Eesti juba ON sõjas Venemaaga (mittekonventsionaalses)

Korea, Vietnam, Lähis-Ida, Afganistan. Kõik konfliktid. Kui seal on olnud eestlasi, siis seda enam.
araterI
Liige
Postitusi: 949
Liitunud: 20 Jaan, 2007 15:00
Kontakt:

Eesti juba ON sõjas Venemaaga (mittekonventsionaalses)

Postitus Postitas araterI »

Pärast Gruusia sündmusi mõtlevad paljud kergendusega, et näe meil seni veel rahulik aga pakun, et Eesti on juba mõnda aega reaalses sõjas ja see on üsna tähtsusetu, et tegemist ei ole reaalsete relvalahingutega.

Kontekst on ju selge: 20. sajand tõi massimeedia arengu ning riikidevaheliste suhete rahvusvahelistumise. II MS järgne julgeolekustruktuur on üles ehitatud konfliktide vältimisele iga hinna eest, millest tingitud suluseise kindlustab omakorda tuumarelva kasutamise võimalus. Seega sisuliselt peetakse sõdu või osa sõdadest hoopis muude vahenditega kui konventsionaalsed relvalahingud.

Tundub, et õige sõda on ikka "pärissõda". Paraku tuleb tänapäeval seda mittkonventsionaalset sõda võtta sama tõsiselt kui reaalset relvastatud agressiooni. Sõjaväelased loevad alltoodud tegevusi hästi ettevalmistatud sõjalise agressiooni ettevalmistuseks. Arvestades aga Eesti vastu suunatud mittekonventsionaalse agressiooni mahtu ja ajalist kestust on tegemist täiesti iseseisva nähtusega, mis on samaväärne tegeliku sõjalise agressiooniga.

Ehk siis Vene agressioon Eesti suhtes toimub

1) Propagandasõda
1a) Sisepropaganda - valdavalt kohalikele muulastele suunatud propaganda ja poliitilised sammud (Vene kodanike massi tekitamine, samas mittekodakondsete arvu suurena hoidmine), mille eesmärgiks on kunstlikult hoida üleval eestlaste-muulaste konflikti ning omada juhitavat tsiviilgarnisoni, kelle toel leida õigustus agressiooniks. Samas imbuda ka kohalikku meediasse, et mõjutada eestlaste seisukohti;

1b) Välispropaganda - Välismeedia, diplomaatiliste kanalite ja isiklike suhete (konverentsidel osalemine) tasandil Eesti kohta "paha", "süüdioleva" image kujundamine, et agressioonil oleks õigustus ja abi võimalikult vähetõenäoline.

1c) Siseriiklik propaganda - propaganda Venemaal sees. Tänu meediakanalite kättesaadavusele on sisuliselt eestisisene propaganda küll Vene siseriikliku propaganda kõrvalnäht.

2) Majandussõda

2a) Majandussanktsioonid
Olgugi, et nii mõnedki sanktsioonid ei ole Eesti spetsiifilised aga selgelt on need suunatud ka konkreetselt Eesti vastu, s.t. mõjuvad tugevalt konkreetselt Eestile
- kunstlikud piirijärjekorrad
- puitmaterjali eksporditollid Venemaal
- Eesti ettevõtjate tagakiusamine Venemaal (maksuvaidlused jms)
- Eesti kaupade vastased kampaaniad
- transiidi möödajuhtimine Eestist

2b) Spetsiifilise sõltuvuse, eelkõige energiasõltuvuse tekitamine. Venehuvidega (import venest, eksport venesse, osalused venes) ettevõtjate angažeerimine
- gaasist ja muudest energiakandjatest sõltuvuse tekitamine ja hoidmine
selleks, et õigel hetkel mõjutada tarnete vähendamise, lõpetamise või hinnapoliitikaga (siia hulka kuuluvad ka justkui "terroristide" poolt sooritatud torude või elektriliinide õhkimised)
- angažeeritud ettevõtja tüüpnäide on Tiit Vähi

2c) Omandikontrolli saavutamine
2c1) kinnisvara/maa
2c2) osalus ettevõtluses
Selles vallas on tegevust suudetud olulisel määral pareerida aga meil ei ole teada kui palju kontrolli on tegelikult läbi variisikute

2d) Muud
- võimalikud rünnakud nt Eesti Krooni vastu rahaturgudel jms

3) Diplomaatiline / välispoliitiline sõda, s.h. reaalsed sõjad kolmandate riikide vahel (mis mõjutavad ka Eestit)
- diplomaatiliste kanalite kasutamine poolehoiu kaotamiseks/loomiseks
- jaga ja valitse (Saksa, Itaalia, Prantsuse ühekaupa käsitlemina ja vastandamine ülejäänud Euroopale)
- Vene-USA suhted
- Vene-endiste SRÜ/Ida-Euroopa riikide suhted
- kolmandate riikide vahelised konfliktid (nende mõju Eesti kaitstusele, Eesti osalemine nendes, Vene/USA roll nendes)

4) Reaalne sisepoliitilise mõju saavutamine.
- muulaste/kaasmaalaste organisatsioonid (Zarenkov-kaasmaalased vs vene kultuurautonoomia vs kõige selle takistamine)
- erakonnad ja poliitikud (Keskerakond, klassikaliste žantaaživõtetega üksikute arvamusliidrite / otsuselangetajate kontrollimine)

5) Kaudne mõju ajakirjanikele, arvamusliidritele, massiteadvusele
Peale ilmsete mõjuagentide nagu zarenkovlased, Keskerakond, tiitvähid on veel
- ajakirjanikke,
- kolumnistie ja
- muidu arvamusliidreid (Näited: Ruutsoo, Kalle Käsper jt.),
kelle väljaütlemised mõjutavad avalikku arvamust.

Selle valdkonna teeb eriti keeruliseks asjaolu, et keeruline on eristada neutraalset ja muidu toetamisväärse kriitilist analüüsi (nt Gruusia poolsed vead) varjatud avaliku arvamuse mõjutamisest.

Eraldi nähtus on omal initsiatiivil justkui õilsate printsiipide eest võitlejad, kes tegelikult loovad eeldusi propagandaagressiooniks ja hägustavad/lödistavad kollektiivset teadvust kas süütunde tekitamise vms kaudu. Heaks näiteks on Eesti nö vasakpoolsed ja anarhistid (Sirje Kingsepp, Oudekki Loone, 8.mai liikumine, Punamust)

Mõned väited:

a) kuna seda agressiooni erivormi peetakse rutiinseks fooniks, siis sellele spetsiifiliselt tähelepanu ei pöörata (st esimene eesmärk on saavutatud) ning sellega spetsiaalselt ei tegeleta;

b) Eestil puudub süstemaatiline analüüs ja ülevaade selle agressiooniterviku kohta. Kui seda tehakse, siis on see killustatud ja seda peetakse selliste teenistuste pärusmaaks, kes oma tegemistest avalikkuse ees ei pasunda (VälMin infotöötlus, KaPo, Teabeamet, peaministri büroo vastav üksus, Kaitseuuringute Keskus, Balti Uuringute Keskus jt) (eesmärk nr 2 on saavutatud - vastutegevus on killustatud ja avalikkuse eest varjatud);

c) pugedes väite "oh meie ju Vene massimeedia ja propaganda vastu ei saa" ei tehta mitte midagi. Alles viimasel ajal on räägitud asümmeetrilistest vasturünnakutest propagandarindel, mis on meile täiesti jõukohased. Ainult ajusid on vaja. Raha paraku ikka ka mõnesaja miljoni kaupa;

d) Propagandasõjas oleme me nakatunud Lääne korrektsuse, mittekonfliktsuse ja eetilisuse haigusesse. St poliitikud ja propagandistid üritavad järjekindlalt olla faktitäpsed, ausad, viisakad, mitteärritavad olukorras kus vastane on, isegi hoolimata siledast väljanägemisest ja ladusast inglise keelest (nt Lavrov) tuhmipilguline, sibulast haisev tambovi pätt kelle puudub igasugune eetika. (eesmärk nr 3 on saavutatud - vastane ei kasuta iial samaväärset või ainuvõimalikku relvastust).

Tegelikult on selles mittekonventsionaalses sõjas kõik vahendid õigustatud. Valetamine, mis oluline, kõige esimesena ja räigelt valetamine, sest PR-i ja proppari kuldreegel on, et kes esimesena valetab ja efektselt, seda jäädakse uskuma. Terve mõistuse seisukohast võib NordStreami vastu olemine, transiidi kadumise pärast mittemuretsemine, igasuguste Venesse puudutavate lepete blokeerimine EU-s, WTO-s jms olla ju tobe aga mittekonventsionaalse sõja kontekstis täiesti pädev vastus.
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Postitusi: 1047
Liitunud: 23 Juul, 2006 21:04
Asukoht: Paldiski
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

Tjah,Viktor Suvorov kirjutab raamatus "Akvaarium",et sõda käib kogu aeg ja igal pool,lihtsalt reaalses tulevahetuses esineb vahel katkestusi.
Jään lootusrikkalt ootama räiget sõimu Suvorovi tsiteerimise eest :lol: .
araterI
Liige
Postitusi: 949
Liitunud: 20 Jaan, 2007 15:00
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Kruuda kirjutas:http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 386#148386
Ise kardan, et Baltikum võetakse ette enne Ukrainat. Ukraina tervikuna on Venelastele seedimiseks liiga suur amps ja selle lõhki/kaheks osaks lammutamine võib õnnestuda ka ilma sõjalise sekkumiseta. Baltikumi puhul arvaks, et Venelased lähtuvad emotsioonidest, mitte ratsionaalsetest eeldustest ja võtavad esimesena Eesti selle asemel, et võtta Läti ja jätta Eesti kotti.
Ehk siis küsimus on rohkem tüüpi "millal toimub järjekordne Venemaa propagandarünnak Eesti vastu"?

- lähim tähtpäev on 22 september Tallinna vabastamise/taasokupeerimise aastapäev. Edasi on pikk vahe kuni 9 maini või siis aprilliaastapäevani. Vaadates seda, kui leigelt Vene propaganda suhtus Sinimäe sündmustesse, 9. mai ja aprillimäsu aastapäeva võib oletada kahte asja a) hetkel fookus mujal b) on aru saadud, et nendelt suundadelt rünnata on ebaperspektiivne. Tõsi, see aasta võeti ERNA Retk põhjalikuma vaatluse alla. Aga kui need teemad on läbi käiatud, siis nad enam ei müü.

- kuidas siis kriitiline mass mässumeelsust Kirde-Eestis kokku saada? Majanduslik olukord vaikselt halveneb. See, et tööpuudus nii madal on ei ole mingi "reformierakonna kingitus" vaid tegemist on lihtsalt inertsiga - ettevõtjad ei usu, et püsivalt halvasti läheb, mingi piirini saab palku külmutada või alandada, majanduslikkult mõistlikku tööjõukulude kokkuhoidu vastustab meie üsna ettevõtjavaenulik töölepinguseadus oma koondamistasudega. Seda suurema pauguga kukuvad ettevõtted siis hiljem kokku. Kreenholm on oma kaadri lahti lasknud, Põlevkivis ootavad koondamised. Viru Keemia suudab ilmselt hoida oma erisuhteid Gazpromiga. Ülejäänud Ida-Virumaa ettevõtlus kannatab üleüldise nõudluse languse ja maailmamajanduse jahtumise käes. Kui tööpuudus kasvab, siis oluliselt rohkem kasvab ta Ida-Virumaal ja mitte-eestlaste hulgas.

- arvata võib, et kaasmaalaste liikumise / Zarenkovi seltskonnal seisavad ees mõned mastaapsed provokatsioonid. Aga nendele on antud nö kultuurne vormistus. Loodetavasti hoiavad vastavad asutused kätt pulsil ja asi kukub välja mõttetu pusimisena. Pealegi, seni ei ole need aktsioonid kaasmaalasi eriti mobiliseerinud, peamine efekt on eestlaste ärritamine

- kõige rohkem tuleb ilmselt karta provokatsioone a la Ganin või a la Moskva korteriplahvatused ehk siis gastroleerijad korraldavad mingi räige provokatsiooni, mille sisuks on konkreetselt venelastest inimohvritega intsident, selline, kus asi ei ole kogemata või vaimuhaige tehtud vaid jätab teadliku venelastevastase aktsiooni mulje - no midagi stiilis "eesti natsist automaatur tappis klassitäie vene lapsi". Tehakse nii, et jääb mulje eestlaste tehtust (sinimustvalge või natsisümboolika), kusjuures olulisemad meediakanalid on kas eelinformeeritud või esmakanalile on ettesöödetud juba valmis konstrueeritud vale, mille puhul on ilmselgelt aru saada aktsiooni autori kätt. Ei maksa karta, et sellised asjad vastavate organite päevakavas pole. "Eesti korrakaitsjaid ei suuda kaitsta...." fooniks mingi rahvusvaheline sündmus, mis tähelepanu kõrvale juhib. Üks suurepärane provokatsioon oleks mingi isik, kes komplekteerib põrandaaluse rünnakrühma, kes hakkab Vene piiri läheduses provokatsioone korraldama - nö Vene poolel Setu külasid või Eesti kodanikke kaitsma vms. Kahtlemata võimalik ka vastupidine - "purjus vene sõdurite sõjamängud piiril", mis provotseerivad Eesti kaitseaktsiooni, mis puhutakse läbi propaganda agressiooniks, millele järgneb Vene poolne agressioon. Kusjuures eesmärk ei ole kogu Eesti võtmine, eesmärk on mõjutamine ja mõnitamine - mõned Võrumaa vallad või Narva linn - see on ju väga vähe?;

- ehk siis siit vana äraspidine tähelepanelikkus: oluline pole mitte jälgida milliseid provokatsioone korraldatakse vaid oluline on jälgida, mida olulist toimub või võib toimuda maailmapoliitikas. Sellest tulenevalt võetakse ette provokatsioonid. Nende provokatsioonide vastu on kõige paremaks relvaks ennetav uudiskünnist ületav tähelepanutõmbamine Eestile teemal mis dissoneeruks / mõjuks vastumürgina võimalikule provokatsioonile: Tšetšeenia genotsiidi teema tõstatamine, soome-ugri rahvaste hävitamine, skandaalsed avaldused NordStreami teemal jne

- mida rohkem edasi arenevad asjad sõjas nimega USA ja EL vs Vene, seda enam tundub, et hoolimata kohati ülepingutatud Balti riikide, Poola, Ukraina jne aktsioonidest, salamisi EL-i suurriikide juhtidele hakkab see mäng meeldima. S.t. et need hullukestest noorriigid tümitavad oma väiksel viisil Venemaad, rääkides nii nagu asjad on; suured riigid saavad Venega suheldes viidata, et näed nood seal arvavad nii ja kommunikeerida mitte-otseöeldes oma rahulolematust ning kui läheb otsusetegemiseks siis on neil hea viidata, et näed Venemaa, Poola ja Balti riigid panid lihtsalt veto peale. Vene saab varem või hiljem aru, et Poola-Balti on ainult ettekääne ja vanakestel lastetuba lihtsalt ei luba otsesõnu ... saata;

- kuidas veel annaks provotseerida? Ei tea kui külm talv tuleb? Kui tuleb külm, siis saab hakata gaasiga mängima - õigupoolest ei peagi mängima, jamaks läheb niikuinii, s.t. ei suudeta vajalikus koguses Eestisse gaasi tarnida ja kaugkütte katlamajad (NB sotsiaalselt kõige tundlikum valdkond (Lasnamäe korterid) on meil poliitiliselt kõige tundlikuma energiatoorme otsas). Sobiks ka mingi provokatsioon stiilis gaasijuhtme õhkimine terroriakti nime all. No prosto slutšilosj tak. Aga taastamine võtab kuu aega aega ja Narva gaasijuhtmeid "tehnilisel põhjusel kasutada ei saa".

- tegelikult tehakse midagi muud. "Kombinacija" - näiliselt mitteseotud provokatiivsete ja vastuoluliste sündmuste abil ühiskondliku ärritatuse kasvatamine kuni plahvatuseni. Kusjuures ärrituda võivad nii venelased kui ka eestlased. Eesti meediale soovitaks tegelikult teatavat enesetsensuuri - teadlikult eestlasi ärritavatest aga tegelikult sisutühjade venelaste ja Venemaa lolluste koha pealt lihtsalt vaikida. Tegeleda sisuliste teemadega.

Kellel on mõni hea mõte, mis sigadus järgmisena korraldatakse? Arvan, et hakatakse vaikselt ette valmistama mitte kohe aktsioneerima. Hetkel on liiga vaikne. Oodatakse ära tõeline majanduslik surutis, mis on kusagil 2009 kevadel. Kui sealt midagi ei tule, siis üritatakse mingi muu meetodiga. Nagu ikka - augustis 2009 (enne augustit) tuleb valvel olla.

Lugesin üle - ikka päris vaimuhaige jutt. Aga viimased ca 10 aastat on Venemaal toimunud ikka üks vaimuhaige värk ka. Ainukesed kes selle juures on liigagi täie mõistuse juures olnud on kogu selle sündmustiku lavastajad.

Edu fantaseerimisel.

PS Ah, et kuidas siis vastu rünnata? Paraku viisil mis pole jõukohane Eestile üksinda - näiteks sõjaline abi Inguššeetia vabadusvõitlejatele - halb mõte. Parem koordineeritult Ingušeetide ja Euroopa riikidega organiseerida nende iseseisvuse väljakuulutamine ja massiline tunnustamine. Tera siia teine tänna. Kaost, ebakindlust, oma sõjalise ja poliitilise energia kuhugi mujale kulutamist. Seda on Vene väärt.
Viimati muutis araterI, 01 Sept, 2008 23:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Postitusi: 2196
Liitunud: 30 Dets, 2004 12:19
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

2007 maikuuks ju plaaniti korralikku aktsiooni.

Minul on tunne, et vene lootis saja nõnda teha:

1.Edgar annab 9.maiks Jüri liimile loa korraldada rahvaüritusi pronkssõduri ümber ("eesti ajaloo päev" või mis selle ärajäänud aktsiooni nimi oli)
2.Ööhäbi toimetab omasoodu, ajab massid kokku ja eesmärgiks oli korraldada 9.mail selline mürgel, millega politsei hakkama ei saa ja sõjavägi tuuakse tänavale.
3.Puutjal olnuks tore kohe tankidega siia oma maa kodanikke kaitsma tõtata.

Aga kaval-Ansip ärritas pronkssõduritorkimisega ööhäbilasi seni, kuni neil pauk enne õiget aega lahti läks. Ja aktsioon läks persse.

Ei läinud siis Anspi lihtsalt lambist sõjamehi ümber matma ja monumenti teisaldama, nagu vasakpoolsed väidavad, kardan, et kogu liikumine oli juba pikka aega enne vastavate meeste luubi all. Küllap on ka praegu kahtlane kontingent korralikult luubi all, etiti Gruusia sõja valguses.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
araterI
Liige
Postitusi: 949
Liitunud: 20 Jaan, 2007 15:00
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Väärib jälgimist ka see, et mida Nochnoi Dozori riismed LO asjast arvavad
http://www.pomnim.com/frm/viewtopic.php?t=3115
Vist vajab regamist aga soovitan soojalt kätt pulsil hoida. Läbi mingi vene meiliteenus kõige mõistlikum (neid ka teisi peale mail.ru). Ja ülimalt tervislik oleks seal hoiduda igasugusest kommenteerimisest, mis sest, et näpud võivad sügeleda. Las inimesed räägivad.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Postitusi: 15563
Liitunud: 12 Dets, 2006 21:43
Asukoht: retired
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Kusjuures olen ammu seda meelt, et Eestil oleks viimane aeg koos Läti ja Leeduga midagi ette võtta venevastases propagandasõjas. Ja tõsiselt. Arvan, et "propagandalahingud" ja nendega tegelemine on isegi tähtsam kui reaalsed "relvalahing"-utega. Ma ei mõista miks balti riigid nii hambutud sellel alal on. Ja Poola? Ungari? Soome? jt riigid kel oleks ühtteist sellel alal öelda.
nott
Uudistaja
Postitusi: 7
Liitunud: 11 Juun, 2007 14:55
Kontakt:

Postitus Postitas nott »

araterI kirjutas:Väärib jälgimist ka see, et mida Nochnoi Dozori riismed LO asjast arvavad
http://www.pomnim.com/frm/viewtopic.php?t=3115
Vist vajab regamist aga soovitan soojalt kätt pulsil hoida. Läbi mingi vene meiliteenus kõige mõistlikum (neid ka teisi peale mail.ru). Ja ülimalt tervislik oleks seal hoiduda igasugusest kommenteerimisest, mis sest, et näpud võivad sügeleda. Las inimesed räägivad.
rääkijateks on 2-3 aktivisti. Tundub, et see on neil täiskoormusega töö :lol:
Larix
Liige
Postitusi: 33
Liitunud: 16 Aug, 2008 11:59
Asukoht: Võrumaa
Kontakt:

Postitus Postitas Larix »

Venemaal on ikka täis ajupesu ravale tehtud ... ühe väikse uudise peale , et NATO tuleb eestile appi on sellised kommentaarid http://news.mail.ru/politics/1989041/comments/ .
Välja nopitud sealt ....
Хы придури не забывайте про Русских которые в Эстонии, России даже нападать не нужно будет, вас изнутри сгноят. Что тогда ваш генерал скажет ? Или вы опять КаПо и Команду К в дело пустите как в "Бронзовую Ночь" ? только боюсь что люди теперь стоять не будут и ждать как их бьют а затопчат "Их" а потом повесят вас на Томпеа. Буаагагагагагаг ....
ühest küljest räige sõim , aga teisest küljest välja öeldud arvamus .... venemaalase poolt.
Muuseas see venemaalane elab eestis
Откуда: Европа, Эстония, Кохтла-Ярве
Родился: 28 марта 1983, 25 лет
sturmkommando
Liige
Postitusi: 371
Liitunud: 16 Veebr, 2004 15:30
Asukoht: siin-seal
Kontakt:

Postitus Postitas sturmkommando »

http://www.postimees.ee/?id=30472

Nojah, paanika on mõlemapoolne.
araterI
Liige
Postitusi: 949
Liitunud: 20 Jaan, 2007 15:00
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Võib-olla tean valesti
Kasutaja avatar
Põder
Liige
Postitusi: 52
Liitunud: 28 Aug, 2008 8:15
Kontakt:

Postitus Postitas Põder »

Ei tea kas naerda või nutta. Pigem siiski naerda. :D

http://www.kplo.ru/index.php?option=com ... 2&Itemid=5

Eriti meeldivad mulle piirivalvurid.

Aga kui nüüd tõsisemalt võtta, kas selliste provokatsiooniliste avaldustega valmistatakse pinda ette või on tegemist lihtsalt mingi naljaga?
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Postitusi: 1129
Liitunud: 02 Juul, 2005 7:48
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Võiks ju ainult naerda, aga tõenäoliselt kombitakse veidi pinda. Meenutaks, et 1939-40 oli strateegia sama. Väljamõeldud sündmustest keerutati üles igat sorti sodi, "revolutsionäärid" oli ka piiri tagant.
Eks vähe tõsisem üritus oleks ka sellises liinis.
Juhan K

Postitus Postitas Juhan K »

Põder kirjutas:Ei tea kas naerda või nutta. Pigem siiski naerda. :D

http://www.kplo.ru/index.php?option=com ... 2&Itemid=5

Tule taevas appi!
Vaadake, kuidas sinna papitüki peale on ENSV lahti kirjutatud.
"Eesti Nookogude Sotcialistlik Vabariik"

Näha ju, et mõne isehakanud VF filoloogi fabritseering... :?
Brennabor
Liige
Postitusi: 42
Liitunud: 02 Sept, 2008 10:00
Kontakt:

Postitus Postitas Brennabor »

Ei saa tõesti välistada, et tegemist on informatsioonilise aktivkaga. Suunatud eelkõige kohalike öövahtidele. Uudise süzhee on küll lollakas, aga paneb mõtte liikuma, eks ole. Üle tüki aja on Ida-Viru autonoomia idee Vene ametlikus inforuumis taas välja öeldud. Esialgu küll läbi huumoriprisma, aga sellest piisab, et idee alateadvusse jääks. Uudise napakus ja kurioossus annab talle suure läbivusvõime meediaruumis ja kõlapinna. Seda just ongi tarvis.
araterI
Liige
Postitusi: 949
Liitunud: 20 Jaan, 2007 15:00
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Delfi ja muu läbupress või näiteks Libauudiste kaubamärgi alt võiks nüüd hakata igapäevaselt libauudiseid edastama

- loodi kolhoos ja traktoriga tõmmati tekk peale
- hävitati kõik varblased ära, järmine aasta sõid ussid saagi ära
jne jne
võtta läbi kommunismiklassika.

Ilgelt nalja saaks ja teema oleks totaalselt läbi mõnitatud. Venekeelsete saadetega ETV2 saaks endale kohe hitt-realitysarja "žizn v JEESESERR".
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist