Kalalkäik Vormsi moodi
Kalalkäik Vormsi moodi
Vot siis selline "Vormsi saare kala" ujus paadi kõrval.

Nii põder kui metssiga on head ujujad.
Hiiumaa praami pealt olen paaril korral märganud Vormsist Hiiumaa poole ujuvat põtra, nende jaoks ei ole see liiga pikk distants. Siga ületab ka selle vahemaa ära. Öeldakse ainult, et siga ei kannata vastulainet, siis lööb kärsa vett täis ja upub ära
Loodetavasti ujus see siga Hiiumaalt Vormi või mandri poole. Mõni võiks siit vähemaks küll minna.
Hiiumaa praami pealt olen paaril korral märganud Vormsist Hiiumaa poole ujuvat põtra, nende jaoks ei ole see liiga pikk distants. Siga ületab ka selle vahemaa ära. Öeldakse ainult, et siga ei kannata vastulainet, siis lööb kärsa vett täis ja upub ära
Loodetavasti ujus see siga Hiiumaalt Vormi või mandri poole. Mõni võiks siit vähemaks küll minna.
Metsanotsu on väga kõva ujuja. Mäletan kuidas vene ajal oli Kihnus notsusid palju saanud ja nad vahel mandrile ujusid. Üks sattus Pärnu naiste randa...
Sellest kirjutati leheski. Kas see viimane notsu nüüd Kihnust pärit oli või kusagilt lähemalt, kes seda teab, aga meres neid aeg-ajalt pidi ujuma.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
-
KategorieC
- Liige
- Kontakt:
-
Potsataja103
- Liige
- Kontakt:
80-ndate algusepoole meenub üks juhtum metsseast Pärnu rannast, kus ainus kannataja oli hääle ära karjunud naisterahvas liivaluidetel Mudaravila ja Rannahoone vahel (Ise olin siis algklassipätakas, aga siga ajas hirmu nahka küll, jooksis ta oluliselt kiiremini kui mina). Elukas ise pani lõpuks merre tagasi.Basilio kirjutas:Metsanotsu on väga kõva ujuja. Mäletan kuidas vene ajal oli Kihnus notsusid palju saanud ja nad vahel mandrile ujusid. Üks sattus Pärnu naiste randa...Sellest kirjutati leheski. Kas see viimane notsu nüüd Kihnust pärit oli või kusagilt lähemalt, kes seda teab, aga meres neid aeg-ajalt pidi ujuma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist