu pilte on seal palju, Novotserkasskii utsebkast on kasutajaid üle 300
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline