O: Keemia-ja tsiviilkaitse ülikonnad.

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
gsmsk
Liige
Kontakt:

O: Keemia-ja tsiviilkaitse ülikonnad.

Postitus Postitas gsmsk »

Oleks huvitatud veneaegsetest nii sõjaväes kui tsiviilkaitses kasutusel olnud keemiaülikondadest. võivad olla ka kummikutega pikad püksid +jakk. Olen kuulnud et kaitseliidu ladudes pidi neid veel olema ja neid ei kasutata..:) Tänulik igasuguse info eest....
gsmsk
Liige
Kontakt:

nu kas töesti kellegil ei vedele kuskil midagi sellist) :lol:
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Mis ladudes, see riigivarana arvel. Ja see, mis kodus, on kalalkäimiseks või traktori pesemiseks. Või vähemalt selle mõttega soetatud. :wink:
gsmsk
Liige
Kontakt:

EOD kirjutas:Mis ladudes, see riigivarana arvel. Ja see, mis kodus, on kalalkäimiseks või traktori pesemiseks. Või vähemalt selle mõttega soetatud. :wink:

Nujah..:) ega ma seda ei mõtlendki et keegi riigivara varastama peaks hakkama..:) olen kuulnud et igal aastal kantakse neid hunnikute kaupa maha ja visatakse minema, kuna keegi neid ei kasuta.... Äkki kellegil vedeleb kusagil neid ja ei kasuta...:) sul pole üleliigseid? :lol:
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

gsmsk kirjutas: sul pole üleliigseid? :lol:
Tuletasid anekdoodi meelde: Küsitakse mehe käest, et kas tal tripper on. Mees kimbatuses, ei tea mis tripper üldse on. Ütled, et on, siis kästakse äkki ära anda. Ütled, et pole, siis naerdakse, et isegi nii lihtsat asja tal pole. Vastas siis, et natuke on, ainult enda jaoks. :wink:
Nii minagi, et oma ainukest L-1 hoian igaks juhuks, ehk läheb tarvis.
kass
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kass »

Kas mitte osta.ee polnud tükk aega midagi sellist üleval?
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväega ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased punaarmees ja "Lend-Lease" temaatika). Otsin Eestis valmistatud metallist saksa pealuud ja kulli mütsile.
gsmsk
Liige
Kontakt:

EOD kirjutas:
gsmsk kirjutas: :wink:
Nii minagi, et oma ainukest L-1 hoian igaks juhuks, ehk läheb tarvis.
:lol: L-1 on mul olemas, nii et sellega ma sulle küll peale ei hakka käima, et ära annaksid.... :lol: Ootan endiselt et äkki kellegil on veneaegset keemiastaffi alles...:)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline