Itaalia kergetank

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Ja mina mõtlesin, et Urmas ei suuda mind küll enam üllatada, aga võta näpust :shock: :shock: :shock: . Jõudu, et aparaat ikka valmis saaks.
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

uskumatu värk, kas sul on tõesti olemas 0,4 mm keermestaja?
vaheta ikka kindla peale need poldid ära ja ära neid värvigi, ega need poldid muidu ka värvised ei olnud kui sealt pidevalt mutrit peale ja maha keerati. Muidugi siis peaks vist alumiinium traat olema.

Võimas igatahes. Ma vaatan neid luugi hingesid ja kinnitusklamberid ja mõtle sellel kuidas ma umbes 4 korda suuremaid detaile tehtud ei sa. On ikka mõnele näpud ja silmad antud - pommirühmas võiks sinusugusele tööd olla. :)
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Luciano kirjutas:pommirühmas võiks sinusugusele tööd olla. :)
"Pommid kahjutuks pooleteist aastaga" - oleks julgestav loosung! :D

Loodan neid luuke jaanuarikuisel koosviibimisel oma silmaga ka näha!
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

tere-tere!
Autorile tuleks anda eluaegne ränd vimpel " Purple Finger" sellise töö eest.....tal peab K"#¤%i raudne tervis olema, et selle tulemust näha :D
Endal peaks tulema Tamyia oma üsna pea, eks näe mis karbis on...
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Järgmisel kokkusaamisel naeb ehk seda imetegu ka oma silmaga?
Tervitused
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Egas midagi kui 0,4mm keere, ehk tulevad sinna otsa veel keermestatud liblikmutrid. Ole siis värvimise ajal ettevaatlik, keere võib ummistuda ja mutrid ei jää liikuma.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Ptüi sunnikud, ei pannud ma neid keermetatud junne ega miskit - vaat kohe kiuste ei hakanud jamama... :twisted: Mutrid on sihukesed "ühe käe" omad - tõmbad nagu kangiga kinni. No ja ilmselge, et neidki ei hakanud keermetama....
Aga vahepeal läks ikka päris pikalt aega, enne kui sain täna paar klõpsu tehtud, et asjalugu edasi heietada: kui nende eelmiste väikeste restidega luukide sees oli paras jamamine, siis nende vähe pikematega kaldus taguotsa peal - see oli päris hullumaja, andis ikka pusida, enne kui esimese kokku sain:

Pilt

Nüüd tuleb veel teine kah samasse konditsiooni saada....

Ent ta liigub siiski... (peaaegu tsitaat), Urmas.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Rõõm näha, et oled need restid siiski ette võtnud. Alguses tundus, et see koera saba restide näol on kõige kohutavam asi üldse selle aparaadi juures. Ise oma silmaga neid ülemisi reste näinuna - tegu on ikka päris tõsise luubimaterjaliga. Kas järgmine kord oleks võimalik näha ka seda improviseeritud abivahendit, millega sa restiribide vahed võrdseks saad?

Kristjan
fossiil
Liige
Kontakt:

Nonii, pusisin teisegi resti valmis ja üle ootuste kiiresti sain kokku. Ja ka üsna valutult, eks esimese tegemine õpetas. Aga pilte hetkel lisama ei hakka: katsun summuti ja varuratta kronsteiniga ühele poole saada, siis peaks taguotsaga kõik olema ja eks ma siis näitan ka abivahendit, või õigemini seda, kuidas sihukest abivahendit tegin.

Urmas.
andrusan
Liige
Kontakt:

Ära ütle Urmas, et nüüd ühe jutiga võiduka lõpuni välja paned.
Peab vist endal ka jalad p...e alt välja võtma ja midagi liigutama hakkama.
Igatahes ootan huviga järge.
Tervitused
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tegelikult need pildid petavad täiega. Vaatad, et noh mis seal ära ei ole, aga tegelikult on ikkagi tegu masendavalt väikeste asjadega. Jõudu!
The*Siim
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas The*Siim »

... Seega asusin kere kallale, no ja jällegi sai neid kaks tükki tehtud, siin on nad veidi peale alustamist:

Et siis sa tegid ise kered? :shock: või oli karbis juba olemas? :D
Kasutaja avatar
Arf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arf »

Kas sa , fossiil, märkasid et mõni päev tagasi sai teema algatamisest aasta? :D
fossiil
Liige
Kontakt:

Et siis sa tegid ise kered? või oli karbis juba olemas?
Nojah noh, ise tuli teha, kui teema algust viitsid lugeda, saad teada mispärast. Karbist neid võtta hetkel veel ei saa - siiakanti pole Italeri L 6 veel jõudnud - Nürnbergi messil nad alles esitlesid seda.
Kas sa , fossiil, märkasid et mõni päev tagasi sai teema algatamisest aasta?
Kes siis peale minu veel paremini peaks teadma, kaua mu projekt kestab, või venib (kellele kuidas rohkem meeldib öelda) :wink:
Aga kuna vahepeal sai ka TKS ja KV-2 valmis tehtud, siis projekti pikkus mind eriti põdema ei pane. Kuid sellegipoolest tänan osutamast.
Ära ütle Urmas, et nüüd ühe jutiga võiduka lõpuni välja paned.
Sellest ühe jutiga panekust ei tule tavaliselt midagi välja - nüüd on vaja summuti teha, kõigepealt võtan fotodelt ligilähedase mõõtsuhte, siis teen selle järgi eskiisi ja trein tooriku ning sätin prooviks külge (ilma plekist katte ja muu lisata). Seejärel pildistan tulemust ja võrdlen fotot originaaliga, kahjuks ei saa tavaliselt esimese korraga head tulemust, korrigeerin mõõte ja trein uue. Ja jälle samas taktis: jupp külge, pildid ja võrdlemine. Heal juhul õnnestub teise korraga kümnesse tabada, kuid mõned jupid olen pidanud kolm - neli korda uuesti tegema. Seepärast kõik see värk venibki. Aga lõpp paistab ligidal olevat, nii et võiduka lõpuni, härrased!
Pärast on hea võrrelda Italeri uue mudeliga ja kui mu silmad mind ei petnud, siis ka Tamiya kehkles Nürnbergis L 6 -ga.

Urmas.
andrusan
Liige
Kontakt:

kõigepealt võtan fotodelt ligilähedase mõõtsuhte, siis teen selle järgi eskiisi ja trein tooriku ning sätin prooviks külge (ilma plekist katte ja muu lisata). Seejärel pildistan tulemust ja võrdlen fotot originaaliga, kahjuks ei saa tavaliselt esimese korraga head tulemust, korrigeerin mõõte ja trein uue. Ja jälle samas taktis: jupp külge, pildid ja võrdlemine. Heal juhul õnnestub teise korraga kümnesse tabada, kuid mõned jupid olen pidanud kolm - neli korda uuesti tegema.
Kui mõni nokkmütsiga vend kerib oma vanale bemmile neoontuled külge, siis nimetatakse teda lihtsalt autopedeks...
Kohe ei teagi kuidas sinu pühendumist nimetada, aga mis iganes selle haiguse nimi ka ei ole - JUMAL TÄNATUD
Tervitused
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist