Nojah noh, ise tuli teha, kui teema algust viitsid lugeda, saad teada mispärast. Karbist neid võtta hetkel veel ei saa - siiakanti pole Italeri L 6 veel jõudnud - Nürnbergi messil nad alles esitlesid seda.Et siis sa tegid ise kered? või oli karbis juba olemas?
Kes siis peale minu veel paremini peaks teadma, kaua mu projekt kestab, või venib (kellele kuidas rohkem meeldib öelda)Kas sa , fossiil, märkasid et mõni päev tagasi sai teema algatamisest aasta?
Sellest ühe jutiga panekust ei tule tavaliselt midagi välja - nüüd on vaja summuti teha, kõigepealt võtan fotodelt ligilähedase mõõtsuhte, siis teen selle järgi eskiisi ja trein tooriku ning sätin prooviks külge (ilma plekist katte ja muu lisata). Seejärel pildistan tulemust ja võrdlen fotot originaaliga, kahjuks ei saa tavaliselt esimese korraga head tulemust, korrigeerin mõõte ja trein uue. Ja jälle samas taktis: jupp külge, pildid ja võrdlemine. Heal juhul õnnestub teise korraga kümnesse tabada, kuid mõned jupid olen pidanud kolm - neli korda uuesti tegema. Seepärast kõik see värk venibki. Aga lõpp paistab ligidal olevat, nii et võiduka lõpuni, härrased!Ära ütle Urmas, et nüüd ühe jutiga võiduka lõpuni välja paned.
Kui mõni nokkmütsiga vend kerib oma vanale bemmile neoontuled külge, siis nimetatakse teda lihtsalt autopedeks...kõigepealt võtan fotodelt ligilähedase mõõtsuhte, siis teen selle järgi eskiisi ja trein tooriku ning sätin prooviks külge (ilma plekist katte ja muu lisata). Seejärel pildistan tulemust ja võrdlen fotot originaaliga, kahjuks ei saa tavaliselt esimese korraga head tulemust, korrigeerin mõõte ja trein uue. Ja jälle samas taktis: jupp külge, pildid ja võrdlemine. Heal juhul õnnestub teise korraga kümnesse tabada, kuid mõned jupid olen pidanud kolm - neli korda uuesti tegema.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist