Türgi Armee(Armeeni ja Venelased tapsid Aseri)
Vabandage, lugupeetav, ega ei ole plaanis lähemal ajal tohtri poole pöörduda. Selline vahkviha vajaks vast meditsiinilist abi...vast aitab, kipub kole isiklikuks, kui on veel midagi öelda, siis palun, on olemas selline nupp nagu privaatsõnumid. Kasutage seda, on kohe kuivem ja puhtam tunne.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Rahulikumalt, härrased! Teada ju on, et teema läheb lukku, kui enam arutelu pole ja riiuks kisub. Nende türklaste-armeenlaste fotodega on ka nii nagu on. Teame ju kõik, et Dresdeni poolpõlenud laibakuhilaid on avaldatud holokaustifotode pähe ja nõnda edasi. Foto iseenesest ei tõesta midagi - kas linnamüürile on riputatud armeenia tohtrid - nii nagu ühel pildil väidetakse või hoopis kurdistani mässulised.Fotomaterjal vajab enda kõrvale tõestatud lugu. Ma ei kõnele siin armeenlaste vastu , küll aga Türgi kaitseks. Sest Türgi ja türklaste demoniseerimisega on ka üle piiride mindud. Ei ole türklane loomu poolest mingi eriliselt verejanuline rahvas. Ja I MS ning sellega seonduvate kodusõdade ja konfliktide käigus saadeti julmusi korda igal pool. Rumeenlased vs. madjarid, kreeklased vs. türklased, poolakatest, venelastest ja ukrainlastest rääkimata. Juudid said kere peale igaühelt, kes parasjagu kohapealne ataman, batko, vojevood või muu pealik oli.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
-
donnervetter
- Liige
- Kontakt:
Härra Turk
Maailm ei ole nii lihtne ja ei koosne ainult headest ja pahadest rahvastest. Iga rahva hulgas on nii ühtesid, kui teisi. Ja paljalt süüdistades ei jõua keegi kuhugi välja. Tuleb proovida ka vastaspool ära kuulata. Ilmselt on tõde ja õigus kusagil keskel.
Ja üks soovitus - jätka samas vaimus edasi, suuna sõpru teiste euroopa riikide meediasse, samasuguste dogmadega - ja usu mind Euroopa Liit jääb teist kaugele.
Ma ei vihka seepärast kõiki venelasi, et venemaa on põhjustanud mulle ja minu rahvale palju kannatusi.
P.S.
Paljude riikide viisad jäävad samuti unistuseks.
Maailm ei ole nii lihtne ja ei koosne ainult headest ja pahadest rahvastest. Iga rahva hulgas on nii ühtesid, kui teisi. Ja paljalt süüdistades ei jõua keegi kuhugi välja. Tuleb proovida ka vastaspool ära kuulata. Ilmselt on tõde ja õigus kusagil keskel.
Ja üks soovitus - jätka samas vaimus edasi, suuna sõpru teiste euroopa riikide meediasse, samasuguste dogmadega - ja usu mind Euroopa Liit jääb teist kaugele.
Ma ei vihka seepärast kõiki venelasi, et venemaa on põhjustanud mulle ja minu rahvale palju kannatusi.
P.S.
Paljude riikide viisad jäävad samuti unistuseks.
See, et teised (kasvõi armeenlased ise) olid ka halvad ei õigusta kuidagi armeenlaste seas toime pandud genotsiidi.
Selle eitamine on samaväärne Venemaa käitumisega, kes samuti eitab toimepandud kuritegusid.
Selle eitamine on samaväärne Venemaa käitumisega, kes samuti eitab toimepandud kuritegusid.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Eesti territoriaalset terviklikust ei tagaks vajadusel mitte pragmaatiline EL ega trotskistlik-marksistlik USA, ammugi siis juba tšekistlik Venemaa, rääkimatta maoistlikust Hiinast, vaid ainult Türgi armee!!! Küsige Kapten Trummilt, tema juba teab seda asja!
Poliitikas loevad eelkõige ühishuvid, mitte emotsioonid, suurriiklikku reaalpoliitikat peaksid eestlased juba omalnahal ajaloos korduvalt kogenud olema või mis?
Paistab, et nii NATO kui USA´ga on asjad selleks korraks peagi ühelpool. 
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
...see teema läeb peris jaburaks jubaFelix kirjutas:Eesti territoriaalset terviklikust ei tagaks vajadusel mitte pragmaatiline EL ega trotskistlik-marksistlik USA, ammugi siis juba tšekistlik Venemaa, rääkimatta maoistlikust Hiinast, vaid ainult Türgi armee!!! Küsige Kapten Trummilt, tema juba teab seda asja!Poliitikas loevad eelkõige ühishuvid, mitte emotsioonid, suurriiklikku reaalpoliitikat peaksid eestlased juba omalnahal ajaloos korduvalt kogenud olema või mis?
Algul mingi kreisi türklane paneb hullu propagandat, nüid toob teine vennike Türgi armee Eestit kaitsma... ja trummilt tuleb muidugi küsida, tema teab asja... kamoon
See voorum vahest peris lõbus kohe - eriti kui paduvihm on satika rivist välja löönud
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
aga ma ei tee propagandit usu mind ,lihtsalt ma nägin armeeni armee teema, ja tahaksin teha teema Türgi Armee, sest palju inimesi ei tea kes neid armeenlased, Türgimaa asub kaugemalt Eestist, see tõttu miks ma teha propagandit? veel Eestis elavad vähe Türklasi,,,,Borja kirjutas:...see teema läeb peris jaburaks jubaFelix kirjutas:Eesti territoriaalset terviklikust ei tagaks vajadusel mitte pragmaatiline EL ega trotskistlik-marksistlik USA, ammugi siis juba tšekistlik Venemaa, rääkimatta maoistlikust Hiinast, vaid ainult Türgi armee!!! Küsige Kapten Trummilt, tema juba teab seda asja!Poliitikas loevad eelkõige ühishuvid, mitte emotsioonid, suurriiklikku reaalpoliitikat peaksid eestlased juba omalnahal ajaloos korduvalt kogenud olema või mis?
![]()
Algul mingi kreisi türklane paneb hullu propagandat, nüid toob teine vennike Türgi armee Eestit kaitsma... ja trummilt tuleb muidugi küsida, tema teab asja... kamoon![]()
See voorum vahest peris lõbus kohe - eriti kui paduvihm on satika rivist välja löönud
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Ei saa eitada, et Türgi on meie liitlane Venamaaga vastasseisus.Charlemagne kirjutas:Külma sõja ajal oli Türgi üks tublimatest NATO liikmetest.
Kuid seesama tubli NATO liige okupeeris pool Küprost. Assimileerib väikerahvaid, kiusab taga teiseusulisi, toimu(s)b kõige ja kõigi vägivaldne türgistamine jne. Tähendab teeb kõike seda, mida me Venemaa puhul hukka mõistama.
Seda ma ei jaga, kuidas Ottomani Impeeriumi lagumine Türgi riigi eksistentsi ohustas? Lihtsalt väikerahvad said vabak impeeriumi ikke alt - täpselt nagu Eestigi. Paraku mitte kõik rahvad ei saanud oma riiki, kuigi seda neile lubati. Armeenlased, kurdid...
Nagu impeeriumimeelne Venemaa keeldub tunnistamast oma minevikus tehtud kuritegusid, nii ka pantürklik Türgi ei taha midagi teada enda tehtud kuritöödest.
Suur osa praegustest türklastest ei ole etnilised türklased. Nad on sunniviisiliselt türgistatute järglased. ja see ei toimunid mitte ainulr palumise peale. Vanemad tapeti ära, lapsed ani türklastele jne. Sama saab õelda ka venelaste kohta, kelle soontes voolab palju soome-ugri verd. Oleks ajalugu veidi teisiti läinud, oleks meidki vepslasete, isurite jne saatus tabanud.
Kas peaks siin kahepalgeliselt silma kinni pigistama? Siis ärge heitke ka Venemaale enam midagi ette!
Ma pole Türgi vastu, vaid ootan igalt riigilt ausat hinnangut tehtud vigadele. Türgi on ju piisavalt suur, kultuurne ja ennekõike väärikas riik selleks, et mitte karta vähemusrahvaid, vaid lasta neil rahus oma kultuuri ja intetiteeti hoida ja viljeleda.
Ja ainult liitlaseks olemise nimel ei maksa ju oma põhimõtteid kaotada.
Oletame, kui NSVLiit kestaks veel ja meid sund-sovietiseeritaks, keelataks eesti keeles rääkida, represseeritaks omas kodus... No kuidas me suhtuksime sellisesse riiki, kes soosik sellises olukorras NSV Liitu??
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
- starkatter
- Liige
- Kontakt:
härra krizz vist sina oled väga tark, armeenlased oma ei arva kuidas sina väike rahvad vaata maale)))))))krizz kirjutas:Ei saa eitada, et Türgi on meie liitlane Venamaaga vastasseisus.Charlemagne kirjutas:Külma sõja ajal oli Türgi üks tublimatest NATO liikmetest.
Kuid seesama tubli NATO liige okupeeris pool Küprost. Assimileerib väikerahvaid, kiusab taga teiseusulisi, toimu(s)b kõige ja kõigi vägivaldne türgistamine jne. Tähendab teeb kõike seda, mida me Venemaa puhul hukka mõistama.
Seda ma ei jaga, kuidas Ottomani Impeeriumi lagumine Türgi riigi eksistentsi ohustas? Lihtsalt väikerahvad said vabak impeeriumi ikke alt - täpselt nagu Eestigi. Paraku mitte kõik rahvad ei saanud oma riiki, kuigi seda neile lubati. Armeenlased, kurdid...
Nagu impeeriumimeelne Venemaa keeldub tunnistamast oma minevikus tehtud kuritegusid, nii ka pantürklik Türgi ei taha midagi teada enda tehtud kuritöödest.
Suur osa praegustest türklastest ei ole etnilised türklased. Nad on sunniviisiliselt türgistatute järglased. ja see ei toimunid mitte ainulr palumise peale. Vanemad tapeti ära, lapsed ani türklastele jne. Sama saab õelda ka venelaste kohta, kelle soontes voolab palju soome-ugri verd. Oleks ajalugu veidi teisiti läinud, oleks meidki vepslasete, isurite jne saatus tabanud.
Kas peaks siin kahepalgeliselt silma kinni pigistama? Siis ärge heitke ka Venemaale enam midagi ette!
Ma pole Türgi vastu, vaid ootan igalt riigilt ausat hinnangut tehtud vigadele. Türgi on ju piisavalt suur, kultuurne ja ennekõike väärikas riik selleks, et mitte karta vähemusrahvaid, vaid lasta neil rahus oma kultuuri ja intetiteeti hoida ja viljeleda.
Ja ainult liitlaseks olemise nimel ei maksa ju oma põhimõtteid kaotada.
Oletame, kui NSVLiit kestaks veel ja meid sund-sovietiseeritaks, keelataks eesti keeles rääkida, represseeritaks omas kodus... No kuidas me suhtuksime sellisesse riiki, kes soosik sellises olukorras NSV Liitu??
kurdi ka ei arva oma väike rahvad,,
küpros oli palju türklasi ja KREEKLASED TAHAKSID tapata Türklasi,, EESTI VABARIIK ka tahab saada PÕHJA KÜPROS TÜRGI VABARIIKI
VAATA sulle väike rahvad))) sina teed vist nalja?
kaarta suured armeeni ))))))))

suured kurdi (kus sul väike rahvad?))))))

Türklased on ALTAI RAHVAST, me ootame kõik kuidas mehed Türgimaale,kes vastu Türklased me alati näitame neid hirmsasti , ATATÜRK ütles neid 90 aastat tagasi
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
mina ka loodan)))))) TÜRK TÜRK TÜRKstarkatter kirjutas:Loodame et see nii ka jääb.veel Eestis elavad vähe Türklasi,,,,
KRIZZ ,Türklased teavad oma ajaloo väga hea
Ural rahvad me teame väga hea, venemaal ka palju Türklasi rahvast ka elavad, tatari kabardini chuvashi bashkiri altai kumiki

kas sina õpid mulle ajaloo? ära naera mind))))))))))
pantürkism oli vastu VENEMAA, 2.maailmasõja ajal ka saksamaa armees palju tatari,krim tatari osbeki kazakstan sõdurite oli et võida venemaa
mine õppima sulle ei sobi olla klounu armeeni eest

kas sina õpid mulle ajaloo? ära naera mind))))))))))
pantürkism oli vastu VENEMAA, 2.maailmasõja ajal ka saksamaa armees palju tatari,krim tatari osbeki kazakstan sõdurite oli et võida venemaa
TURAN
venemaal palju türklasi vabariiki on, vaadake venemaa maale,, pantürkism 1.maailsõjal sakslasega oli plaanis vastu venemaa,
2.maailsõjal ka saksamaa tahaksid teha venemaalt türklasi rahvad vastu venemaa, sest VENEMAA ARMEES %35 OLI TÜRKLASI rahvad muslimi,osbeki kazakstan kirgis turkmen tatari krim tatari chuvash bashkir uigur aseri kabardini kumiki ahiska turki ,,,,veel saksamaa tegi TÜRKLASI legioni venemaalt,
venemaal türklasi rahvad vabariiki ja soome ungari rahvad vabariiki

2.maailsõjal ka saksamaa tahaksid teha venemaalt türklasi rahvad vastu venemaa, sest VENEMAA ARMEES %35 OLI TÜRKLASI rahvad muslimi,osbeki kazakstan kirgis turkmen tatari krim tatari chuvash bashkir uigur aseri kabardini kumiki ahiska turki ,,,,veel saksamaa tegi TÜRKLASI legioni venemaalt,
venemaal türklasi rahvad vabariiki ja soome ungari rahvad vabariiki

Kasutaja Turk on tüüpiline suurrahvuse esindaja. On olemas nende ehk õige vaatenurk ja ülejäänute ehk vale vaatenurk.turk kirjutas: kas sina õpid mulle ajaloo? ära naera mind)))))))))
Krizzi postitus oli üsna asjalik, kuid kasutaja Turk nimetab Krizzi selle peale vaid hariduseta klouniks.
Olen nõus, et Türgi pole mingi kurjuseriik, kuid on tehtud vigu ja neid tuleks tunnistada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist